Pa Dinka, ovde lepo na forumu rekose vise puta, MOZE da se kunici razlicite vrste pare, ali da to nije dobro... Mislim oni UVEK mogu da se pare, neki moji prijatelji imaju iskustva da su imali kunice i da su ih videli kako su se parili cak sa pacovima

Inace, sto se kunica tice, veceras bi trebalo da me vet spoji sa tom zenom, pa cu videti koje su joj vrste kunice. A ako je sve ok onda mozemo da organizujemo orgije u cetvoro za njih

Imam osecaj da bi ova dvojica nasih nagrabusila od njih dve, posto su blentavi.
Kastracija kod ovog veta kosta 1500 din, i sto mi se dopada kao covek. Moji prijatelji sa kojima sam bila kod njega kazu da on ne zeli da odustane od spasavanja ni jedne zivotinje cak i kada su mali izgledi... Daje sve od sebe....
Inace tvoj i moj bi vec jednom mogli i da se upoznaju. Ne postoji opasnost da jedan ostane trudan

Bila sam u Pet centru na Novom Beogradu,pre mesec dana i supeeeeer je. Za ovaj drugi nisam ni znala. I naravno, nakupovala ovom mom svasta nesto i sto je vec imao i sto nije. Kupila sam transporter jako povoljno,onaj za mace i kuce od 5 kg, Atlas 10. Ima svasta nesto za kunice ali mi se ne dopada izbor hrane, nemaju malticu za kunice a Camina pet vital verminex protiv buva je bezobrazno skupa.
Gajbica ima milion.... I uopste nisu skupe. Kupila sam mu tunel koji obozava samo ja nesto ne umem da se snadjem kako da ga namestim da ostane tako da moram stalno da ga popravljam.