Zivotni vijek kucnog zeke

Razmišljate o kupnji kunića ili ste ga tek dobili? Ovo je pravo mjesto na kojem ćete dobiti sve odgovore na vaša pitanja:)

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

Zivotni vijek zeke

1
0
Nema glasova
2
3
13%
3
2
8%
4
2
8%
5
4
17%
6
1
4%
7
1
4%
8
2
8%
9
1
4%
10
6
25%
11 i vise
2
8%

Ukupno glasova : 24

PostPostao/la Lady Stardust » sri sij 09, 2008 14:20 pm

Ja sam ju premjestila iz zdravstvenih u Ponašanje i društveni život kunića jer mi tamo najbolje pase - kako je zavrsila u Zecovima za pocetnike fakat ne znam.

Mislim da joj ovdje nije mjesto!
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la Puffy » sri sij 09, 2008 14:21 pm

Definitivno treba :ljut: , svugdje pase bolje nego tu :blink: , moze ponasanje :wink: :D :D
Puffy
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la tarra » sri sij 09, 2008 15:46 pm

Ste za malo nogaća slika slika

Jer ak ju meni premjestite,da znate ja ću je isto :zmirko: :belj: ;D ;D
tarra
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Lady Stardust » sri sij 09, 2008 15:58 pm

Koje su to sad spike :lud: ???

I sta bi ta tema radila u temi o ostalim zivotinjama?
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la tarra » sri sij 09, 2008 16:08 pm

Šala lady,šala je to bila :P
:wink:
tarra
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Lady Stardust » sri sij 09, 2008 16:23 pm

:wink: Ak te dohvatimo bumo ti skrcali sve teme od svukud hihi pa slazi :P :P
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la tarra » sri sij 09, 2008 16:24 pm

Ostavite tu snagu za poslić koji bute dobili kad dođete k meni: škarice za lozu u ruke i čistiti da se oslobodi struja koja je zarasla i zapetljala se :belj:
tarra
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la TENK » sri sij 09, 2008 17:54 pm

moja frendica ima zekotu doma koji ima nesto vise od 11 godina,. jadan je u losem stanju, dotukla ga starost. ima mrene na ocima i opada mu polako dlaka s ledja, ali jede normalno. nikad nije imao vecih problema sa zdravljem, a i dan danas su mu zubi u savrsenoj formi. samo se ne mice vise iz gajbice jer je nesiguran zbog toga sta nista ne vidi. mislim da ga nema smisla maltretirati s odlaskom kod veterinara :wink:

tako da zaista ovisi od zeca do zeca. :wub:
I'm cute. You're not.
Seems so unfair...
TENK
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Zeko_Jurica » sri sij 09, 2008 18:03 pm

puffy, meni doista nije jasno što želiš saznati na osnovu ove ankete?

Što nam znači podatak da ljudi žive u prosjeku nekih 80 godina i da mogu doživjeti 120? A neki umiru kao djeca, neki malo stariji, itd. Nitko nezna što nas sutra čeka.

Voli svoga kunića svaki dan, kao da ga sutra više neće biti. Mislim da je to najbolji recept za ljubav.
Zeko_Jurica
Moderator
Moderator

PostPostao/la Josipa & Sanja » sri sij 09, 2008 20:24 pm

Sorry, ni ja ne vidim smisao ove ankete. Isto kao i kod ljudi, ovisi o tome gdje i kako živi, kakvi su mu geni, je li boležljiv, pa ni o tome. Može bit zdrav kao dren i puknut ga jedna bolest i gotovo...

Bože, ne želim o tome ni razmišljati... Čini mi se da sam pročitala da žive otprilike 10-12 godina, gdje, ne sjećam se... Ne želim razmišljati o danu kada ću se morati rastati od Boškeca, jako ružna i tužna tema za anketu...
Josipa & Sanja
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Tajcy » sri sij 09, 2008 20:38 pm

TENK je napisao/la:moja frendica ima zekotu doma koji ima nesto vise od 11 godina,. jadan je u losem stanju, dotukla ga starost. ima mrene na ocima i opada mu polako dlaka s ledja, ali jede normalno. nikad nije imao vecih problema sa zdravljem, a i dan danas su mu zubi u savrsenoj formi. samo se ne mice vise iz gajbice jer je nesiguran zbog toga sta nista ne vidi. mislim da ga nema smisla maltretirati s odlaskom kod veterinara :wink:

tako da zaista ovisi od zeca do zeca. :wub:

Kako je lijepo čuti ovako nešto,nažalost šteta je kaj takvih priča nema više.To ti je koda pričaš o čovjeku koji je star 100godina.

Iskreno niti meni baš nema smisla ova anketa.Koda netko pita za čovjeka koliko živi,pa ti sad reci ak znaš.Dali je prošao kakve bolesti kak veli J&S geni i sve to čini svoje.Tak isto moje prabake više nema,nečija je još živa,nečija je umrla sa 100 a nečija pak sa 80god,.
Svi bi mi htjeli da naši zekaći dožive duboku starost i da žive preko 10godina i svi se tome nadamo pa neka na tome i ostane. :)
slikaslika
Tajcy
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la zekica_poopy » sri sij 09, 2008 20:38 pm

pa dobro sigurno nije nista lose mislila nego je htjela na neki nacin vidjet statistiku, pa nije to tako strasno :)

i ja sam "matematicki" nastrojena i sve gledam po brojkama, naravno da se svi mi nadamo da bu nam kunici dozivjeli 100tu godinu ali opet, gledas sto drugi prozivljavaju i sto ocekivat :)

najte sad raditi od toga nesto, ako tko zeli glasat ce glasat ako ne ne
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la Puffy » sri sij 09, 2008 21:16 pm

Volim statisitku i stat podatke svega, anketa je opcenita, nema spola, vrsta, obzirnost na bolesti, okolinu gdje zive i sve ostalo, ali me zanima prosjek, ma uopce me ne razumijete, ak vam tak smeta anketa, pobrisite ju ili se suzdrzite suvisnih komentara, ako uopce ne mislite glasati, ni nemojte ulaziti u ovu temu :spava:
Stvarno mi se ne da vise objasnjavat, pa za sve sto kupujem bilo sto pitam kolko ce trajati, ni za zlatne ribice nije pisalo nigdje da ce kod mene biti 5g, pa su bile i slijedece koje sam kupila su mi uginule za par dana, nikad se ne zna, al zanima me statistika na forumu, kaj je to tak lose :cupkoo:
Puffy
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la sanjita » sri sij 09, 2008 21:57 pm

...joj ja sam se sad sjetila jednog zeke,mislim da ga je netko u Njemackoj imao,zeko je uginuo sa 18 navrsenih godina zivota :) ...nedavno se o tome pisalo na forumu,mislim cak na starom forumu,neznam dal si bila clan....i uvijek kad razmisljam o tome,sjetim se njega,bas me fascinirao skroz :) ...nisu mu se uopce vidle godine,bio je zdravi i uginuo je u snu,tako nesto...eto da te malo razveseli taj podatak,ja znam da mene je,svasta je moguce :wink: :)
Zadnja izmjena: sanjita; sri sij 09, 2008 22:02 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Charlie » sri sij 09, 2008 22:02 pm

zekica_poopy je napisao/la:pa dobro sigurno nije nista lose mislila nego je htjela na neki nacin vidjet statistiku, pa nije to tako strasno :)

i ja sam "matematicki" nastrojena i sve gledam po brojkama, naravno da se svi mi nadamo da bu nam kunici dozivjeli 100tu godinu ali opet, gledas sto drugi prozivljavaju i sto ocekivat :)

najte sad raditi od toga nesto, ako tko zeli glasat ce glasat ako ne ne

potpisujem sve :)

bilo je nedavno i da neki zeko u Zagrebu ili negdje drugdje u Hrvatskoj ima 18 godina :)
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PrethodnaSljedeća

Natrag na Zecovi za početnike

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan