reci kcerci da dok je beba - ako nekoga popiski onda mu se taj najvise svidio ;) tako da ne mora plakati
to je jos jako mala bebica, treba trenirati svakodnevno. prvo, treba nauciti se na svoj prostor i uvijek se krece od nekog manjeg prostora. kada tamo nauci red (npr. u svojoj gajbi i ogradici ili kako god vec imate) onda ga se pusta malo po malo slobodnog
kada god popiski se gdje ne treba treba vikat i pljeskati, ja sam s poopy trenriala nekih mjesec dva
nosila sam joj kuglice u wc, kad god bi digla repek bi je nosila u wc da se tamo popiski. ako bi uspjela obaviti svoje prije nego vidim bi pljeskala i vikala i stavila je u gajbicu. i tako puno puno puno puta
s vremenom nauce, sada je jos beba, i sami znate da i djecu od pocetka treba uciti ;) prvo su pelene a onda trening
e tako je i sa zekanima.
evo za primjer moja dva su pustena 24 sata dnevno, vise nemaju niti gajbicu niti ogradicu, samo svoj kutak u stanu s wc-om, pojilicom i igrackama, slobodno se secu, idu samo na wc, jedino tu i tamo moze se naci koja kuglica pod stolom sto im "ispadne" u trku