Head tilt(valjda)

Zeko ima zdravstvene probleme? Upitajte i pronađite odgovore ovdje.

Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela

PostPostao/la zekili » sri pro 05, 2007 9:25 am

ne kuzim zasto nam neces reci terapiju i ime veterinara! :/
Godine: 68.
zekili
Moderator
Moderator

PostPostao/la pache » sri pro 05, 2007 10:03 am

:hiipo: molim te reci nam di si bila
pache
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la snjof_snjof » sri pro 05, 2007 10:17 am

Lela je napisao/la:molim te dogovori na ova pitanja koja su ti cure postavile. hvala

drago mi je da je zeki bolje

jučer sam je pitala(mogu i danas) za taj b-neuron, i kapi, rekla je da to nije potrebno :huh:
evo, obećavam vam da ću si zapisati i napisati vam koju terapiju koristi, nemogu zapamtiti taj lijek sa K :huh:
Al zeko ne izgleda uopće loše
"...Zanijemih... jedan jedini put, kad me neki čovjek upita: "Tko si ti?".."
snjof_snjof
Kunić
Kunić

PostPostao/la snjof_snjof » sri pro 05, 2007 10:18 am

Tajcy je napisao/la:Jel vidiš da ta terapija šta pomaže tvojem zekiću ili je isti kao i prije terapije?
Jesi možda zapisala koje je lijekove dobio i dali je danas možda dobio vrlo važan lijek o kojem smo već pisali a to je b-neuron?

Nadam se da shvačaš koliko je situacija ozbiljna,oprosti ali ja ti to moram reći!Nebih si oprostila da se zeki pogorša ili nedaj Bože ugine a da ti nisam na sve načine pokušala pomoći i reći iz svog iskustva kako smo pomogli Šnjofku!

Još jedanputa cu ti reci da je vrlo važno da tvoj zeko dobije b-neuron!

Sretno,čuvaj i ljubi svoje malo zlato :)

neče mi uginuti :cry: ne, ne
snjof_snjof
Kunić
Kunić

PostPostao/la zekica_poopy » sri pro 05, 2007 10:20 am

pa daj onda poslusaj sto ti cure govore kako ne razumijes da je to ozbiljno i da se niti jedna od njih ne sali! :sad:

nemoj zbilja da ti kasnije bude zao :sad:

i opet nisi napisala kako se vet zove - ajde daj malo sudjeluj pa ljudima ce biti to korisna informacija
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la Tajcy » sri pro 05, 2007 10:30 am

snjof_snjof je napisao/la:
Tajcy je napisao/la:Jel vidiš da ta terapija šta pomaže tvojem zekiću ili je isti kao i prije terapije?
Jesi možda zapisala koje je lijekove dobio i dali je danas možda dobio vrlo važan lijek o kojem smo već pisali a to je b-neuron?

Nadam se da shvačaš koliko je situacija ozbiljna,oprosti ali ja ti to moram reći!Nebih si oprostila da se zeki pogorša ili nedaj Bože ugine a da ti nisam na sve načine pokušala pomoći i reći iz svog iskustva kako smo pomogli Šnjofku!

Nisam rekla da ce ti uginuti joooj...Pročitaj ponovno :ljut: Sad sam vec ljuta.Daj mi molim te reci koliko imaš godina?Al mislim da neces odgovoriti na to kao ni na masu pitanja na koja si se oglušila.
Neznam kak sa tobom razgovarati da se trzneš malo.Kak to da nisi opet zapisala lijek koji daje tvojem kuniću.Neznam al meni je to nezainteresiranost i neodgovornost.
Oprosti što možda ispadam gruba,ali vjeruj mi da želim sve najbolje za tebe i zekića.
Tajcy
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la snjof_snjof » sri pro 05, 2007 10:39 am

Tajcy je napisao/la:
snjof_snjof je napisao/la:

Nisam rekla da ce ti uginuti joooj...Pročitaj ponovno :ljut: Sad sam vec ljuta.Daj mi molim te reci koliko imaš godina?Al mislim da neces odgovoriti na to kao ni na masu pitanja na koja si se oglušila.
Neznam kak sa tobom razgovarati da se trzneš malo.Kak to da nisi opet zapisala lijek koji daje tvojem kuniću.Neznam al meni je to nezainteresiranost i neodgovornost.
Oprosti što možda ispadam gruba,ali vjeruj mi da želim sve najbolje za tebe i zekića.

daje mu kortizol i vitamine b za živce
sad idemo veterinarki, pa ona bi ga trebala liječit, školovala se za to :ljut:
snjof_snjof
Kunić
Kunić

PostPostao/la zekica_poopy » sri pro 05, 2007 10:41 am

haha svi su se oni skolovali ali velika je razlika izmedju krave i zeca ako me razumijes :nowink:

nisu svi specijalisti za sve i jako je dobro se informirati i znati sto se daje jer najcesce bas TI ces spasiti svog zekonju ako sve znas na vrijeme.

i ne se ljutiti na cure, one ti sve nesebicno pomazu i prate stanje a ne moraju to jel tako :wink:
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la zekili » sri pro 05, 2007 10:43 am

