Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

S vremena na vreme ga pomazis i das mu malo omiljene poslastice da mu bude malo lakse, a kad signete odmah mu daj pro-digest par dana u vodu da sprecis stomacne probleme nastale stresom od voznje i selidbe.

I naravno, budu pravi mali carevici koji svi paze i obozavaju 

...Dakle, ja i Fiffy sutra putujemo kuci u Cazin...put nam traje nekih 6h...malo me strah jer je vani hladno..planirala sam da mu u transporter stavim puno sijena i jednu flasu s toplom vodom...u busu mu nebi trebalo biti hladno, ali dok cekamo bus, bojim se da ne nazebe... razmisljala sam da ga, za to vrijeme dok se ne smjestimo u bus, nosim u torbi, mozda bi mu bilo toplije, a opet me strah da mu ne bude previse tijesno

...jest da oni kunici koji su u zatvorenom nemaju toliko "razvijeno" krzno koliko ovi kaj su vani ali ipak imaju zastitu....ja se isto slazem da je dosta da mu transporter prekrijes sa nekakvom dekom ili necim slicnim bez dodatnih rekvizita unutra
...pogotovo ako je to nesto kratkotrajno posto kazes da je to samo dok cekate bus....bez brige budi,nisu skroz goli,imaju oni fin "pokrov" na kozi 

.gif)

.gif)

Ta se torba dobijala ako kupish ne znam ni ja koliko Jacobs kafe ... Onako klasicna torba , lichi na ovu , samo po obliku
, ima ravno i tvrdo dno , na koje ja stavim zicu od kaveza koju obmotam peskirom za kosu (extra large) da mi se zeka ne bi istumbao . E sad ta torba je stara 1000 godina , moja baba je nosila na pijacu i sva je u rupama , malim , sto mu taman dodje za vazduh . U autu ja otkopcham torbu on se izvali i mazimo se
I mnooooogo nam je lepo da u njoj putujemo . U toj torbi sam ga i pesaka nosila do veterinara (15minuta) i nije se mnogo zalio . Malo se budni kad ga prvi put stavish ali posle legne na dno i kulira ...
Natrag na Higijena, smještaj i njega
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.