kamenac - zahvacen mjehur, bubrezi i urinarni trakt ='(

Zeko ima zdravstvene probleme? Upitajte i pronađite odgovore ovdje.

Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela

kamenac - zahvacen mjehur, bubrezi i urinarni trakt ='(

PostPostao/la zekica_poopy » sri lip 03, 2009 18:08 pm

Eto kako iz naslova mozete procitati, ne da nije upala nego je najgora moguca dijagnoza i sva sreca da sam se odlucila ipak danas sve obaviti.

Bili smo kod dr. Kozjana i on nas je uputio kod dr. Brajka na ultrazvuk, jer bez dobre dijagnoze bolje da ne zapocinjemo nista. I onda eto odlucih da odgodim sve obaveze i da sve danas obavimo i otisli smo odmah u Heinzlovu.

Na ultrazvuku su se vidjeli formirani kamencici, vise nije bio mulj nego se vidjelo da UV zrake nesto ne probijaju, pa smo se odlucili na rengen.

Kad je dosla slika meni je skoro srce stalo. Mjehur je prepun kamencica, a sto je najgore (a to bez rengena ne bi niti znali) bubrezi su puni isto. Takodjer ima pjeska i po urinarnom traktu. Naravno ne postoji niti jedna druga metoda za tako nesto osim operacije.

Dr. Brajko me je odmah uputio da idem u Bubu, da je dr. Tomislav specijalizirao na operaciji abdomena malih zivotinja. Ja se ne sjecam kad sam zadnji put toliko suza prolila. Sad sam se malo smirilia i nazvala Bubu i bas mi se dr. Tomislav javio i rekao mi je da ga je dr. Brajko vec zvao za taj slucaj - onda vam ne moram reci koliko je strasno :sad: :sad: :sad:

Izvan sebe sam, mrzim se totalno sto nisam problem uzimala ozbiljnije, i da mi neki vrag sad nije dao mira mi bi zavrsili na antibioticima i to bi se jos vise prolongiralo, a ne moram vam reci koliko to njega sirotog ocito boli. I ono sto sam mislila da je protest - on si siroti ne moze pomoci :sad:

Ne mogu si sada izbiti iz glave misao da li sam mogla to sprijeciti, mislim to nije nesto sto je nastalo nedavno, od kako on pokazuje odredjene simptome, ali on se siroti sigurno vec neko vrijeme jako muci, a ja to nisam skuzila, ja sam mislila da se opet nahladio :sad: :sad: :sad:

Ja nikako ne mogu doci k sebi da je stanje tako lose, jer on se opcenito ne ponasa lose...ali opet, ja sam u zadnje vrijeme malo doma tko zna sto ja sve NISAM vidjela :cry:

ne mogu vam ni opisati kako se osjecam, siroti moj bongo

sutra poslije posla idem do Bube s nalazima pa cemo dogovoriti operaciju. Molim vas drzite nam fige, jer mislim da ovo sto nas ceka je daleko od rutinske operacije..pogotovo zato sto kad mu ramrdaju bubrege...sto onda...uopce ne zelim misliti
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la zekica_poopy » sri lip 03, 2009 18:25 pm

tjesi me ovo iskustvo, ali to je bio samo kamen u mjehuru, ne po svuda :(

http://zecovi.net/forum/viewtopic.php?t=2728&start=0

jedino sto me tjesi sto je bongo ok, nije da ne jede, fala bogu i zacep smo prosli (da sam tad saznala za ovo raspala bi se od jada)
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la Charlie » sri lip 03, 2009 18:30 pm

Ne mogu si sada izbiti iz glave misao da li sam mogla to sprijeciti

sumnjam, a to sad nije ni važno

žao mi je što je takva dijagnoza :sad:

Držim ogromne fige za operaciju! Bongač je jak i bit će u dobrim rukama pa će sve biti dobro!
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la vini » sri lip 03, 2009 18:30 pm

Ajme poopy, užasno mi je žao :sad: . Baš sam se zbedirala čitajući :sad: Bongec mi je oduvijek tako dragi zec :srce: I poopy i bongo su :love:
Svi znamo koliko ih voliš i da sve radiš da im bude dobro i lijepo i da oni budu dobro. Nitko ne može sve odmah primijetiti, niti dobro protumačiti. Počevši od samog sebe, kako se osjećaš, te boli, ne boli, pa i za najbližu ljudsku okolinu, tako i za ljubimce koje imamo. Znam da ti je teško i da se preispituješ, koliko si, da li si....... Ali ti radiš sve što je moguće i sada ćeš isto tako, zato si nemoj predbacivati i mučiti samu sebe. Zekani znaju da ih voliš.
vini
Moderator
Moderator

PostPostao/la zekica_poopy » sri lip 03, 2009 18:34 pm

ali za sebe sam si sama kriva, a oni ne mogu niti reci da ih boli i to sto to nisam skuzila da je TAKO uznapredovalo...boli me strasno me boli.

zasto oni moraju biti takvi, zasto pokazu da je sranje samo kad je kasno, to je glavna "zamjerka" prema kunicima...on je srecica trpio...

ajde bar sam otisla odmah, da sam to produzila mislim da bih se na mjestu objesila

ja jos uvijek ne mogu vjerovati da je tako, sve se nadam da cu sutra doci i da ce Tomislav reci - maa nije tako strasno, to se da rijesiti.

