cudni pokreti:(

Zeko ima zdravstvene probleme? Upitajte i pronađite odgovore ovdje.

Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela

Re: cudni pokreti:(

PostPostao/la Musi » čet sij 31, 2013 17:35 pm

Kako je zekica?

Je li išta jela? Kad su bile zadnje kuglice?
Musi
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la malisa.simba » čet sij 31, 2013 18:37 pm

joj srce malo valjda će je prestati boljeti :sad: šaljem joj najveću pusu za brz i uspješan oporavak :zeko3:
malisa.simba
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Emma » čet sij 31, 2013 19:15 pm

Mi bili,evo sad se izvalila.Jako je bila prestrasena i jako ju je boljelo,pocela joj je malo krv ici iz pikice :zeko4: Dobila je terapije standard,i za bolove naravno.jednu špricu CC,objašnjeno mi je kako je hranim s tim.Svaka dva sata moram...Snažna je to zečetina,ne predaje se ona samo tako,moj mali borac šalje pozdrave svim zecoljubiteljima :zeko2:
Emma
Zečić
Zečić

PostPostao/la ina » čet sij 31, 2013 22:22 pm

Ne trebas je hraniti svaka 2 sata. To je precesto za takav stres. Ja bih svaka 4. Bas nista nece sama jesti?
29+1+1
ina
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Lori7 » pet vel 01, 2013 14:03 pm

Emma je napisao/la:Mi bili,evo sad se izvalila.Jako je bila prestrasena i jako ju je boljelo,pocela joj je malo krv ici iz pikice :zeko4: Dobila je terapije standard,i za bolove naravno.jednu špricu CC,objašnjeno mi je kako je hranim s tim.Svaka dva sata moram...Snažna je to zečetina,ne predaje se ona samo tako,moj mali borac šalje pozdrave svim zecoljubiteljima :zeko2:

bravo za malog borca, obitelj Barnić šalju puse zajedno sa mnom :zeko3: :zeko3: :zeko3: :zeko3: :zeko3:
zecoljubac sa 5 čupavaca
Lori7
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Emma » sub vel 02, 2013 16:57 pm

Evo mene opet.Zec ide svaki dan veterinaru,hrane ga oni jer ja ne mogu zbog alergije na dlaku sam u cetvrtak zavrsila na hitnoj:zmirko:Sama ne želi ništa jesti,sve sam joj ponudila. ugl,pije vodicu,hrane ju ali kakice nema vec 3. dan,pardon jucer su bile 3 male kuglice i to je to.Pišanje istotako nula bodova.Gdje to ide sve?Ona je izvaljena 0-24 u kavezu.kuzim da je u bolovima i sve ali ne razumijem zasto ne piša i ne kaka :sad: sutra u 10 idemo opet na terapiju i u pon operacija. :dragonn-ccc-e:
Emma
Zečić
Zečić

PostPostao/la altan » sub vel 02, 2013 19:15 pm

nije dovoljno da ju veterinar nahrani jednom dnevno..odakle si i kojem veterinaru ides? jel dajes terapiju za zacep?
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Emma » ned vel 03, 2013 12:24 pm

Beca je danas preminula u Bubi...Taman su joj stavili infuziju i nakon toga je otisla na nebo.
Emma
Zečić
Zečić

PostPostao/la ina » ned vel 03, 2013 12:48 pm

Zao mi je, ali mislim da su trebali odmah operirati. Nije se smjelo cekati.
29+1+1
ina
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Emma » ned vel 03, 2013 13:06 pm

To i ja mislim.Mucila se jadna tjedan dana.Unatoc njenom odlasku i dalje smatram da su najbolji veterinari....tako je valjda trebalo da bude,trudila sam se ali kad ocito nije bilo pomoci jer ko zna s cime s ona borila kad je imala problema stalno i s probavom,slabo je jela sjeno.Koje god da sam kupila nije jela koliko bi trebala.iskreno mi je drago sto se ne muci vise i vjerujem da zecevi idu u raj.Bila je slobodna,u kavezu samo kada jede i obavlja nuždu,.Bila mi je sve na svijetu,moj prvi zec kojeg sam imala i stvarno najbolji kucni ljubimac kojeg covjek moze pozeljeti...
Emma
Zečić
Zečić

