Evo došlo doba da se i mi upoznamo...

Nakon što sam tjednima visila po forumima i pročitala sve o malim zekanima krenula sam se čak i uspavljivati slikicama malih ušatih guzonjica, dečko je odlučio iznenadit me malom čupavom njuškicom. Tako je u familiju stigao 9 tjedana star patuljasti ovnoliki kunić, nimalo preplašen već razigran, sav mazast, zapravo prodana duša koji se svakome dopusti češkati dok mu ne dosadi. Onda jednostavno digne guzu i krene dalje.

nazvala sam ga Simba prema mališi iz kralja lavova, inače najdražeg crtića, iako sam ovdje uočila da je to dosta popularno ime

malena maza sad ima 12 tjedana i potpuno se udomaćio, obožava se gnjaviti i to bi mogao raditi all day long.

tata mu je bio patuljasti ovnoliki kunić, a mama patuljasti ovnoliki albino tako da ima crvene oke

papa domaće sjeno i junior hranu i eto jednostavno je najdivniji i najmekaniji zeko ikad

inače ne preferira kad imam fotoaparat ili mobitel u rukama tako da vam nudim ovo malo uspjelih slikica, a druge kad budu

ovdje se ljubimo mališa i ja

mogu podići oba uheca

nije me strah parketa ni najmanje

ja vam ovako zaspem u sekundi samo da mi netko mazi nosić i obraze

eto toliko za početak od malenog i mene.. i budući da dopušta okretanje na leđa po mojoj procjeni i usporedbi sa slikama vjerujem da je dečkić