Tjesi me sto je u dobrim rukama i sto imaju iskustva, ali s druge strane brine me sto vidim da on ocito ima poremecaj cim je to po svuda i sto kasnije? sto ako zlato moje se izbori i sve pregura, kako cemo znati hoce li to opet nastati...

danas me ispricajte jer sam zbilja u soku...smirit cu se, razbtrit glavu i odlucit, al sad mi je pretesko
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la t-i-n-a » sri lip 03, 2009 18:40 pm

znaš i sama da radiš sve samo da onu budu zadovoljni i sretni tako da nema smisla da si išta predbacuješ.. to bi ti i oni potvrdili da znaju pričati :) mi držimo fige da operacije prođe ok.. :zeko3:
29
t-i-n-a
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la vini » sri lip 03, 2009 18:42 pm

Da, pokušaj se smiriti, koliko god teško bilo, treba ići korak po korak. Za početak je, kako si sama rekla, u dobrim rukama i imaju iskustva. A to je itekako važno. Nema smisla razmišljati što će biti, ako bude, kad bude....
Sigurna sam da smo svi u mislima sa vama i mislimo samo pozitivno, mora biti dobro.
vini
Moderator
Moderator

PostPostao/la dHarma » sri lip 03, 2009 18:43 pm

Jooj poopy bas mi je zao :sad: :sad: :sad:
Drzimo fige da sve prodje u najboljem redu!
Ne brini taj tvoj mali vrag je borac, neda se on tako lako...
Nemoj sada jos brinuti o tome da li si mogla ranije da primetis ili ne.. Kako je tako je i primetila si cim se to dalo primetiti..
Sada je samo vazno da gledas sta ces dalje i da budes uz tog malog borca.

Spajkic i ja smo uz vas :luv:

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la jolanda » sri lip 03, 2009 18:58 pm

poopy, drzhim fige da sve bude okej.
2o god.
jolanda
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Lady Stardust » sri lip 03, 2009 19:15 pm

Jadan Bongec :cry:

Sreca u nesreci je sto sad tocno znas sto je i sto ces napraviti sve da se to rijesi!

A on je snazan i hrabar i vjerujem da ce sve biti ok!

Buda ima iskustva sto se tice operacija i stvarno imaju veliku uspjesnost!

Svi drzimo fige i ako mozemo bilo kaj pomoci - sve znas!
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la zeko Simba » sri lip 03, 2009 19:24 pm

Poopy ........ šta reći. Znam da se teško oteti dojmu da si sam kriv da je dotle došlo, ali znaš i sama da si radila sve najbolje za njega, zato sada se malo smiri, saberi misli i glavu gore. Pred vama nisu laki trenuci, ali vjerujemo svi da će sve biti ok. On je jaki dečko i sigurno je spreman za takav zahvat. Neće biti lako, ali na kraju će sve biti ok.
Puno ga ljubi od svih nas i reci mu da mu šaljemo pozitivne vibracije, a i tebi :) moraš biti jaka :zekojubav:
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Kiara » sri lip 03, 2009 19:39 pm

Poopy uz vas smo i držimo fige...Bongo je pravi borac..Sve će biti u redu :)
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la zekica_poopy » sri lip 03, 2009 19:39 pm

hvala vam svima na podrsci :(

malo sam se smirila, makar suze me i dalje ne slusaju. nadam se da ce me do sutra to proci da mogu normalno na posao jer na poslu me ceka pakao.

http://img269.imageshack.us/img269/736/dsc03208w.jpg

evo da vidite, ne vidi se savrseno ali biti ce vam sve jasno.

skroz lijevo je mjehur :(

onda ide jedan bubreg, pa drugi...za ovu sjenu sto se vidi - rekao je dr. Brajko da je to vec poceo neki proces, ali ne moram vam reci da od soka mi je mozak zablokirao, a i bolje da ne znam...

vidi se i jedna strafna izmedju mjehura i bubrega - tu su mali kamencici u vodovima...

probat cu sve sto bolje dokumentirati, znam da je bitno za tudja iskustva...makar se toplo nadam da nikome to nece trebati
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la Charlie » sri lip 03, 2009 20:22 pm

kuži se odmah :sad:

kakav proces? jel ga stavio na antibiotik?
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la zekica_poopy » sri lip 03, 2009 20:27 pm

ne znam kakav proces velim :( fakat ne znam, znam da je nesto tako rekao...a ja sam bila u soku i sve mi je prouzujalo jednostavno...

nije trenutno na nicemu jer nismo isli nazad kod Kozjana na terapiju. zvao ga je odmah dr. Brajko da mu objasni o cemu se radi i da nas salje dalje u Bubu, a u Bubu sutra idem ja nakon posla s nalazima popricati s dr. Tomislavom, on je cuo o cemu se radi, pa cu ja prvo doci solo da vidimo koje su mi opcije pa po potrebi dovesti bonga...ne zelim ga sad sokirati sad mi treba snazan :sad:
zekica_poopy
Moderator
Moderator

Sljedeća

Natrag na Zdravstvene rasprave

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan