budilica

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

budilica

PostPostao/la ja i moj debeli zec » pet lip 24, 2011 11:28 am

naime, znam da je zecov noćna životinjica, ali nz jel baš normalno da on tempirano u 5 ujutro počne divljat po kavezu i bjesomučno trčkarat po njemu i grist ga i tako bez prestanka satima. jel imate možda kakav prijedlog za riješavanje problema?

hvala
Debeli R.I.P. slika
slika
ja i moj debeli zec
Super Zek
Super Zek

Re: budilica

PostPostao/la warped » pet lip 24, 2011 11:36 am

Moja Csilla je to obavezno radila u 7, izgleda da sam imala sreće. :D

Riješila sam to tako da je bila puštena barem većinu noći. :)
warped
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Marta » pet lip 24, 2011 11:52 am

puštaj iz kaveza :wink:
moja se "navije" čim svane, a to je sad i pre 5 ujutru :huh: i tad je sjajno raspoložena, skače po krevetu ko blesava! da sam malo svesnije u to doba mogla bi da uživam u najluđim zecoplesima, ovako posle ne znam jel sam sanjala ili se to stvarno dogodilo :blink:
Marta
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la vedi08 » pet lip 24, 2011 18:07 pm

to su i moji radili, rijesila sam to takoder pustanjem iz kaveza, sad samo bjesomucno kopaju u 6 i pol :D
Molly slika i Đuro slika <3
vedi08
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Cule » pet lip 24, 2011 21:26 pm

Ja lezem posle jedan, a ustajem u pet, tako da moj Cule jedva ceka da zaspim da moze malo da odmori ;D ..tih par sati se uopste ne cuje, spava kao top, kao i gazdrarica.. ;D
Cule
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la warped » pet lip 24, 2011 21:35 pm

Haha, Cule će jedan dan doći ovdje i otvoriti temu o tebi, šta da radi s tobom da se može naspavati. :D

vedi - jesi ti probala s nekim sandukom zemlje ili bilo čim da ih odučiš od kopanja? Moja Csilla ima 3 ćoška u mojoj sobi koja ju strašno iritiraju, kopa li kopa. Došlo je do toga da ju 2 tjedna nisam puštala u sobu jer sam morala učiti a ona me iritira jednako koliko nju ti ćoškovi. :D
warped
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la sanjita » pet lip 24, 2011 21:41 pm

warped je napisao/la:Haha, Cule će jedan dan doći ovdje i otvoriti temu o tebi, šta da radi s tobom da se može naspavati. :D

;D ;D ;D super ;D ;D ;D
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Cule » pet lip 24, 2011 21:46 pm

warped je napisao/la:Haha, Cule će jedan dan doći ovdje i otvoriti temu o tebi, šta da radi s tobom da se može naspavati. :D

;D ;D ;D ;D ;D

Pa da znas da se preko dana zna sakriti da odmori malo od mene.. :P
A ipak me najvise voli, evo ledja su mi skroz mokra koliko me zdusno lize.. :wub:
Cule
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Anby » pet lip 24, 2011 23:06 pm

Moji su pusteni non stop i ja vec duuuuugo nespavam iza 4 ipol svako jutro :nowink: najgore je kad pocnu glodjat vrata pa se sva zgrada zatrese i nemozes da se nedignes, anyway-od ponoci do 9 ujutro se budim u prosjeku 3-4 puta... a kad otkriju kako funkcionira zecji tunel, kao moj Toby onda nema spavanja nikako (to sam si sama kriva kad sam im ga kupila)... Shumaher (Toby) svako jutro ima trening u 5, samo se pitam do kad ce tako... a kad ih pogledas onda vidis onu facu "Ko? Mi radili nesto? ma daaaaj" :zmirko:
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la vedi08 » pet lip 24, 2011 23:17 pm

warped je napisao/la:vedi - jesi ti probala s nekim sandukom zemlje ili bilo čim da ih odučiš od kopanja? Moja Csilla ima 3 ćoška u mojoj sobi koja ju strašno iritiraju, kopa li kopa. Došlo je do toga da ju 2 tjedna nisam puštala u sobu jer sam morala učiti a ona me iritira jednako koliko nju ti ćoškovi. :D

iskreno ne pada mi na pamet, kakve sam ja sreće, a koliko je molly hiperaktivna te zemlje bi bilo posuda, samo ne u toj kutiji
Molly slika i Đuro slika <3
vedi08
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la kristinans » sub lip 25, 2011 8:50 am

Peka je pre divljao u 5 ujutru da bi dobio jesti i mazenje naravno,resila sam to pustanjem nikad ga ne zatvaram,eto sad divlja oko 6 ujutru skace,juri loptu grebe parket...Eto jutros je slucajno zatvorio vrata od kaveza guzom pa se nervirao jedno 5minuta i dosao do kreveta i grebao dok nisam ustala da mu otvorim :P pre mi je skakao i po glavi gazio me na krevetu dok spavam ali sam ga naucila da ne sme na krevet i vise se nepenje tamo.Eto redovno budjenje u 6 da bi ga mazila a posle se smiri i drema...
Krisss
kristinans
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la warped » sub lip 25, 2011 10:10 am

Ja sam joj planirala kupiti onaj kao pješčanik za djecu, možda pomogne... Jedino me brine šta kopa isključivo u mojoj sobi. Tak da možda jednostavno ima nešta protiv parketa.
warped
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la cupili » sub lip 25, 2011 15:16 pm

Zar vas vaši zečevi bude ujutro u 5 h da biste ih pustili na trčkaranje?? Blago vama mene moj budi u 5 ujutro da mu dam jesti,ako mu ne dam,nema šanse da ponovo zaspem od tog lupanja,a ako mu dam bubica mala šuti do 05:30 xD :D
cupili
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Anby » sub lip 25, 2011 17:11 pm

cupili je napisao/la:Zar vas vaši zečevi bude ujutro u 5 h da biste ih pustili na trčkaranje?? Blago vama mene moj budi u 5 ujutro da mu dam jesti,ako mu ne dam,nema šanse da ponovo zaspem od tog lupanja,a ako mu dam bubica mala šuti do 05:30 xD :D

Pa hranjenje se kod mene podrazumijeva u 4 :D A onda su siti i spremni za partijanje, pa ti ako mos zaspat pored toga, spavaj, koga briga... da ih nenahranim, cijelu bi zgradu digli na noge... onda ogladne u 5, pa u 6 i tako svaku noc... bas me zanima ima li itko ikakav savjet za takve zekane koji su pusteni 24 sata...jer nemas ih gdje zatvorit i "prebacit krpu preko kaveza da miruju"... Kako ih smiriti???
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la dHarma » ned lip 26, 2011 22:05 pm

Kod mene je samo ignorsanje upalilo.. trebalo je vremena i mnogo ne spavanja da upali.. to mi je bio poslednji izbor kad mazenje, stavljanje u krevet i ostali pokusaji da ga naucim da je sad vreme da ja malo odanem nisu uspeli..
Stavila sam mu toliko sena da bih i konja mogla sa tim da nahranim i na kraju je shvatio da ce samo seno imati za jelo dok se ja ne naspavam.. :P

Kad cujem sve ove price kako zecevi ustaju kao petlovi i prave haos odmah se setim onih roditelja koji ne znaju sta ce sa bebama koje koje vriste u 3 ujutru :P ;D

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

Sljedeća

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan