zvuk dobro poznate kutijice (klopice)
Nije ovo nista hitno, ni naravno nije nuzno da ih naucim, ali ipak ako netko ima prijedlog, voljela bi pokusati 
Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica
Nije ovo nista hitno, ni naravno nije nuzno da ih naucim, ali ipak ako netko ima prijedlog, voljela bi pokusati 

uvijek pišu bio je jako poseban, drag i tako dalje i često vidim: "čak se i odazivao na ime" ali dobro.. nije ništa hitno 

tocno znaju koga zovem

altan je napisao/la:pa u tome i je poanta..tesko da ces ih naucit..nauce oni sami..samo sto ih boli dupe sto ih ti zoves
aha onda mislim da je Maza već naučila jer kad ju zovnem ona često podigne glavicu ali nebi gospodična došla do mene

Bijou je napisao/la:Sistem nagrade pali. Ja moju zovnem i šušnem vrećicom hrane, ona dotrči u sekundi iz drugog kraja stana...e sad to je do zvuka vrećice, ali ju i zovem uz to. Onda brusnica...vjerujem da Bijou vrlo dobro zna gdje stoje brusnice, ali to izgleda kao da se odaziva na ime jer čim ju zovnem ona dotrči (bez zvuka vrećice), digne se na zadnje nogice i dobije brusnicu. Da je tako zovem 10 puta dnevno - svaki put bi došla. Da li se odaziva na ime ili zna da će uz to doći i nagrada to samo ona zna. Ali da, dođe kad kažem dođi.

altan je napisao/la:pa u tome i je poanta..tesko da ces ih naucit..nauce oni sami..samo sto ih boli dupe sto ih ti zoves
Ovo si dobro rekla

Jura je napisao/la:Herfner je jedino naučil da kad mu velim "JEDI !" ....on jede.
a moja mama je uvijek govorila Bariniju, (pošto je kao mali bio jako sitan), "gdje Barni papa" i često je dolazio
( možda je i to bila slučajnost, ali puno puta je polsušao)
i kad ga zovem da se mazimo kazem mu dodji po nekoliko puta i mislim da je skontao to "dodji" tako da kad nekad idem prema sobi u kojoj mu je kavez ja mu kazem dodji i on ko furija dotrci do mene i prati me do kaveza
desi se nekad i da ga zovem al on nece da dodje radije mu se odmara
Mislim da oni prepoznaju odredjeni ton glasa i na to reaguju 

hvala na svim odgovorima
Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.