Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela
Lela je napisao/la:molim te dogovori na ova pitanja koja su ti cure postavile. hvala
drago mi je da je zeki bolje
Tajcy je napisao/la:Jel vidiš da ta terapija šta pomaže tvojem zekiću ili je isti kao i prije terapije?
Jesi možda zapisala koje je lijekove dobio i dali je danas možda dobio vrlo važan lijek o kojem smo već pisali a to je b-neuron?
Nadam se da shvačaš koliko je situacija ozbiljna,oprosti ali ja ti to moram reći!Nebih si oprostila da se zeki pogorša ili nedaj Bože ugine a da ti nisam na sve načine pokušala pomoći i reći iz svog iskustva kako smo pomogli Šnjofku!
Još jedanputa cu ti reci da je vrlo važno da tvoj zeko dobije b-neuron!
Sretno,čuvaj i ljubi svoje malo zlato
snjof_snjof je napisao/la:Tajcy je napisao/la:Jel vidiš da ta terapija šta pomaže tvojem zekiću ili je isti kao i prije terapije?
Jesi možda zapisala koje je lijekove dobio i dali je danas možda dobio vrlo važan lijek o kojem smo već pisali a to je b-neuron?
Nadam se da shvačaš koliko je situacija ozbiljna,oprosti ali ja ti to moram reći!Nebih si oprostila da se zeki pogorša ili nedaj Bože ugine a da ti nisam na sve načine pokušala pomoći i reći iz svog iskustva kako smo pomogli Šnjofku!
neče mi uginutine, ne
Tajcy je napisao/la:snjof_snjof je napisao/la:Tajcy je napisao/la:Jel vidiš da ta terapija šta pomaže tvojem zekiću ili je isti kao i prije terapije?
neče mi uginutine, ne
Nisam rekla da ce ti uginuti joooj...Pročitaj ponovnoSad sam vec ljuta.Daj mi molim te reci koliko imaš godina?Al mislim da neces odgovoriti na to kao ni na masu pitanja na koja si se oglušila.
Neznam kak sa tobom razgovarati da se trzneš malo.Kak to da nisi opet zapisala lijek koji daje tvojem kuniću.Neznam al meni je to nezainteresiranost i neodgovornost.
Oprosti što možda ispadam gruba,ali vjeruj mi da želim sve najbolje za tebe i zekića.
zekica_poopy je napisao/la:haha svi su se oni skolovali ali velika je razlika izmedju krave i zeca ako me razumijes![]()
nisu svi specijalisti za sve i jako je dobro se informirati i znati sto se daje jer najcesce bas TI ces spasiti svog zekonju ako sve znas na vrijeme.
i ne se ljutiti na cure, one ti sve nesebicno pomazu i prate stanje a ne moraju to jel tako
zekica_poopy je napisao/la:ma nece se nitko ljutiti samo sudjeluj malo u razgovoru![]()
npr. IME veterinarke pliiiiizzbilja zelimo znati da znamo ostalima s tvog podrucja preporuciti
drugo - mali savjet...nikad nije dobro tako se osjecati "presigurno" kod doktora, bilo za tebe bilo za zivotinje, nego svacije znanje treba provjeriti i preispitati, jer nazalost zivimo u svijetu gdje nisu svi strucni a vecina ti to nece priznat. uvijek je dobro provjeriti sam ako imas dostupne informacije a ti imas. i zato uvijek prati i zapisuj sto ti doktor daje jer ponekad najvise mozes uciniti ti sam. eto toliko samo
zekica_poopy je napisao/la:ajde je pitaj kako se zove iduci put, voljeli bi znati pogotovo ako radi sa zekonjama jer kad dodje netko novi iz zagorja da znamo preporucit
a bitno je tko lijeci jer npr. u spanskom rade dva vet-a jedan je super za zekonje drugi ne pa je bitno znati ime
snjof_snjof je napisao/la:...rekla je vet. da nije to tak strašno i da je to neki parazit u mozgiću...
Natrag na Zdravstvene rasprave
Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju.