AKCIJA: prikupljanje potrepstina za napustene pse!

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust, ina

PostPostao/la renata » sri stu 26, 2008 19:41 pm

Upravo mi se javila cura koja čuva kujicu sa 8 štenaca iz Spirita, a Monika je kod nje svaki dan, tako da hrana ima prijevoz.

Cura nije član ovoga foruma, no zahvaljujem joj u ime svih. Hvala Zloćka.
renata
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Zeko_Jurica » sri stu 26, 2008 19:57 pm

Mislim da su i Zecovi, i Amazona, pomogli i više nego što su mogli i da je smješno sad slušat prigovore da je moglo bit više. Renata je već u prvoj pošiljci poslala hrane koliko god je skupila. I sad opet nudi da se nešto ponese, pa ne vidim gdje je tu problem?

deficit.mozga - što ti napraviš kad nekom neš pokloniš, a on tvoj poklon popljuje - pokloniš mu idući puta nešto puno veće ili mu ne pokloniš ništa?

ajde pliz, nemoj dodatno škodit tim jadnim pesekima
13679 kvadrata zeko livade
Zeko_Jurica
Moderator
Moderator

PostPostao/la Pero & Megi » sri stu 26, 2008 20:03 pm

sanjita je napisao/la:
Pero & Megi je napisao/la:Jel' se prikupljene stvari još uvijek mogu odfurati u azil? U zadnje vrijeme sam bila dosta zauzeta,pa dosada nisam stigla...

Takve stvari koje im trebaju mozes uvijek odnjet,ako su pokazali potrebu za time onda se do azila moze doci kako tko skupi :)
Ok,mislila sam da to možda traje samo neko određeno vrijeme...Hvala ti na informaciji. :)
slika
Pero & Megi
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Catie » uto pro 02, 2008 13:21 pm

Uh, dosta teško ovo skužiti, ali čini mi se da je problem u nekakvoj piksi za priloge:
a) nema se gdje staviti
b) nema je tko napraviti
Jesam u pravu?
Ako može kome koristiti: imam minijaturni akvarij dimenzija 19,5x14,5x14,5 cm, koji bi mogao poslužiti kao piksa. Tamo gdje je otvor uglavi se kantirani komad iverala, a na dnu se napravi prorez. Na običnu foliju isprinta se SPIRIT etc.
Ja to mogu sve sama napraviti.
Plus, deficit.mozga ukazuje na notornu činjenicu: koliko i da se pomogne, situacija je i ostat će očajna.
Tu situaciju treba rješavati sustavno.
Za nezbrinute životinje - SVE - treba se brinuti lokalna uprava.
Pitam se, da su svi napori bili usmjereni na pritiske da se to ostvari, umjesto na spašavanje pojedinih situacija "drž-nedaj", bismo li već imali normalni azil i veterinarsku službu - gradsku - za sve životinje?!?
Catie

PostPostao/la siga » sri pro 03, 2008 9:08 am

Zeko_Jurica je napisao/la:Znam da psi trebaju jesti, ali da sad zbog toga treba zaklat koju svinju više (jer bi im meso trebalo bit jeftinije) zvuči mi malo cinično?! Sa jednim životom spašavamo drugi - koji život je vrijedniji, a koji jeftiniji?

Ovo si dobro postavio
siga
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la renata » sri pro 03, 2008 23:31 pm

Dragi forumaši, zamoljena sam da vam prenesem zahvalu na velikoj donaciji hrane za napuštene pse u Udruzi Spirit, a evo i linka ako tko želi biti u toku i ima mogućnosti pomoći i ubuduće.

http://udruga-spirit.forumotion.com/portal.htm

Kutija za prikupljanje hrane ostat će "trajno" u Amazoni.
renata
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la renata » sub pro 13, 2008 8:52 am

Situacija je ovakva: udruga Spirit je dobila donacije u građevinskom materijalu koji je iskipan u azil, na teren
sve izgleda ko jedno veliko gradilište, ali se ništa ne radi. nema tko.
materijal kisne.
Ako tko želi pomoći, kako i kad može, neka se javi. zapravo treba to malo pospremiti, skloniti, urediti, a ako će biti interesa - napraviti nešto sa tom donacijom.
Također, da se ne misli kako je to samo muški posao, treba pokupiti hrpu smeća nakon čišćenja ili pričuvati pse dok se radi u boksevima (prošetati ih po okolici na lajni)
Psići nisu opasni, svi su dragi i umiljati, ne trebate ih se bojati. Eto, ako ima koji zainteresirani, slobodno neka se javi.
Kako kiša stalno pada nikako da se dogovorimo. nismo mogli ona dva dana kad je bilo lijepo.
Evo kako to izgleda (kliknite na slike da se uvećaju):

slika

slika

slika

slika

slika

Možda ima koji dobrovoljac da odveze smeće?

slika

Kad bi se dogovorili i zajedno nešto napravili sa materijalom, ovako bzvz kisne neiskorišten. Štenaca ima jako puno. Jučer su poslikani, vidite kako su lijepi.

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika
renata
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Pero & Megi » pet sij 16, 2009 9:51 am

Kakva je situacija?
Jeste uspjeli složiti materijal? :wink:
slika
Pero & Megi
Super Zek
Super Zek

Re: AKCIJA: prikupljanje potrepstina za napustene pse!

PostPostao/la donattello » čet sij 14, 2010 10:41 am

E pa ako to još vrijedi tj. traje,ja imam neku četku Luxovu staru,ali je odlična :D imam par igračaka,ne potrganih :D nemam puno starih stvari,meni je žao,ali imam eto četku kao što velim i par igračaka.Ja sam iz Male Gorice,kako da to pošaljem?
♥ Falit ces mi mala ludo :( Donattello ♥♥
donattello
Zekonja
Zekonja

Re: AKCIJA: prikupljanje potrepstina za napustene pse!

PostPostao/la Charlie » čet sij 14, 2010 17:38 pm

pogledaj datum - točno godinu dana!!!!!!!

drago mi je da imaš volje pomoći napuštenim psima - možeš odnijeti to u neki azil ili ostaviti u nekom pet shopu koji skuplja za nih :wink:
slika
Charlie
Moderator
Moderator

Prethodna

Natrag na Rad udruge

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan