Bog ljudi! Evo danas sam kupila kunića, al me nešto zabrinjava. Sijena ima u izobilju. Isto tako mu je posudica s mješovitom hranom puna. Al moj kunić staaaaalno jede tu mješovitu. Isto kao i sjeno. Jeli treba imati uvijek punu posudu mješovite hrane, ili ima određena mjera? Malo me strah, jer stvarno puuuno jede tu mješovitu! Please help me!
piše na nekoj temi da bi im trebalo do 3 mj dati te druge hrane koliko žele pa postepeno smanjivati količinu mješane hrane a sijena uvijek moraju imati puno. ja isto imam problema sa svojom velikom jer jede manje sijena a više te hrane, ali samo ti njoj uvaljuj sijeno
Ockej. Svaka cast svima vama. Po forumu vidim koliko vam je stalo do ljubimaca. Ja sam sad postala ovisna! Jedino mi je zao sta je moj kunic sam. Neznam kojeg je spola (nisam sigurna) i neznam kako bi novi kunic reagirao. Al definitivno si nemogu priustit suprotni spol, pa da se pocnu mnozit.
Za početak, dobro nam došli:)
Ako nekontrolirano jede suhu hranu možda ipak malo smanjiti količinu, neka jede sijeno. Od sijena joj sigurno neće biti loše, a od suhe se može prejesti. Najbolje je uzeti kunića suprotnog spola, ali naravno da treba obaviti kastraciju, kako ne bi bilo puuuno zečića. Par će se najbolje slagati i voljeti