Nadam se da se neko ne igra sa ovako necim ozbiljnim. prvo kazes da ne znas sto daje, onda napise.ime veterinara neces, pa neces reci..nadam se da si ozbiljna, i da ti ovo nije neka igra. kazes da si iz zagorja :/..ako se varam, unaprijed se ispricavam
Godine: 68.
zekili
Moderator
Moderator

PostPostao/la snjof_snjof » sri pro 05, 2007 11:25 am

zekica_poopy je napisao/la:haha svi su se oni skolovali ali velika je razlika izmedju krave i zeca ako me razumijes :nowink:

nisu svi specijalisti za sve i jako je dobro se informirati i znati sto se daje jer najcesce bas TI ces spasiti svog zekonju ako sve znas na vrijeme.

i ne se ljutiti na cure, one ti sve nesebicno pomazu i prate stanje a ne moraju to jel tako :wink:

ne, nikada se nebi na njih ljutila, užasno sam im zahvalna :luv: :luv:
samo mi je glupo, osjećala sam tolko olakšanje što smo počeli sa liječenjem i što je u sigurnim rukama veterinarke, ispostavlja se da baš i nije tako al dobro...sjetila sam se imena lijekova, baš smo se sad vratili, opet mu je dala injekcije, sve je po starom :spava:
nemojte se ljutiti :sad:
snjof_snjof
Kunić
Kunić

PostPostao/la zekica_poopy » sri pro 05, 2007 11:34 am

ma nece se nitko ljutiti samo sudjeluj malo u razgovoru :wink:

npr. IME veterinarke pliiiiiz :) zbilja zelimo znati da znamo ostalima s tvog podrucja preporuciti

drugo - mali savjet...nikad nije dobro tako se osjecati "presigurno" kod doktora, bilo za tebe bilo za zivotinje, nego svacije znanje treba provjeriti i preispitati, jer nazalost zivimo u svijetu gdje nisu svi strucni a vecina ti to nece priznat. uvijek je dobro provjeriti sam ako imas dostupne informacije a ti imas. i zato uvijek prati i zapisuj sto ti doktor daje jer ponekad najvise mozes uciniti ti sam. eto toliko samo :)
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la snjof_snjof » sri pro 05, 2007 11:36 am

zekica_poopy je napisao/la:ma nece se nitko ljutiti samo sudjeluj malo u razgovoru :wink:

npr. IME veterinarke pliiiiiz :) zbilja zelimo znati da znamo ostalima s tvog podrucja preporuciti

drugo - mali savjet...nikad nije dobro tako se osjecati "presigurno" kod doktora, bilo za tebe bilo za zivotinje, nego svacije znanje treba provjeriti i preispitati, jer nazalost zivimo u svijetu gdje nisu svi strucni a vecina ti to nece priznat. uvijek je dobro provjeriti sam ako imas dostupne informacije a ti imas. i zato uvijek prati i zapisuj sto ti doktor daje jer ponekad najvise mozes uciniti ti sam. eto toliko samo :)

Pa Veterinarska ambulanta u Zaboku, neka nova veterinarka, nisam joj ime zapamtila :lud:
slatka ,nova ordinacija, baš posebno za malene životinjice :)
snjof_snjof
Kunić
Kunić

PostPostao/la zekica_poopy » sri pro 05, 2007 11:40 am

ajde je pitaj kako se zove iduci put, voljeli bi znati pogotovo ako radi sa zekonjama jer kad dodje netko novi iz zagorja da znamo preporucit

a bitno je tko lijeci jer npr. u spanskom rade dva vet-a jedan je super za zekonje drugi ne pa je bitno znati ime :wink:
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la snjof_snjof » sri pro 05, 2007 11:45 am

zekica_poopy je napisao/la:ajde je pitaj kako se zove iduci put, voljeli bi znati pogotovo ako radi sa zekonjama jer kad dodje netko novi iz zagorja da znamo preporucit

a bitno je tko lijeci jer npr. u spanskom rade dva vet-a jedan je super za zekonje drugi ne pa je bitno znati ime :wink:

ok :)
snjof_snjof
Kunić
Kunić

PostPostao/la Zeko_Jurica » pet pro 07, 2007 22:47 pm

snjof_snjof je napisao/la:...rekla je vet. da nije to tak strašno i da je to neki parazit u mozgiću :hm: ...

eeej ljudi, pa vet iz Zaboka zna ono što puno veterinara nezna, a to je da "head tilt" ili držanje glavice u koso može izazvati parazit. I to je točno i za 5-icu iz zalaganja :) Parazit je istina jednostanični, ali je parazit... i zove se encephalitozoon cuniculi, a bolest koju uzrokuje encefalitozoonoza. A ona pak izaziva neurološke smetnje. Za one koje žele znat više o tome, zekili je u drugom postu stavila link :nowink:

... i da, ne mora biti strašno, ako se odmah počne liječiti - što prije, veće su šanse za oporavak
Zeko_Jurica
Moderator
Moderator

PrethodnaSljedeća

Natrag na Zdravstvene rasprave

Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan