Nakon što sam tjednima visila po forumima i pročitala sve o malim zekanima krenula sam se čak i uspavljivati slikicama malih ušatih guzonjica, dečko je odlučio iznenadit me malom čupavom njuškicom. Tako je u familiju stigao 9 tjedana star patuljasti ovnoliki kunić, nimalo preplašen već razigran, sav mazast, zapravo prodana duša koji se svakome dopusti češkati dok mu ne dosadi. Onda jednostavno digne guzu i krene dalje.
nazvala sam ga Simba prema mališi iz kralja lavova, inače najdražeg crtića, iako sam ovdje uočila da je to dosta popularno ime
malena maza sad ima 12 tjedana i potpuno se udomaćio, obožava se gnjaviti i to bi mogao raditi all day long.
tata mu je bio patuljasti ovnoliki kunić, a mama patuljasti ovnoliki albino tako da ima crvene oke
papa domaće sjeno i junior hranu i eto jednostavno je najdivniji i najmekaniji zeko ikad 
inače ne preferira kad imam fotoaparat ili mobitel u rukama tako da vam nudim ovo malo uspjelih slikica, a druge kad budu

ovdje se ljubimo mališa i ja
mogu podići oba uheca

nije me strah parketa ni najmanje
ja vam ovako zaspem u sekundi samo da mi netko mazi nosić i obraze

eto toliko za početak od malenog i mene.. i budući da dopušta okretanje na leđa po mojoj procjeni i usporedbi sa slikama vjerujem da je dečkić

ljubi mi ga puno
puno poljubaca od mene za vaseg zeku 

al neka ako bude prilike za malu curicu sigurno ću je tu potražiti