vidim da trebaš doći k meni na preodgoj
koliko god da ih volim, kad moram - odlučna sam u toj mjeri da to jasno osjete i za čas je po mom
whiskas je hrana srednje kategorije, niti najgora, niti najbolja
no Jazz je dobiva jer od svega voli jedino hranu s tunom, a kao i sve mace, voli raznovrsnost
zato mu mješam hills, profilum i whiskas od tune (naravno ne sve u istom obroku)
sorry, zaboravih da su ti u Bubi rekli za alergiju
ako je on jeo stalno istu hranu, a nove rane se nisu stvarale - nije od hrane
nisam vidjela kako te rane izgledaju, no za alergijsku reakciju definitivno nije specifično da se manifestira u obliku rana
osip, crvenilo i svrbež - da
a rana onda jedino može biti posljedica žestokog čohanja, ali i opet nisam zapamtila na kojim je mjestima
no ako hoćeš da mu te rane prođu, onda zaista ne smiješ imati milosti
treba ga odlučno dohvatiti nekoliko puta i rane dobro natopiti srebrom
znam da je lako govoriti i da nisam i sama srebrom tretirala mačka, sad bi šutila ko šljiva
na sve to, iako nas je puna kuća - pomoći ni od kuda
kćer ga se ne usudi energičnije primiti, sin je premali i na kraju ja ostanem sama s divljim tigrom
znala sam ga juriti po cijeloj sobi, klečati na podu s njim stisnutim među koljenima, okretati ga na leđa.... ali sam provela svoju volju
desilo se i da sama nastradam od njegovih noktića, pa sam odmah nakon špricala i svoje ratne rane
i noktiće mu moram sama rezati; zadnji put mi je ljutito grizao mali prst ruke kojom sam mu držala šapu, dok sam ja drugom rezala
uglavnom, ako ga još ne želiš vući veterinarima, probaj mu te rane nekoliko puta obilato natopiti srebrom
one će zarasti, a ako će se i dalje pojavljivati nove, svakako im treba pretragama otkriti uzrok