uf ljudi..trpinjska je u guzvi i to veliokoj..rastrgan na sve strane..ovako..prvi dan ovaj moj pet shop nije radio..sutradan se otislo i nakupovalo dosta toga..sijeno,hrana,piljevina,nesto da ima za grickanje itd..gajbicu zadovoljavajucu jos nisam nasao,ali jedna mi zapela za oko koju namjeravam vec kroz koji dan uzeti..nazalost veterinaru nisam stigao otici(nemojte me ubiti

)jer sam stvarno na knap sa vremenom..znam,znam nije izgovor i kad dodjem kuci i vidim ju i da nisam otiso kod veterinara,ljutim se i sam na sebe..sto se tice pahuljice postala je ljubimica svih koji prodju kroz nasu kucu

..posebno voli krevete i nikako ne silazi sa istih..ali brate mili sto je umiljata i mazna,ma to je strasno..i to bas vi primjete i oni totalni laici za zivotinje opcenito..odma dolazi i oce se maziti..ja sam jos u nekakvom strahu u vezi nje..ako mi cudno legne il nesto odma se bojim da joj nije sta

..sutra ako uhvatim vrmeena cu je poslikat malo pa da vidite ljepoticu

..
edit..pucko ma sve je pet samo neam vremena se tolko ni javit na forum..ucenje,trening,pomoc starom oko firme itd..