jačina buke?

Sve o pravilnoj higijeni, smještaju i redovitoj njezi vašeg zekića :)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

PostPostao/la Lady Stardust » pet lis 26, 2007 18:34 pm

;D ;D ;D ;D

E cure jeste bedaste ;D ;D ;D ;D ;D ;D
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la ninocka » pet lis 26, 2007 21:02 pm

ako si do sad u stano pazila na zvukove, buku... zbog zeke, onda možda i nije fora baciti ga u vatru i napraviti tulum.
kod mene je više puta bila puna dnevna soba. oni su se najčešće zabili u svoj kut i nisu fermali ni buku ni ljude.
voljela bi da su manje autistični kad nam dođu gosti, no stvarno nikad nisam imala osjećaj da se boje ili da im je neugodno.

od pristojne čajanke im neće biti ništa
:wink:

od kad imam beštije vrećice usisavača kraće traju
ninocka
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Lady Stardust » pet lis 26, 2007 21:33 pm

ko veli da bu pristojna cajanka :cool: :haha:
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la Barica » pet lis 26, 2007 21:35 pm

ja sam kod svojih primjetila da ne vole baš kad ima puno ljudi u stanu.. prošnjofaju oni sve njih, ali nakon obilaska i obilješavanja njihovih nogu, odu u drugu prostoriju i ne vraćaju se dok se malo ne razbistri..
ovi naši posjetioci baš i nisu zainteresirani za zecove (zapravo nas smatraju bolesnima i opsjednutima zecovima), pa ih nitko ne gnjavi, i nisu u nekom pretjeranom doticaju da bi im mogli nešto prenijeti..
a i što se tiče tog prenošenja bolesti, neki tamo gost im nemre prenijeti neš gore nego mi koji smo stalno u dodiru s njima, a bakterije su di god pipneš, a ne namjeravam prat ruke svaki tren..
Barica
Zečić
Zečić

PostPostao/la pufica » pet lis 26, 2007 22:00 pm

moj pufek je ful društven, što više ljudi to bolje, al ne da se mazit svakome, on dođe izvidi i proučava, ali ne da nikome novome da njega proučava. da se mazit samo onima koje pozna...
tako kad su moji starci sa svojim frendovima(cca 10 ljudi) slavili novu godinu doma mi smo zekanu osigurali tišinu i prostor. no kad su se počeli skupljat ljudi i puštat glazba i razgovarat, on je poludio, htio je i on slavit i plesat :D i tako se popeo na vrh kauća da ima sve na oku i cijelu većer bio s njima, kad su se gosti pokupili pokupio se u on u svoju tišinu... :D

na sve oblike buke je naviknut, osim za zvonjavu telefona, toga se užasno boji...

ja preporućam da ga skloniš negdje, pa se možda on sam odluči pridružit tulumu... a opet ovisi i kakva ti je ekipa i kak se oni odnose prema životinjama...
Gdje nema tigra zec se smatra vladarom!
pufica
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Lela » pet lis 26, 2007 22:00 pm

dobro kod nas se i ne hoda u cipelama po kući, no uvijek ima rizik. a ruke valjda svako pere nakon što uđe u kuću. a trebali bi i gosti ;D

jest, ima ljudi što bi ono dirali i tepali zekiću, no meni su mnogo gori,i jako me nerviraju, oni koji dižu noge na kauč ako zeko izađe da prošeta. još kad počnu: iju! makni ga od mene!
meni se kosa digne na glavi :ludlo:
Lela
Moderator
Moderator

PostPostao/la pufica » pet lis 26, 2007 22:03 pm

Lela je napisao/la:jest, ima ljudi što bi ono dirali i tepali zekiću, no meni su mnogo gori,i jako me nerviraju, oni koji dižu noge na kauč ako zeko izađe da prošeta. još kad počnu: iju! makni ga od mene!
meni se kosa digne na glavi :ludlo:

upravo to..mislim da se više treba plašit za ljudi nego za zekana, nisu oni glupi, ak im ne paše maknut će se, dok su ljudi većinom glupi!
Gdje nema tigra zec se smatra vladarom!
pufica
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Charlie » pet lis 26, 2007 22:28 pm

Lela je napisao/la:oni koji dižu noge na kauč ako zeko izađe da prošeta.

haha kod mene Lilo mora dizat noge jer ju Grga zlostavlja :P ;D ;D

inače voli ljudi, neke više neke manje, cure uglavnom više

danas frendici nije dao da ide doma nego ga je morala mazit i nikad kraja ;D
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la Lela » pet lis 26, 2007 22:29 pm

ma ima ljudi pa se kao boje, a zeko im nije ni prišao :rolleyes:
Lela
Moderator
Moderator

PostPostao/la Ledolina » pet lis 26, 2007 22:58 pm

Barica je napisao/la:.. ovi naši posjetioci baš i nisu zainteresirani za zecove (zapravo nas smatraju bolesnima i opsjednutima zecovima)..

Imam i ja poprilican broj ovakvih..

Zivim u slavoniji i ovdije zecovi prvenstvano sluze za razanj :blush: , a kad nekom spomenem da imam tri zekana koji zive i secu po kuci gledaju me ko da sam rekla da sam sad s Marsa sisla! :blink:

Ko im kriv sto su glupi i to jos javno pokazuju, umjesto da sakriju svoju sramotu sto nemaju pojma o zekanima! :rolleyes:
slika[url=http://ticker.7910.org/eng][img]
Ledolina
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la zekica_poopy » sub lis 27, 2007 8:08 am

neki dan sam imala slucaj kad mi je zena pozvonila na vrata jer je klincu nesto upalo u moj balkon (prizemlje sam jel) i nista ja pitam zenu koji dio posto imam dva i u tom trenu se poopy naluknula iza ugla da vidi tko je dosao, u jednom trenu zena izbeci oci i vikne ZEC i tu je prestala pricat :blink:

ja onako da, zec, imam jos jednoga, to su moji ljubimci
ona je ostala bez rijeci i prst je i dalje pokazivao prema poopy i to je bilo to, ja sam rekla da da dobro evo idem po igracku dovidjenja :) uzas :)
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la Kokica » sub lis 27, 2007 11:26 am

:blink: :blink: bože ,šta je njoj bilo tako čudno :blink:
Bunnies are peaceful, why are people not ?

Atra esterni ono telduin...
Kokica
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Lady Stardust » sub lis 27, 2007 12:55 pm

Zecevi su jako opasne zivotije, narastu i do nekoliko metera visine a nakon 3. godine zivota narastu im krila - u nekim podrucjima su ih zvali i ''zmajevi'' - dok su mali odnose se prijateljski prema svojim cuvarima ali kasnije ih rastrgaju, opustose susjedstvo i odlete u nova razaranja.
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la anabi5 » sub lis 27, 2007 16:10 pm

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Kaj si sokiras susjede, vidis da su oni "kulturni" i ne drze zivine u stanu!!! :blink:
Ana slika
anabi5
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la ninocka » sub lis 27, 2007 18:54 pm

zekica_poopy je napisao/la:neki dan sam imala slucaj kad mi je zena pozvonila na vrata jer je klincu nesto upalo u moj balkon (prizemlje sam jel) i nista ja pitam zenu koji dio posto imam dva i u tom trenu se poopy naluknula iza ugla da vidi tko je dosao, u jednom trenu zena izbeci oci i vikne ZEC i tu je prestala pricat :blink:

ja onako da, zec, imam jos jednoga, to su moji ljubimci
ona je ostala bez rijeci i prst je i dalje pokazivao prema poopy i to je bilo to, ja sam rekla da da dobro evo idem po igracku dovidjenja :) uzas :)

ljudi su fakat čudni ;D

ovo me podsjetilo na kolegicu s posla koja mrzi zmije. jako ih se boji. njen sin(9) u haustoru ima frendicu (8) koja ima doma tonu životinja, pa i zmijicu. često je pričala na poslu kako ju ubije u pojam kad joj mali ide tam pa onda priča kak curica ima sve ima čak i zmiju bla, bla...
jedno jutro sretne susjeda u liftu i kurtoazno pozdravi " bok sused, kak ste, čijem da imate zmiju doma"
a on odgovori" ma kvragu već je dva dana ne možemo naći" ;D
došla je na posao i odmah zvala doma nek se zatvore vrata balkona i svi prozori do daljnjeg ;D

od kad imam beštije vrećice usisavača kraće traju
ninocka
Super Zek
Super Zek

PrethodnaSljedeća

Natrag na Higijena, smještaj i njega

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan