Bili smo kod dr. Kozjana i on nas je uputio kod dr. Brajka na ultrazvuk, jer bez dobre dijagnoze bolje da ne zapocinjemo nista. I onda eto odlucih da odgodim sve obaveze i da sve danas obavimo i otisli smo odmah u Heinzlovu.
Na ultrazvuku su se vidjeli formirani kamencici, vise nije bio mulj nego se vidjelo da UV zrake nesto ne probijaju, pa smo se odlucili na rengen.
Kad je dosla slika meni je skoro srce stalo. Mjehur je prepun kamencica, a sto je najgore (a to bez rengena ne bi niti znali) bubrezi su puni isto. Takodjer ima pjeska i po urinarnom traktu. Naravno ne postoji niti jedna druga metoda za tako nesto osim operacije.
Dr. Brajko me je odmah uputio da idem u Bubu, da je dr. Tomislav specijalizirao na operaciji abdomena malih zivotinja. Ja se ne sjecam kad sam zadnji put toliko suza prolila. Sad sam se malo smirilia i nazvala Bubu i bas mi se dr. Tomislav javio i rekao mi je da ga je dr. Brajko vec zvao za taj slucaj - onda vam ne moram reci koliko je strasno

Izvan sebe sam, mrzim se totalno sto nisam problem uzimala ozbiljnije, i da mi neki vrag sad nije dao mira mi bi zavrsili na antibioticima i to bi se jos vise prolongiralo, a ne moram vam reci koliko to njega sirotog ocito boli. I ono sto sam mislila da je protest - on si siroti ne moze pomoci

Ne mogu si sada izbiti iz glave misao da li sam mogla to sprijeciti, mislim to nije nesto sto je nastalo nedavno, od kako on pokazuje odredjene simptome, ali on se siroti sigurno vec neko vrijeme jako muci, a ja to nisam skuzila, ja sam mislila da se opet nahladio

Ja nikako ne mogu doci k sebi da je stanje tako lose, jer on se opcenito ne ponasa lose...ali opet, ja sam u zadnje vrijeme malo doma tko zna sto ja sve NISAM vidjela

ne mogu vam ni opisati kako se osjecam, siroti moj bongo
sutra poslije posla idem do Bube s nalazima pa cemo dogovoriti operaciju. Molim vas drzite nam fige, jer mislim da ovo sto nas ceka je daleko od rutinske operacije..pogotovo zato sto kad mu ramrdaju bubrege...sto onda...uopce ne zelim misliti