Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

i tad je sjajno raspoložena, skače po krevetu ko blesava! da sam malo svesnije u to doba mogla bi da uživam u najluđim zecoplesima, ovako posle ne znam jel sam sanjala ili se to stvarno dogodilo 

..tih par sati se uopste ne cuje, spava kao top, kao i gazdrarica.. 

warped je napisao/la:Haha, Cule će jedan dan doći ovdje i otvoriti temu o tebi, šta da radi s tobom da se može naspavati.![]()
super

warped je napisao/la:Haha, Cule će jedan dan doći ovdje i otvoriti temu o tebi, šta da radi s tobom da se može naspavati.![]()

najgore je kad pocnu glodjat vrata pa se sva zgrada zatrese i nemozes da se nedignes, anyway-od ponoci do 9 ujutro se budim u prosjeku 3-4 puta... a kad otkriju kako funkcionira zecji tunel, kao moj Toby onda nema spavanja nikako (to sam si sama kriva kad sam im ga kupila)... Shumaher (Toby) svako jutro ima trening u 5, samo se pitam do kad ce tako... a kad ih pogledas onda vidis onu facu "Ko? Mi radili nesto? ma daaaaj" 

warped je napisao/la:vedi - jesi ti probala s nekim sandukom zemlje ili bilo čim da ih odučiš od kopanja? Moja Csilla ima 3 ćoška u mojoj sobi koja ju strašno iritiraju, kopa li kopa. Došlo je do toga da ju 2 tjedna nisam puštala u sobu jer sam morala učiti a ona me iritira jednako koliko nju ti ćoškovi.

pre mi je skakao i po glavi gazio me na krevetu dok spavam ali sam ga naucila da ne sme na krevet i vise se nepenje tamo.Eto redovno budjenje u 6 da bi ga mazila a posle se smiri i drema...

cupili je napisao/la:Zar vas vaši zečevi bude ujutro u 5 h da biste ih pustili na trčkaranje?? Blago vama mene moj budi u 5 ujutro da mu dam jesti,ako mu ne dam,nema šanse da ponovo zaspem od tog lupanja,a ako mu dam bubica mala šuti do 05:30 xD
A onda su siti i spremni za partijanje, pa ti ako mos zaspat pored toga, spavaj, koga briga... da ih nenahranim, cijelu bi zgradu digli na noge... onda ogladne u 5, pa u 6 i tako svaku noc... bas me zanima ima li itko ikakav savjet za takve zekane koji su pusteni 24 sata...jer nemas ih gdje zatvorit i "prebacit krpu preko kaveza da miruju"... Kako ih smiriti???

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.