Problem u mačka upomoć!!!

Imate još ljubimaca osim uhatih stvorenja? Upoznajmo se :)

Moderator/ica: vini

Problem u mačka upomoć!!!

PostPostao/la donattello » uto sij 26, 2010 18:23 pm

Ljudi,rekla mi je prijateljica u školi,da njezin mačak,kada god ga dotakne ili primi za bokove ovaj zareži,zamjauče bolno i pobjegne...i tako uvijek :( Da li možda znate što mu je? Mene jako sad to brine jer ne znam što bi mu moglo biti da ga boli..Pomoć molim vas!
♥ Falit ces mi mala ludo :( Donattello ♥♥
donattello
Zekonja
Zekonja

Re: Problem u mačka upomoć!!!

PostPostao/la sanjita » uto sij 26, 2010 19:05 pm

Reci prijateljici da bi ga mogla odvest veterinaru za pocetak.ovakvo pogadjanje sto bi mu moglo biti je neodgovorno,tko zna sta je zivotinji.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la zelimir » uto sij 26, 2010 19:10 pm

donattello je napisao/la:Ljudi,rekla mi je prijateljica u školi,da njezin mačak,kada god ga dotakne ili primi za bokove ovaj zareži,zamjauče bolno i pobjegne...i tako uvijek :( Da li možda znate što mu je? Mene jako sad to brine jer ne znam što bi mu moglo biti da ga boli..Pomoć molim vas!

Nitko nemoze znati na osnovu ovih opisa sta bi mu moglo biti,kao sto je vec napisano jedina i prava pomoc ce mu biti ako ga se odvede veterinaru.
zelimir
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la donattello » uto sij 26, 2010 21:24 pm

Sad sam joj javila telefonom kako je i kako se ponaša,opet isto tako,ali samo kada ga primi za bokove,ne da se dirati tamo...rekla je da će se potruditi da nađe vremena da odu veterinaru,inače vam je ona užasno zauzeta,ima ples,gimnastiku,i to sad nije važno,ali rekla je da će ga voditi veterinaru...ako nešto znate molim vas napišite jer se jako brinem što mu je...moja mačka je imala tako slične simptome pa je uginula..
donattello
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la sanjita » uto sij 26, 2010 21:27 pm

Johoj....ona je zauzeta...jel ima roditelje? dal se oni brinu za macku? ako je zauzeta i nema vremena za veterinara,zasto je uzimala zivotinju? izludjuju me ovakve stvari.
Neznam dali ti tko moze odgovorit jer je ovo foum za kunice al u svakom slucaju nema smisla nagadjati.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la donattello » uto sij 26, 2010 21:36 pm

Ima roditelje,bum je sutra pitala hoće li sigurno pozvati veterinara :) Njezini roditelji isto tako se brinu za mačka,recimo kada nje nema pa ga oni hrane,paze,češljaju itd. Ali rekla mi je(citiram):

Iva(moja prijateljica) je napisao/la:Joj,ma on ti je već imao tak...da...tada se izlječio,nije ništa opasno bilo...ma nije to ništa...

A ja sam joj rekla:

Iva,budi svjesna toga da njemu nije dobro i da bi trebala pozvati veterinara,ili odvesti Pahulju kod veterinara,jer ako ništa ne poduzmeš,znaš što će se može dogoditi!Molim te odvedi malu Pahuljicu kod veterinara jer može biti nešto opasno!Molim te uradi to(Ali Tea,ja sam zauzetaa)....ma znam da si zauzeta ali to je živo biće!!!!

Ona je rekla oke i rekla da mora učiti za sutra(imamo test iz prirode).Sutra kad se nađemo na tržnici kad bumo išli u školu porazgovarati ću s njom.

Držite fige da se maca izlječi :)
donattello
Zekonja
Zekonja

Natrag na Ostali ljubimci zecoljubaca

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan