Zbogom, najdrazi moj Zeco..

Jednom ćemo opet biti skupa:(

Moderator/ica: Lady Stardust

Re: Zbogom, najdrazi moj Zeco..

PostPostao/la Marta » pet ožu 16, 2012 19:21 pm

stvarno preteško
žao mi je :sad:
Marta
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Foxy » pet ožu 16, 2012 20:57 pm

Čitam postove i suze same idu... Pretužno... :sad:
Sjetila sam se zadnjeg susreta s red sonjom u Zagrebu u pivnici kada je riječkoj ekipi
ispričala priču o Zeči, njihovom prvom susretu, i ljubavi na prvi pogled koja se tada dogodila.
Bio je to trenutak koji je red sonji i driveru promijenio život, i obogatio ga idućih 11 godina.
Puse Zeči... :zeko3: :zeko3: :zeko3:
"Friendship isn't about who you have known the longest
It's about those who came and never left your side."
slika Medena
slika
Foxy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la cuci » pet ožu 16, 2012 22:19 pm

:omg:

Nije lako napisati riječi utjehe, pogotovo jer smo i sami još uvjek neutješeni. Dani dođu, prođu i odu, Donijeli, dali i odnijeli. Sreču, veselje, ali i žalost. Sada je žalost, a ostat če tuga, sjeta i sječanje.

[img]http://up.picr.de/9845290bix.jpg[/img]
[url=http://www.bilder-hochladen.net]Bilder hochladen[/url]
Neka mu bude lijepo, tamo daleko preko mosta ispod šarene duge, njemu i svim našima koji su ga dočekali. :huh:
cuci
Kunić
Kunić

PostPostao/la tonino » pet ožu 16, 2012 23:07 pm

Neopisivo mi je žao. :cry:

Predivan je bio. Zec sa karakterom.

Sretno na putu u zecoraj! :zeko3:
tonino
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la red_sonja » pet ožu 16, 2012 23:38 pm

svima vam puno i od srca hvala na rijecima utjehe. Ponovo sam se rasplakala citajuci sve ovo. Tesko je, vecina od vas na zalost zna kakav je to osjecaj kada odu, uvijek je prebrzo, i nikad nije dosta druzenja. Sebicno ih zelimo zadrzati uz nas, jer nekako mislimo da smo im mi najbolji, da ih najbolje razumijemo i poznajemo. Ali, dodje trenutak kada ih moramo pustiti da fizicki odu. Ostave nam zauzvrat prekrasno sjecanje koje bi nekako trebalo s vremenom popuniti prazninu prostora. Rastanci su uvijek tako prokleto tuzni. Uvijek se pitamo jesmo li im dali sve.
Trebat ce nam vremena da se naviknemo na novonastalu situaciju. Jos uvijek ga osjecam u stanu i vjerujem da je prisutan duhom. I znam, uvijek ce biti prisutan i nikada ga necemo zaboraviti. Kao ni sve njegove frendice sa kojima se sada druzi. Svi su oni nase male duse koje su tako beskrajno divne :zeko4:
red_sonja
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Lilo » pet ožu 16, 2012 23:41 pm

A misek maleni,zao mi je jako no znam da vas sad nista nemoze utjesit.a zoran siroti vjerujem da se borio svim srcem za njega !drzite se
Voditeljica :"zeco-kuće"!Dežurna svađalica!!!Kućevlasnica! ovnoliki-rex
Lilo
Voditeljica zeco-kuće

PostPostao/la red_sonja » pet ožu 16, 2012 23:59 pm

Lilo je napisao/la:A misek maleni,zao mi je jako no znam da vas sad nista nemoze utjesit.a zoran siroti vjerujem da se borio svim srcem za njega !drzite se