PostPostao/la nikola » ned vel 03, 2013 13:10 pm

Jesu najbolji, mojoj Alfi su dvaput spasili život, ali ovog puta su, nažalost, jako pogriješili u procjeni hitnosti.
Žao mi je... :sad:
nikola
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Emma » ned vel 03, 2013 13:32 pm

prvi dan kad smo došli u Bubu još je bila ok,upoznala se prvi put sa drugim zečićem,.umivala se zbog njega...ali što su dani prolazili to je bilo manje nade jer je prestala jesti i obavljati nuždu.Bila je borac,stvarno joj svaka čast...ljepotica moja :zekoo4:
Emma
Zečić
Zečić

PostPostao/la Lori7 » ned vel 03, 2013 15:41 pm

tako mi je žao, nikad nebi rekla da će taj mali borac tako završiti, ali krivi su oni :kmeee:
zecoljubac sa 5 čupavaca
Lori7
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la altan » ned vel 03, 2013 16:16 pm

neka mi kaze tko hoce sta god hoce, ali ti se oko Bece nisi bas pretrgla..prvo si cekala da je uopce odvedes veterinaru i koliko sam primjetila nisi primjenjivala nista iako ona nije kakala vec par dana..jednom dnevno otic veterinaru u takvim situacijama nije dovoljno..a ovo nije prvi put da je njoj nesto, a ti mlako reagiras..zao mi je zbog zeke, ali morala sam rec
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Emma » ned vel 03, 2013 17:05 pm

Da stvarno nisam,osim sto sam u cetvrtak riskirala svoj zivot kad sam zavrsila na hitnoj jer sam ju hranila na špricu.Poćela sam se gušit,usta su mi bila već plava kada su oni došli i ubrizgali mi ono sve u venu i dupe.Na hitnoj su mi rekli da se maknem od zeca,moje je pitanje nakon što sam došla svijesti kada ću doma,zbog Bece da ju vidim jer ju nisam htjela ostavit samu dok sam ja u bolnici.Nakon gušenja i kolabiranja sama sam otišla na taksi što su se na internoj svi izčuđavali,ali ja nisam smjela reći da je to zbog Bece.Kao sto vidite ja sam vama pitanje postavila 28.sijecnja,a 29.ujutro sam već bila u Bubi.TAj dan mi je rećeno da nije sigurno da je kamenac,da je možda.Tek drugi dan je zakazana operacija za sutra(o4.02)JA mislim da od svog života nisam mogla više riskirat.Jel bi ti davala svom zecu na špricu a da osjecas da ti nestaje zraka?,pri tome mislim na doslovno gušenje.Ja jesam i poslje svega toga sam opet pokušavala ali ona ništa ni da kaka ni da piša.I ako vidiš moj post za banalnim pitanjem(dok je još jela,kakala i pišala)a već drugi dan je vodim u Bubu zašto govoriš takve stvari,na osnovu ćega???Imala je česte začepe(jer nije jela dovoljno sjena i linjala se)I svaki put sam je uspješno "odčepila"Sjećam se prije nekih pola godine je nešto malo zakunjala jednu većer,ponašala se kao da ju boli nešto.Odvela sam je veterinaru na sve pretrage da bi mi rekli da je ne dovodim bez razloga kad to kunićima predstavlja veliki šok(odlazak veterinaru)I ja unatoć svemu se nisam okomila na Bubu,niti išta govorim protiv njih pa si ti odlučila mene proglasit glavnim krivcem.Ali s tim postom si me samo motivirala da sama uvidim koliko sam ja ubiti bila dobar vlasnik,koliko sam se dobro brinula o njoj i napravila ono sto ti nebi nikad za svoje zeceve.Njen zivot sam stavila ispred svog.
Emma
Zečić
Zečić

PrethodnaSljedeća

Natrag na Zdravstvene rasprave

Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan