Lilo je napisao/la:A misek maleni,zao mi je jako no znam da vas sad nista nemoze utjesit.a zoran siroti vjerujem da se borio svim srcem za njega !drzite se
znas da je, borio se iz petnih zila, sve mu je dao da ga spasi, no na zalost, vise nije bilo spasa. Nije bilo kao onda pred puno godina, kada sam tebe srela tamo na Branimircu i kada smo ustanovile da obje poznajemo Zorana. Taj put si ga ti spasila svojim dragocjenim savjetima. No, sinoc je bilo jednostavno njegovo vrijeme. Klonuo mi je u krilu kasnije kad smo se vratili kuci, doslovno u par sati, propao je za par godina, u pogledu mu se vidjelo kako vise ne moze. Mislila sam da nikada necu cuti onaj vrisak koji znaju pustiti. Na zalost, i to sam cula. Sve smo prosli zajedno, i taj zadnji trenutak predaje vjerujem da mu je bio laksi uz nas. Nije se dugo mucio, to me jedino tjesi. I lakse mu je bilo, jer nismo dozvolili ni trenutka da se pati i da ga nesto boli. Sada ga vise nista nece boljeti, i neka bude tako sretan kao sto je bio s nama, a i mi s njim