dina je napisao/la:nije moguce da se svi uvek slozimo u vezi sa svakim stavom, predlogom itd...
a da se slozimo ne bi valjalo, jer bi bilo dosadno i monotono.
a i kakve veze ima sto je Jolanda spomenula MaluMicu i njenog kunica?
bolje da kaze javno, nego da ogovara iza ledja ili sta znam sta...
a i da nije ona napisala napisao bi neko drugi, ili recimo ja... tek sam se juce setila da je to ''ona'' MalaMica

jedino sto je tema promasena, a ionako sa prodavcem na Zelenom ne mozemo da izadjemo na kraj... uostalom neka bude sto vise strana na ovoj temi, bar da izgleda da je dignuta bura u vezi sa njim
1. Ovo je tema o Zelenom vencu... i sve mimo je off topic i vec me decurlijo opasno nervirate
2. Vredjate se na finjaka sto ipak nije manje bitno pogotovo sto postoji pm, i malamica je vec odavno isprozivana za to, ako nisi zaboravila, prvo licno od mene, i ne uzivam da nekoga proganjam ceo zivot, ako sam vec jednom rekla sta mislim, a svako, svako ima prava na jos neku sansu u zivotu.
Ne branim je, niti nesto preterano mislim o njoj, ali stvarno ste preterale.
O malojmici, njoj licno i javno je sve vec receno u aktuelnom dogadjaju i idemo dalje.
3. Zadnje dve recenice su mi za no koment
4. Pocela sam da pisem nesto i pobrisala, jer ne zelim da svoju nervozu i frustraciju prosipam ovde i drugima smaram mozak.
ako ste se prepoznali, namerno je.
Ili idemo dalje, ili ja vise na ovu temu ne dolaim a moderator ovog dela neka se pozabavi ovim kako misli da treba.
Videla sam predlog, i kao sto vec rekoh svoje misljenje i ostalo ostavljam za zecosastanak,super je sto drugi iznose svoje misljenje i to mi je drago.
Jurica je bio u pravu, bolje je da krene bilo kakav letak, nego nikakav, popravljati se moze u hodu.
Pocelo je nesto konstruktivno, i nadam se da cete prestati da se ponasate kao u vrticu.