pijenje vode i bucna crijeva

Pravilna ishrana vašeg zekića.

Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela

PostPostao/la Lela » sri stu 07, 2007 12:43 pm

da baš nešto što se tako mrvi je dobro za zube, ma pusti šta oni pišu. sijeno je NAJBOLJE za zube. a tog kamena se mogu najesti u vrlo kratkom vremenu pa ne bude dobro.
ja imam tu nekoliko neraspakovanih, kao dobila u pet shopu gratis. a prije dok sam mislila da to treba njima i davala im, oni ne bi ih ni pogledali :)
Lela
Moderator
Moderator

PostPostao/la ina » sri stu 07, 2007 12:53 pm

zekica_poopy je napisao/la:joooj bit je da definitivno zid nije nesto sto je baza kuniceve prehrane, ali ako ga nemozes nikako sprijeciti u tome sto da radis?

mislim moje metode su slanina, premjestanje namjestaja i sve moguce al opet svako toliko oni se sjete kak da me zeznu i pojedu (kod mene tepih)

znaci - necemo im servirati zid na tanjuru, ali od toga sto gricne ah, nadam se da nece im biti nista, kad ih vidim pljescem ko luda i vicem, kad ne vidim poslije rupu :)

Vidim da me jedino poppy shvatila :sad:
ina
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Lela » sri stu 07, 2007 12:59 pm

ina je napisao/la:
zekica_poopy je napisao/la:joooj bit je da definitivno zid nije nesto sto je baza kuniceve prehrane, ali ako ga nemozes nikako sprijeciti u tome sto da radis?

mislim moje metode su slanina, premjestanje namjestaja i sve moguce al opet svako toliko oni se sjete kak da me zeznu i pojedu (kod mene tepih)

znaci - necemo im servirati zid na tanjuru, ali od toga sto gricne ah, nadam se da nece im biti nista, kad ih vidim pljescem ko luda i vicem, kad ne vidim poslije rupu :)

Vidim da me jedino poppy shvatila :sad:

e upravo to.
lako je za nas koji se znamo, ili koji znamo šta je dobro a što nije. al kad neko čita sa strane sumnjam da će znati da si se ti samo šalila. ili da treba to protumačiti onako kako si ti mislila zapravo.
kako je odgovorila bugs nakon tvoje poruke. "to je dobro!"

nemoj se ti jutiti ili biti tužna :luv:

samo htjedoh da razjasnimo za one malo manje upućene :)
Lela
Moderator
Moderator

PostPostao/la ina » sri stu 07, 2007 13:22 pm

Ma nema beda. :) Ja sam tako sretna ovih dana da se samo šalim.
ina
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la ...beba... » sri stu 07, 2007 14:27 pm

Ni moj komentar nije dobar. Ovo odlično rečeno sam misla da sam se smijala kad sam to pročitala, niš drugo. A nisam uopće razmišljala da bi drugi to mogli drugačije shvatiti... :sad: Od sada ću paziti da se ne ponovi tako nešto. :uff: :shy:
...beba...
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la salatica » sri stu 07, 2007 14:33 pm

žbuka, knauf, boja za zidove, bojani i lakirani namještaj, tapete - sve potencijalno vrlo opasno
neću sada biti bauk, pa reći i da može biti otrovno :huh:
bit je naravno, uvijek u količini, ali i o masi faktora koji nisu konstanta

Zorro je imao fazu kad je lizao zidove :huh:
onda je jedno vrijem lizao morske oblutke koje smo imali uz rub zidova - jedno i drugo ukazuje da mu je nešto falilo
jedni su rekli minerali, drugi sol (valjda jer obluci nisu bili isprani)
i onda smo kamenje maknuli, a zid je prestao lizati sam od sebe
slijedeći put ga je napao kad je imao začep - opet je nešto tražio...

ljudi moji... žbuka se radi s cementom, a on nije poželjan u želucu
knauf ili ljepilo s tapeta također...
znam da se poppy šalila, ali i inače čitam o dosta zekana (i ljubimaca općenito) koji ne samo da glodaju zidove i tapete, nego ih s guštom i žvaču
to treba svakako spriječiti, a jedan od načina je postavljanje zamki na mjestima koje napadaju...
namještaj npr. - treba sačekati trenutak kad navali na njega, a onda vaticom ili prstom nanjeti npr. tabasco
od jednog liza nema štete, a on će to zapamtiti zauvijek :D
za ljubitelje tabasca, opcija je špek
bijele zidove je problem namastiti ili nacrveniti tabascom, ali niti oglodani nisu bog zna kaj ;D
no na ta mjesta se mogu postaviti košarice sa sijenom ili igračkama koje će ga spriječiti u nakani da demolira zid

ne upali uvijek od prve, ali određena količina ponavljanja urodi plodom
salatica

PostPostao/la ...beba... » čet stu 08, 2007 11:54 am

Ja sam misla da imam sreće i da moj Pampi ne grize zidove, ali sam danas vidjela malu rupicu pored vrata i ne znam zašto ali mi se čini da su njegovi zubi tu imali posla... :ljut: :ljut: :ljut:
...beba...
Zekonja
Zekonja

Prethodna

Natrag na Prehrana kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan