ok a da nabavis prskalice? lakse je i bolje a i bome ucinkovitijeLedolina je napisao/la:Ja dans jednu zalila vodom, al u posudi je prije tog bila i salata, pa je dobila i s njim vjerojatno![]()
Valjda ce joj biti dosta pa nece se vratiti.
Evo slikica:

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust
ok a da nabavis prskalice? lakse je i bolje a i bome ucinkovitijeLedolina je napisao/la:Ja dans jednu zalila vodom, al u posudi je prije tog bila i salata, pa je dobila i s njim vjerojatno![]()
Valjda ce joj biti dosta pa nece se vratiti.
Evo slikica:
mi smo imali prskalice u skoliLedolina je napisao/la:U pravilu nam prskalice ne trebaju, pa bi mi bio preveliki trosak postavljati cijelo navodnjavanje samo radi macaka.
slazem se sa tobom njima je to vilaju-ju je napisao/la:jao ledolina kakva briga o zecima!
za svaku pohvalu je ovaj rucni rad.
vrt ti je prekrasan i sve je s ukusom uštimano, bez kiča i pretjerivanja (samo neka ne vidim vrtne patuljke i ostale kipove i figure koji se ne uklapaju u travnato-zemljani okoliš)
stvarno čista 10!![]()
a za mace - nadam se da ce shvatiti da nisu dobrodosle
i bebica ce itekako uzivati u takvom okruzenju.izdrzi jos malo!
zekili je napisao/la:
popi, ne vidim ja tu neko kacenje??
Ledolina je napisao/la:U pravilu nam prskalice ne trebaju, pa bi mi bio preveliki trosak postavljati cijelo navodnjavanje samo radi macaka.
zekica_poopy je napisao/la:
joj ledolina ja bi u taj zecoraj :( udomi nas pa cemo mi plasiti macke
imam ja jednog macka ljenivca koji ne voli kad mu druge macke dodju u teritorij, sve sto treba je kauc i pilece jetrice
ledo uzmi si prskalicu jeftino je a crijevo imasLedolina je napisao/la:zekica_poopy je napisao/la:
joj ledolina ja bi u taj zecoraj :( udomi nas pa cemo mi plasiti macke
imam ja jednog macka ljenivca koji ne voli kad mu druge macke dodju u teritorij, sve sto treba je kauc i pilece jetrice
Moze
![]()
Primamo i tebe i macka
Natrag na Higijena, smještaj i njega
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.