Da li je moguce da se zeka povredi u gajbi?

Sve o pravilnoj higijeni, smještaju i redovitoj njezi vašeg zekića :)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

Da li je moguce da se zeka povredi u gajbi?

PostPostao/la Klio » čet pro 24, 2009 0:54 am

Prvi put se pitam da li zeko ima preveliku gajbu. Naime Munja je u najvecoj gajbi koju imam u kuci 120cm/55*50, a maleni je i totalno lud i razigran. Evo ga sada kao lud trci sa kraja na kraj gajbe i rusi sve pred sobom, bojim se da li moze tako da se povredi. Posudu sa hranom,senilicu i tunelcic tako udari u letu... Uh, volim sto je razigran i skakutav, ali me plasi da se ne povredi :lud:
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

Re: Da li je moguce da se zeka povredi u gajbi?

PostPostao/la dHarma » čet pro 24, 2009 1:54 am

Ej to sam i ja razmisljala.. jer je mia u gigantskom kavezu..
Tunel sam izbacila, da ne bih razmisljala.. a posude sve stavila sa strane, senilicu na pola wc-a i od tad ni jednom nista nije podkacila kad podivlja..

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la pudding » sub pro 26, 2009 17:37 pm

mene to isto brinulo na početku kad su dobili veliku gajbu,jer su samo zecoplesarili u njoj,a ja sam naravno umrla od straha.
sad me to nekako više ne brine,jer i ovako i onako kad zecoplesare,bilo to van gajbe ili unutra se zabiju u nešto,kauč,drugu gajbu,zid,mene :dry: itd.jedino pazim da nema ništa oštro di bi se mogli povrijedit,ali to je sve,oni luduju,pa bolje u većoj nego u manjoj :wub:
moji nemaju sjenilicu nego veliku posudu koja im je wc-sjenilica,i imaju posudu iz koje jedu pelete,i nekad znaju zakacit za nesto,ali kad zakace sam primjetila da onda jos ludi budu,kao da ih to veseli :dry: :dry: :lud:
24god.
pudding
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Zeko_Jurica » ned pro 27, 2009 0:10 am

mogućnost kretanja ipak ima veći prioritet - puno manja šansa je da se meni u kući nešto dogodi nego ako odem prošetati po gradu - ali ipak ponekad odem u šetnju i još k tome prelazim ulicu, a nisam se zbog sigurnosti zatvorio u malu sobu :wink: ;D :P
Zeko_Jurica
Moderator
Moderator

PostPostao/la pudding » pon pro 28, 2009 0:29 am

;D ;D da ;D ;D
24god.
pudding
Zeko Manijak
Zeko Manijak

Natrag na Higijena, smještaj i njega

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan