Postao/la diaaa » pon ruj 30, 2013 9:35 am
Dragi moji imam jedan problem i nadam se da mi vi možete pomoći...
naime Dia se ponaša jako čudno već neko vrijeme ali danas je to prešlo u agresiju :(
jutros kada sam se probudila primijetila sam da u njihovom kavezu vlada totalni kaos. kavez je bio cijeli razbacan iznutra, wc na sve strane, svo sijeno iz sjenilice je bilo u jednom kutu a Dia je stalno u zubiće skupljala sijeno i preslagivala ga u jedan kut kaveza. Oggy je na zadnjem katu kaveza samo zbunjeno stajao i izgledalo je kao da bježi od nje...
Kao i svaki dan, otvorila sam kavez, stavila im hranu van kaveza da papaju do pospremim kavez, on je odmah izašao, ona nakon nekog vremena i počeli su jest... i ja sam počela čistiti kavez, kad sam došla do donjeg dijela kaveze i veliku većinu sijena izbacila, ona je uletila u kavez uzela u zube ono malo sijena što je ostalo, došla do mene i ugrizla me svom snagom za nogu!! Nije me htjela pustit par minuta! jedva sam je odvojila a ona je otišla po svoju dekicu i jako je zagrizla i vukla za sobom...
čula sam za lažnu trudnoću ali ne znam baš puno o njoj...što da radim...nije nikada bila ovakva, on je kastriran ali ona nije sterilizirana... malo me strah da mi ona opet priđe moram priznati, pošteno me ugrizla da sam počela krvarit , kao da je dio mesa otkinula....
ima li netko slična iskustva...? zanima me što da radim :(