Mixazeko je napisao/la:Ja mislim da se dHarma salila. KOd nas se jedino psi cipuju. On je ozbiljno cipovan???
Da nazalost jeste

Moderatori/ce: zeko_peko, Lela
Mixazeko je napisao/la:Ja mislim da se dHarma salila. KOd nas se jedino psi cipuju. On je ozbiljno cipovan???
markiza je napisao/la:Hvala hvala
markiza je napisao/la:Mixazeko je napisao/la:Ja mislim da se dHarma salila. KOd nas se jedino psi cipuju. On je ozbiljno cipovan???
Da nazalost jesteto sam dobila u papirima njegovim da su ga cipovali i da ima cip u levom uvetu al ja nisam ni pokusavala da ga nadjem, to mi je uzasno sama pomisao na to
Lu-Lu je napisao/la:markiza je napisao/la:Hvala hvala
Nista,nista pa moramo cestitati sad vise nije zekic sad je pravi zekonja![]()
.
A ima li drustva?Treba to proslaviti!![]()
![]()
![]()
altan je napisao/la:Ne znam sto je ti tako strasno?
Cestitam na punoljetnosti..slikice slobodno stavi malo vece..smijes do 500 po duzoj strani
Zec Vice je napisao/la:pa ubit ćeš me sa ovim slikama. natrat ćeš me da prvim letom stignem do vas i ukradem toga zeku. nenormalno je sladak!![]()
čestitamo punoljetnost, sad može i on pobjeć od kuće i doć k meni ovde![]()
markiza je napisao/la:Zec Vice je napisao/la:pa ubit ćeš me sa ovim slikama. natrat ćeš me da prvim letom stignem do vas i ukradem toga zeku. nenormalno je sladak!![]()
čestitamo punoljetnost, sad može i on pobjeć od kuće i doć k meni ovde![]()
Pa mozete doci letom kojim zelite pa nek se on i Vice malo druze, valjda se ne bi potukli
![]()
Zec Vice je napisao/la:valjda
Natrag na Slike, filmići, priče...
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.