Zeko hitno traži novi dom - UDOMLJEN :-)

Ovdje možete pronaći sve teme sa sretno udomljenim kunićima:)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

Zeko hitno traži novi dom - UDOMLJEN :-)

PostPostao/la the0maja » čet tra 26, 2012 8:08 am

Da ne pišem udugo i uširoko, stavljam vam link od oglasa sa Njuškala pa pogledajte. On je toliko sladak i dobar, ali kako sam počela dosta putovat, nema ga tko čuvat, a on ne može sa mnom. Zdrav je i umiljat,zaigran, a nekad i tvrdoglav. Ma pravi karakter :zekoo3:
http://www.njuskalo.hr/udomljavanje-ost ... as-5015374

Javite mi se tu ili na 098 993 75 48

Maja
the0maja
Kunić
Kunić

Re: Zeko hitno traži novi dom

PostPostao/la vini » čet tra 26, 2012 8:55 am

vrlo je upitno kako završe zeke koje se udome preko njuškala. ovdje će se sigurno udomiti, samo treba strpljenja. ako je jako hitno može se riješiti i privremeno udomljavanje dok se ne nađe stalni dom.
Zeko je preslatki i divno si ga predstavila. :)
vini
Moderator
Moderator

PostPostao/la zeko Simba » čet tra 26, 2012 10:11 am

I ja sam vrlo skeptična prema tom udomljavanju preko Njuškala :sad: mislim da je puno bolje da ovdje nađe nove ljude :) sladak je jako :) uhonja
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la nikica » čet tra 26, 2012 20:47 pm

rado će biti udomljen i on a i svi drugi ukoliko su voljani sami putovati busom na Otok :zeko3: Rab...
nikica
Kunić
Kunić

PostPostao/la Lady Stardust » čet tra 26, 2012 21:11 pm

Nikica, napisite nesto o sebi :)

udomljavanje jednog a pogotovo vise kunica je velika odgovornost, gde ce biti, kakvi su uvijeti, prostor, prehrana, iskustvo, veterinari u blizini...

nista osobno ali zanima me, jer nazalost prema nasem dosadasnjem iskustvu oglasi tipa ''udomljavam sve'' ne zavrsavaju bas dobro
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la nikica » pet tra 27, 2012 7:12 am

Poštovanje svima. Zecovi ukoliko ih i bude s ovoga foruma udomljeno zasigurno neće završiti u loncu ako to nekog zanima. nadalje zecovi će biti smješteni u jedan veliki "cca. 3000m2" ograđeni prostor pun zelenila, imaju i svoje spavaonice i zajednički veliki objekt i svašta još... a ukoliko baš moraju pratit serije tipa lara i dr. u prizemlju smo tako da mogu svako doba do nas i na kavu skočit;D . iskustva sa životinjama i više nego dovoljno imamo, veterinar u mjestu, s time da svati zeko prije dolaska u zajednicu ide na pregled doktoru i eventualno do 30 dana na zarazni odjel iliti kod mene i supruge u kući dok je bolestan.
E sad zašto ovo sve... samo zato što volimo sve životinjice i razumijemo kad netko više nije u mogućnosti držati zeku više a bio je nekome naj frend...
da ne duljimo primamo ih sve.
nikica
Kunić
Kunić

PostPostao/la vini » pet tra 27, 2012 8:58 am

Bila bi zgodna koja slikica tog imanja :) Imate još koju životinjicu?
vini
Moderator
Moderator

PostPostao/la nikica » pet tra 27, 2012 9:45 am

E da nebi bilo a vec vidim da je... nismo se nigdje oglasili, pa ni "kako udomljujemo sve i svašta..." tu i tamo se javimo na pokoji oglas čisto ako procjenimo da je nekom vec zbilja frka udomit nekog. i ovo učinismo samo iz ljubavi prema životinjama tako da netrebamo gnjavit. e i ne postavljamo nikakve slike, nit odgovaram na osobna i sl. pitanja.
nikica
Kunić
Kunić

PostPostao/la vini » pet tra 27, 2012 9:50 am

Pitanje "Imate još koju životinjicu?" smatrate osobnim ?
A problem staviti slikice, je tehničke prirode?
vini
Moderator
Moderator

PostPostao/la Anby » pet tra 27, 2012 10:12 am

Nikica, Onaj tko se ovdje oglasi da nemoze vise drzat zeku - cini to jer je uvjeren da ce zeko otici u dobre ruke i cesto prijasnji vlasnici traze s vremena na vrijeme dokaz (poput slike ili videa) da se uvjere da je zeko doista zavrsio u dobrim rukama. Bilo je svakakvih situacija, stoga...

bez uvrede, ali to sto netko npr. Vi pod nickom na internetu napisete da bi zeke imale sve, neulijeva dovoljno povjerenja da bi vam se zivotinje dale na brigu. Mene podaci tipa 3 tisuce kvadrata neimpresioniraju, tako da ja kojim slucajem moram dati zeku na usvajanje i da mi se npr. vi oglasite da bi ga uzeli-ucinila bi sve da vidim gdje ce zeko zavrsiti i u kakvim uvjetima (a to podrazumijeva i slike i videa i stotinu nekakvih pitanja pa i osobne prirode), inace nista od udomljavanja kod vas :wink:
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la nikica » pet tra 27, 2012 10:34 am

:) :) :) ako vaš zecov završi kod nas više nije vaš :P ma šala mala... naravno da imamo kontakte sa dobrim ljudima-iliti bivšim vlasnicima. istina je da slika govori kao tisuću riječi, a nekom je i tisuću slika malo he he.
nikica
Kunić
Kunić

PostPostao/la the0maja » pon svi 07, 2012 11:56 am

Zeko je udomljen u dobre ruke, sretan je i mazan i dalje. :zekoo3:
Hvala svima na savjetima za udomljavanje, a recimo ja ga osobno ne bih mogla stavit u kutiju i poslat na Rab iz Zagreba da mi se jadničak muči u autobusu.
the0maja
Kunić
Kunić

PostPostao/la vini » pon svi 07, 2012 12:40 pm

the0maja je napisao/la:Zeko je udomljen u dobre ruke, sretan je i mazan i dalje. :zekoo3:
Hvala svima na savjetima za udomljavanje, a recimo ja ga osobno ne bih mogla stavit u kutiju i poslat na Rab iz Zagreba da mi se jadničak muči u autobusu.

Drago mi je da je našao dobar dom.
I potpuno se slažem, zeko ne treba putovati u kutiji busom. To sigurno nije dobro.
vini
Moderator
Moderator

Natrag na Sretno udomljeni:)

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan