Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

) još nije sredio. Ok, svi oni nekad malo "probaju", al baš svakodnevno naskakivanje iz čista mira nije normalno. Ne znam što drugo da ti velim, razdvoji jer nije fer prema ovima koji ne kuže što se događa i koji je njemu vrag.. možda ga i prođe. Mislim da moj to nekad radi i iz obijesti i dosade. Nisam našla trajan lijek za to..
Veterinar nam je preporučio uzv da se vidi da li mu se nakupljalju hormoni.. Sad opet u Zg.. Pokušavam naći nešto o nakupljanju hormona nakon kastracije, ali baš i ne uspjevam.. S obzirom da je nemoguć i jedino mu je naskakivanje na pameti opet smo ih odvojili iako nam to dugoročno gledano i nije neka opcija 

.Ovako nova sam na forumu i imam nekoliko pitanja u vezi sa ovom temom.Imam zenskog kunica kod mene je mjesec dana,i ima 2,3 mjeseca(nisam sigurna znate kako je to kad ga uzmete u pet shopu
) E sad citala sam ovu temu i kako sam procitala mojoj kunici je potrebno drustvo.Ali koje?Da li da uzmem muskog kunica,ili zenskog?Jer sam sad procitala da je bolje da muzijak bude stariji a kod mene je obrnuto.Pa da li onda postoje toliki problemi oko prijateljstva izmedju dvije zenkice?Please help!

......znaci zenku nikako.Uzimam muzijaka,e sad da li da pored kastriranog muzijaka steriliziram zenku?
Jer sam cula da ne sterilizirana zenka moze oboliti od nekog raka (ili tako neke bolesti
).I da!Jos nesto!(sorry ak sam dosadna
) Koliko sam ja procitala ne mora biti iste rase kao i zenkica.Da li je to tacno?

...zenke se preporucuje sterilizirati zato sto je jako veliki postotak oboljenja od tumora maternice kod njih....a i nece je muciti hormoni ako je sterilizirana 

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.