Bok opet svima, koliko god vas ima!!!! ;)
Prije nego me počnete špotati zbog u nastavku napisane novosti imajte na umu da je sve pod kontrolom, svi smo sretni i sve će biti uredu!!!!
Suri je, koliko mi se čini skotna!!!! (iliti gravidna ak je to stručan naziv)
Jeeeej!!!!
No, počnimo ispočetka:
Prijateljica moje šogorice mi je dala zekana na čuvanje na mjesec dana dok je otisla sa klincima na more. Nismo ih forsirali na druženje jer je ova moja bježala od njega ko vrag od tamijana. Odvojili smo ih svakog u svoj kavez i držali u istoj prostoriji. Tu i tam bi ih stavili skupa nakratko no ona je i dalje cijelo vrijeme režala i bježala... Pročitala sam negdje da je to stvar dominacije što njene jer je ona tamo doma što pokušaja njegove jer on nije(no nema tu nikakve agresive; on se češo uz sve živo, a njoj se očito nije svidio i frkala je nosom. Konzerva jedna!), te da ih zamjenim za kaveze na dan da si upoznaju mirise pa prek noci ju sam ubacim k njemu.
No da ne duljim: to je bilo jednom i to prije ca 2 tj, dan dva više manje. Ujutro je svatko bio na svom katu (a da, zaboravih spomenut - zečici sam kupila dvokatnicu u pet centru, zovem ga Villa de Suri). On je zašprico zidove kaveza, a ona je bila sva ljepljiva! Dan danas nisam ziher čime ih je sve zašprico
Da se razjasnim prije no vam tlak skoči na 220, makar ja razumijem vaše poglede na parenja. Imali smo ih u planu spojiti kad je več na čuvanju jer bi zečeve. Više mi nisu fora ni cucki ni mački, samo zvekani. Zaljubila sam se!!!
Mislimo zadržati nekoliko a nekoliko udomiti i več znamo kome!
Pročitala sam pun kufer članaka(sa zecova hr bar jedno dvadesetak puta) i definitivno sam svladala gradivo- ipak prvo dolazi teorija pa onda praksa! Znam za kotilicu i kako ju napravit(napišem ovo i, u potragu za kutijom i ajmo- škare u ruke), da treba pazit kad će počet čupat dlake da se okot bliži, znam da ih nesmijem dirat jedno tj i pol, eventulano da provjerim dal sišu a prije toga ak treba ruku ću utrljat u njene kuglice...khm...uglavnom, pazim i pazit ću na svaki detalj!!!
Nego, vratimo se na Suri i simptome:
Jučer sam skužila da je najvjerojatnije to kaj je- noseča. Utrapi puna usta slame i fura na II kat u tzv Masterbedroom

U roku 12 sati je napravila takvo gnjezdo da mi je odma sinulo- moja beba će imati bebe!!!!
I sve mi je bilo jasnije- zakaj reži na mene zadnjih tjedan dana i napada me i bježi od mog dodira. (mislila sam da se duri kaj smo ju stavili sa Sivkom no očito nije tako). Podbradak joj se vuče po podu, napravi dva hopa i s čudnom dozom gušta u brku prilegne na bok.
Popipala bih je kod trbuščića al je brijem prekasno pa za svaki slučaj je neću dirat jer nevoli opčenito da je se dira dole.Za veta nisam ziher jer je jako čudljiva i prestrašena pa da joj ne napravim dodatan stres.
Slikala sam gnjezdo, al slike stavim kasnije kad vidim komentare, tj kad cu biti sigurna da nisam izbačena sa foruma zbog nepridržavanja uputa forumaša
Definitivno bih htjela znati vaše mišljenje o svemu tome. No još jednom bih htjela naglasiti da su buduće bebe u dobrim rukama jer bi za svoju Suri dala sve! ....ako vam to šta znači... Isto tako kad pokosamo ima domačeg sjena, kavez na tri kata kojim se mogu kretati nesputano... Ma idila!

Još za kraj posta: ne brinite da će patiti za njim jer nevoli ga baš a i on je posto lagano iziritiran njom jer ova stalno skviči na njega.