Postao/la vedi08 » uto svi 31, 2011 16:54 pm
koji klinac ova nije u pubertetu vise, maknula sam danas sve rucnike i stavim ih na pranje i kao privremenu zamjenu stavim odgoman komad kartona cisto da im se ne sklize i pogodite tko se i tako popisao
molly
naravno eto tko
da nepišem novi post jel
trebam pomoc i korisne savijete
dakle moji zecevi su osim na rucnike ispred kaveza, koje mjenjamo za sad svaki dan jer nemamo izbora, odlucili pisat i tik pored kreveta i kompa
dakle imaju 3 lokacije na kojima pisaju van kaveza
sto bi bilo cak i ok da sam ja stalno doma i da to mogu isti tren obrisat isprat i slicno
ali kako ja nisam doma 0-24, stovise uz faks i posao sam jako malo doma zapravo, ja to nemogu pocistit isti tren kad se dogodi
tako recimo nocas sam ih pustila van gajbe, sto su inace stalno, i probudio me ujutro smrad ustajale pisake
molly se popisala pored kompa, ja sam doduse stavila ispred daske da ne ide bas kod samom kompa u zice i struju, ali se popisala na najblizem mjestu, dakle kod tih daski, to se sve razlilo duz daske i daska je to lijepo upila naravno
ja sam se dignula pokupila to, oprala i prebrisala sa alkoholnim octom i zatvorila ih u gajbu
sad problem nastaje u tome sto mislim da zatvaranje u gajbu i nije neko rijesenje, a mislim da im je to i dosta velika muka
na kraju ispada da mogu bit pusteni samo uz nadzor, a to sve skupa sa vremenom koje provedem van kuce i spavanjem preko noci i nije neki iznos
ne zelim im uskracivat prostor, ali trenutno ne vidim drugu opciju
nemoram spominjat koliko mi soba smrdi jer kad se popisaju kad mene nema to nitko nece pocistit i to to laminat upije
ako itko ima ikakav prijedlog rijesenje ili nesto nek kaze
jer sam na rubu zivaca
i ne, nije stvar u tome da ne znaju na wc, jer znaju
wc im se cisti 2 ili 3 puta na dan tako da nije da im je prljavo pa da zato pisaju drugdje
alkoholni ocat ne pomaze
ne popisaju se uvijek na isto mjesto, ali uvijek tu negdje oko neke tocke
prostor nije prevelik tako da im wc nikad nije predaleko pa da nemogu doci do njega
moli ajd mozda jos i obiljezvala prostor, ali koji klinac onda radi duro? koji je kastriran i do sad je bio izuzetno uredan zeko
help pliz
Molly

i Đuro

<3