joj mikica bila ona sterilna ili ne (rijetko kad je netko sterilan zato sto mu jajnici UOPCE ne rade, nego se radi o niz ostalih popratnih stanja, neka me se ispravi ako grijesim, gledam po covjeku) , ti problemi koje ti navodis se nece sami rijesiti razumijes, jer ona i dalje ima sve reproduktivne organe
ovo sto ti navodis kao razlog je ipak malo...reci cu blesavo a ti mi neces zamjeriti jer ne znam koju rijec bi drugu sad upotrijebila
u cemu je stvar, za svaku bolest postoji neka statistika tko je dobiva, koliko je ucestala itd...ali opet ona se moze i ne mora desiti. recimo kikica lili je imala nesrecu da se njezina zekica razbolila - ima epilepsiju - jako neugodna bolest za kunica, a nema lijeka. epilepsiju najcesce dobivaju zekice kojima je dominantna bijela boja i imaju plave oci.
onda...ovnoliki kunici imaju problema sa zuljevima na straznim nogama, onda...da ne trazim dalje genetska obiljezja ono sto ti zelim reci da ti to ne bi trebalo biti mjerilo! jer u svakom slucaju svi mi nosimo nesto od cega cemo na kraju umrijeti, lijep zivot prije toga je ono sto se vrednuje, zato radje uljepsaj zivot svom muskom kunicu koji ce sigurno biti i sretniji i duze zivjeti uz jednu zenkicu nego uz drugog muzjaka za sto je najveca vjerojatnost da se nece podnositi.
moja kunica je bijela i ima plave oci, svaki dan se sjetim kikice lili i kako je njoj jer si mislim sto bi ja sve prozivljavala da se mojoj poopy to desi, ali je NIKAD ne bi mijenjala i opet bi uzela nju, makar mi se ne daj boze jednog dana i dogodi da s njom prozivim takvu patnju