Dva fronta

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

Dva fronta

PostPostao/la altan » pon srp 04, 2011 13:23 pm

Buduci da ars i ja razmisljamo da se ona doseli kod mene kao cimerica namece se problem 4 zeca u malom stanu..mi smo ih mislile drzat odvojeno, svaka svoje u svojoj sobi, samo mene brine hoce li se oni osjecat? ne bih da moji uredni zeci postanu neuredni zbog pridoslica u drugoj sobi?
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

Re: Dva fronta

PostPostao/la zeko Simba » pon srp 04, 2011 14:29 pm

Na žalost to ti nitko ne može garantirati. "Iznajmi" ih na dan dva, da vidiš kako će se ponašati tvoji
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Anby » pon srp 04, 2011 15:28 pm

Ej taman da pitam nesto kad je ovakva tema, mogu li se 4 zeca drzati skupa ukoliko su obadvije zenke sterilizirane i obadva muska kastrirana? Ili bi i onda bilo problema?...
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la ars » pon srp 04, 2011 17:07 pm

Zaboravila sam ti reći dok smo pričale još da Lola nije pravila probleme kad je Duško bio u drugoj sobi, preko vrata zapravo i vidjeli bi se čak kad se prolazilo, iako su tad već bili rastavljeli i nije ga htjela primiti u gajbu. Isto, Roflo od kastracije nije biberio čak ni oko njenog kaveza, on je baš uredan koliko god jedan zec može biti. Lola je prasica što se tiče kaveza, mislim zbog prijašnjeg života, ali po vani ne radi niš više, mislim da se i njoj gadio onaj stan :belj: Sad kod mene doma već jedno tjedan dana su super isto.
Iznajmiti ih ne možemo jer smo doma.. Opet, ne vidim zašto bi postali neuredni ako se po njihovom prostoru ništa ne kreće? Jedino ako su išli i u tu drugu sobu pa im to zabraniš, da se ne bi išli osvećivati..
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la altan » pon srp 04, 2011 17:32 pm

Sad u zadnjih par dana trce u drugu sobu cim se otvore vrata..naravno nije problem im to zabranit..mene je samo strah da ako nanjuse tvoje (pogotovo sefica Mo) da ne bi dobila potrebu ponovno oznacavat sto je njeno..jer je ona bila zivi uzas prije sterilizacije i ni za zivu glavu ne zelim da opet postane takva..kad se vratis u Zg mozemo tvoje dovest tu pa vidjet jel uopce moji kuze da je jos netko tu..zbog niceg mi nije bed osim zbog te fobije da moji ne postanu neuredni..nadam se da ce javit jos netko ko ima iskustva..pogotovo ovi koji su privremeni udomitelji..
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la altan » pon srp 04, 2011 17:45 pm

Uglavno majka mi je rekla da ne dramim tako da mislim da je ova stvar rjesena :D
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la ars » pon srp 04, 2011 17:46 pm

haha :D ima da nam svi zavide na punoj kući zeca ;D
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la altan » pon srp 04, 2011 17:49 pm

cirkus :D ..al sva sam usrana..a valjda ne bude Mo zapisavala..kaze mama bit ce zatvorena ak bude..kak da ne
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la ars » pon srp 04, 2011 17:50 pm

gle mislim da nema veće svinjice od Lole pa se ipak to sve da držat pod kontrolom. nju je zeznuo onaj tko ju je držao u onoj krletci, a i kasnije nije bila dovoljno puštena valjda pa se iživljavala, ali prošlo ju je. pogotovo sad kad ima dečka
mislim da oni pošto su u paru neće ni skužiti promjenu, ili da neće biti problema u najmanju ruku
ars
Super Zek
Super Zek

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan