. Ne za trajni suživot.. već tako za igranje. Ako netko ima iskustva s tim događajima hrčak - kunić, slobodno neka podijeli. 
Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica
. Ne za trajni suživot.. već tako za igranje. Ako netko ima iskustva s tim događajima hrčak - kunić, slobodno neka podijeli. 

Lilo je napisao/la:Mislim da ipak ne,osim toga pripazi da nebudes hrcka trazila po cijelom stanu.
Ma hrčka imamo stalno po rukama, pa se da maziti već, i ne silazi s kreveta, pa nemamo problema s tim! 

stavi jos slika 

.gif)

markiza je napisao/la:Preslatki su![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
stavi jos slika
evo nekih slika kada treba napolje da se ide https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 4239_n.jpg
ali one ce tek biti mutne jer su ovi mali prebrzi 

, kreće se gdje i kad želi, iako uglavnom pola dana prespava i zanimaju ga samo 2 lokacije u cijelom stanu. Po noći je zatvoren u svoju prostoriju.

Bubica je napisao/la: Sto ako udomis psa koji u nekom trenutku pocne instinktivno zeca dozivljavati kao lovinu? Vratit ces psa u azil?
Bubica je napisao/la: A da se razumijemo, dvije godine sam pratila sve azile i udruge i cekala da se pojavi pas kojeg me nece biti strah spojiti sa Sljivom. Pune dvije godine se takav nije pojavio. Mozes misliti da sam paranoicna, ali Sljiva je uvijek bila vaznija…

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.