znas da je, borio se iz petnih zila, sve mu je dao da ga spasi, no na zalost, vise nije bilo spasa. Nije bilo kao onda pred puno godina, kada sam tebe srela tamo na Branimircu i kada smo ustanovile da obje poznajemo Zorana. Taj put si ga ti spasila svojim dragocjenim savjetima. No, sinoc je bilo jednostavno njegovo vrijeme. Klonuo mi je u krilu kasnije kad smo se vratili kuci, doslovno u par sati, propao je za par godina, u pogledu mu se vidjelo kako vise ne moze. Mislila sam da nikada necu cuti onaj vrisak koji znaju pustiti. Na zalost, i to sam cula. Sve smo prosli zajedno, i taj zadnji trenutak predaje vjerujem da mu je bio laksi uz nas. Nije se dugo mucio, to me jedino tjesi. I lakse mu je bilo, jer nismo dozvolili ni trenutka da se pati i da ga nesto boli. Sada ga vise nista nece boljeti, i neka bude tako sretan kao sto je bio s nama, a i mi s njim
red_sonja
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Bibi » sub ožu 17, 2012 0:08 am

Jako mi je zao :cry: , a moram priznati da vam zavidim na vremenu koji ste imali sa njim, budite mirne savesti jer verujem da ste ucinili i vise nego sto ste mogli da omogucite tih prekrasnih 11 godina sa njim. I ne mogu vas tesiti jer znam kako je i nikad nece prestati da nedostaje, jer sa sobom odnesu poprilican deo nasih srca :sad:

:zeko3: drzite se
slika
Bibi
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la zeko Simba » sub ožu 17, 2012 6:55 am

Nema riječi koja može utješiti, ali sama pomisao da je netko uz vas u vašim mislima u ovaim teškim trenucima na neki način čini podnošljivijim taj rastanak. Možete biti ponosni što ste proveli zajedno sve te divne godine, monogi od nas nisu imali privilegiju da ih imaju tako dugo uz sebe. Sigurna sam da vas je volio isto kao i vi njega, inače ne bi bilo jutarnjih buđenja kada bi se uspavali i sličnih stvari- Teško je rastati se, ali možete samo s ponosom i ljubavi gledati na proteklih 11 godina. Držite se.
Dragi Zečo, tebi šaljemo puno pusa na zelene zecolivade, pozdravi nam naše drage njuškice gore :zeko3: :zeko3: :zeko3:
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la t-i-n-a » sub ožu 17, 2012 7:06 am

:cry: :cry: :cry:
29
t-i-n-a
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la katrin i kenji » sub ožu 17, 2012 11:58 am

Draga Sonja i Branko, ne mogu opisati koliko nam je zao :cry:
Divnih 11 godina punih ljubavi ste zajedno proveli, budite ponosni i sretni

Zeco nas dragi puno pusa ti saljemo :zeko3:
Mala i Maza moje cujice
katrin i kenji
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la red_sonja » sub ožu 17, 2012 17:18 pm

u pravu ste svi, imamo na cemu biti zahvalni, ponosni i sretni, svaki dan sa Zecom je bio - ljubav. Naucio nas je toliko toga, kako ih razumjeti, njegovati, paziti, ali nije nas naucio kako preboljeti rastanak, to je lekcija koju vjerojatno nitko od zecoljubaca nikada nece u potpunosti savladati. Mi ju sigurno necemo. Mozemo samo ublaziti prazninu nekim lijepim sjecanjima, kojih nam sigurno ne nedostaje, a jednoga dana, kad u nekom drugom dragom stvorenju prepoznamo Zecinu reinkarnaciju, sigurno cemo mu pruziti sve cemu nas je Zeco naucio. Kada ce taj dan doci, ne znam. Pazite i mazite svoje brkate njuskice dragi moji zecoljupci kojima sam zbilja zahvalna na svim toplim rijecima utjehe, znam da vam svima Zeco salje jednu oooogromnu zecopusu tamo negdje sa zecolivade gdje se svi koji su nas ostavili sada skupa druze :zeko3:
slika
red_sonja
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la altan » ned ožu 18, 2012 21:58 pm

Ajme i dragi Zeco je sad gore..negdje s frendovima..pozdravi mi Altana :) Sonja i Branko drzte se..znam kako vam je :sad:
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Zec Vice » pon ožu 19, 2012 13:08 pm

vjerujem prekrasnih 11 godina,stvarno mi je žao. :sad:
Zec Vice
Bugs Bunny
Bugs Bunny