bilo bi super kada bi se evika mogla pridružiti vašem zekanu
moram priznati, kada sam vidjela post odmah sam prekopala forum da saznam nešto više o vama i vidjela i opis vaših uvjeta u jednom drugom razgovorumeni zvuči predivno, uvijek sam osjećala pomalo grižnju savjesti što se nalazila u stanu, tako da je išla svuda s nama i boravila vani (na vikendici) dosta često
kao što sam rekla, naša situacija se drastično promijenila prije nekoliko mjeseci i u principu ona boravi na balkonu od početka ljeta - e sad, obzirom da je imala slobodnu propusnicu u stan po danu (noći provodi vani) kad god smo doma mislite li da bi bila spremna provesti hladniji dio godine u prostoru koji nije grijan? ne znam puno o tome jer se nikad nisam angažirala oko nalaženja informacija obzirom da je do sad bila s nama po zimi? uz izuzetak jedne šetnje po snijegu jer si nisam mogla pomoći
bila je sva u nevjerici, ali znatiželjna s druge strane, imala bi društvo da ju grije, zar ne?
u svakom slučaju, ako bi se vaš brankec zagrijao za isto takvu jednu čistunku bilo bi jako lijepo

ajmo konzultirati curke koje se dulje od mene druže sa zecovima. Lilo, Lady, Renata, molim vaše mišljenje. (Mene je opet "puknulo" - uzela bih sve ).
inače, danas je stigla jedna nesterilizirana curka, ali - mi mjesta imamo ( i sjena za zimu ). 

javite mi se na 
dragi zecovi i zecovice, ja sam dama sa dosta raznoraznih utakmica u nogama.Kad sam bila mlađa, ni ja nisam znala vrijednost diplomacije, tako da se neću uvrijediti na Simbine riječi, budući da osobu koja se krije iza tog nick-namea uopće ne poznajem, a mislim da ni ona mene - kao ni prilike u kojima živimo ja i moji prijatelji životinje. Lady je, pretpostavljam oprezna : žena me je vidjela 3 (ili 4 x u životu), vidjela je smještaj mojih životinja (2 x), a ostalo su naši kontakti tlf i forum. Slažem se da u životu treba biti oprezan. Iz tog razloga o svojim životinjama vodim (neću reći najbolju moguću) ali solidnu skrb. Nisam vjernica, pa ne mogu reći "hvala Bogu", ali, uistinu sam sretna što mogu trošiti vodu i ocat nemilice (bunar i vinograd) da održavam higijenu i što imam vremena baviti se onim što volim i što me usrećuje. Da sam imala smrtnih slučajeva kod zečeva - jesam - od slučaja na sterilizaciji, ileusa i septikemijskog šoka; trovanja i akutnih bolesti kod pasa, nesreća (automobili i skokovi) kod mačaka. Jedino za miševe i štakore dozvoljavam da se postavlja otrov, budući da ih unatoč svim nastojanjima, nismo mogli ukloniti drugim sredstvima, i mogu vam reći, duuuugo ih nisam vidjela. Na neke stvari nisam mogla utjecati, na neke - možda. Osoba koja je u području kunićarsta svojevrsni autoritet za mene, ali ne samo za mene (zbog iskustva sa zečevima i poznavanja medicine)) izrazila je sumnju da je posljednji slučaj u kojem sam izgubila zečicu najvjerojatnije posljedica septikemijskog šoka i da je moguće da je nosioc virusa i neka druga životinja (i ona je imala takvih slučajeva), koja se kreće njihovim staništem. Vjerujte mi, ja sebe volim na prvom mjestu i to jako. Moj imunitet je oslabljen bolešću s kojom se solidno nosim. (statistike kažu da sam izlječena). Zbog sebe, ponavljam - zbog sebe, sigurno ne bih zanemarila ništa što bi moglo ugroziti zdravlje prvenstveno njih, a preko njih i moje. Svaki propust u skrbi za životinje mene može doći glave. A s druge strane - oni me, svojom prisutnošću uveseljavaju i usrećuju. U stalnom sam kontaktu sa liječnicima (zbog sebe) i veterinarima (zbog svojih prijatelja životinja); pitam za savjete i unatoč mojim godinama ne sramim se priznati da nešto ne znam i potražiti pomoć. nema bedastog pitanja, takvi mogu biti samo - odgovori. 

ovako drage curke, malo sam umorna od svega, imate pravo, ja ću zabremzati. nemam pojma što mi je bilo da toliko pričam. hvala na savjetima, čujemo se i vidimo.