Postao/la Emma » ned vel 03, 2013 17:05 pm
Da stvarno nisam,osim sto sam u cetvrtak riskirala svoj zivot kad sam zavrsila na hitnoj jer sam ju hranila na špricu.Poćela sam se gušit,usta su mi bila već plava kada su oni došli i ubrizgali mi ono sve u venu i dupe.Na hitnoj su mi rekli da se maknem od zeca,moje je pitanje nakon što sam došla svijesti kada ću doma,zbog Bece da ju vidim jer ju nisam htjela ostavit samu dok sam ja u bolnici.Nakon gušenja i kolabiranja sama sam otišla na taksi što su se na internoj svi izčuđavali,ali ja nisam smjela reći da je to zbog Bece.Kao sto vidite ja sam vama pitanje postavila 28.sijecnja,a 29.ujutro sam već bila u Bubi.TAj dan mi je rećeno da nije sigurno da je kamenac,da je možda.Tek drugi dan je zakazana operacija za sutra(o4.02)JA mislim da od svog života nisam mogla više riskirat.Jel bi ti davala svom zecu na špricu a da osjecas da ti nestaje zraka?,pri tome mislim na doslovno gušenje.Ja jesam i poslje svega toga sam opet pokušavala ali ona ništa ni da kaka ni da piša.I ako vidiš moj post za banalnim pitanjem(dok je još jela,kakala i pišala)a već drugi dan je vodim u Bubu zašto govoriš takve stvari,na osnovu ćega???Imala je česte začepe(jer nije jela dovoljno sjena i linjala se)I svaki put sam je uspješno "odčepila"Sjećam se prije nekih pola godine je nešto malo zakunjala jednu većer,ponašala se kao da ju boli nešto.Odvela sam je veterinaru na sve pretrage da bi mi rekli da je ne dovodim bez razloga kad to kunićima predstavlja veliki šok(odlazak veterinaru)I ja unatoć svemu se nisam okomila na Bubu,niti išta govorim protiv njih pa si ti odlučila mene proglasit glavnim krivcem.Ali s tim postom si me samo motivirala da sama uvidim koliko sam ja ubiti bila dobar vlasnik,koliko sam se dobro brinula o njoj i napravila ono sto ti nebi nikad za svoje zeceve.Njen zivot sam stavila ispred svog.