dali smo ju na selo jer su se migi i ona opet spojili, nepunih dva mjeseca nakon poroda..
i jutros su nam javili da je preminula i da je rodila samo jednu bebu(koja nece prezivjeti):
kazu da je puno jaukala i da su joj prisli da vide sta je, ali da je samo izdahnula.. dusa..
a ja i moja porodica smo napravili katasrofalnu gresku, jos jednu.. naime, iz proslog micinog okota ostavili smo djecaka(navodno djecaka) sa migijem, koji je tada imao dva mjeseca, kada smo ih spojili.. razdvojili smo ih zbog jeli njihovog rivalstva, ali nekako je jedan ili drugi uvijek preskakao ogradu iducih 10-ak dana, pa smo to ucvrstili..
medjutim danas sva pod stresom(kad sam cula za micu) odem do migija i srecka(u medjuvremenu smo ga tako nazali) malo izmazim migija i predjem na srecka.. i tako sam ga ceskala i primjetim da ima nesto neobicno veliki stomak i onda sam napipala sike.. :(
bas nemam srece, znaci radi se o srecki, koja je nekim cudom ostala trudna(sa obzirom da nema jos ni 4 mjeseca cudno je) i to sa svojim tatom.. to je najtuznije, pored cinjenice da je jos mala..
e sad mene zanima, da li je ona stvarno trudna iilii je to lazna uzbuna? i ako jeste, da li ce ona prezivjeti i kakva ce joj djeca biti(s obzirom da ju je tata napumpao)? ala bas nemam srece sa zekama.. :(((