Naime, imam zeku starog 2,5 godina. Imamo ga otkad je imao 2 mjeseca. U pocetku je piskio svuda po gajbici, ali je s vremenom naucio da mora piskiti u WC. I tako je i ostalo do ima nekih 1-2 mjeseca. Naime, sad vecinom piski u WC, ali barem 2-3 puta dnevno se mora popiskiti kraj zahoda. I ne mislim da "kapne" samo, nego napravi jezero.
U gajbici mu stavim karton na dno. I da, zaboravila sam napomenuti da zeko nikad nije u gajbici, seta po cijelom stanu, i udje unutra jedino kad mora piti ili ici na WC.
Neznam vise sto da radim, mama vec lagano ludi, prijeti se da ce ga dat, da nemoze ovako vise. kako god da mu stavim WC on se popiski kraj njega na drugu stranu. Ako mu okrenem WC na tu drugu stanu, opet se popiski na onu prvu stranu. Kucica mu je uvijek na istom mjestu i ne micemo ju jer sam citala da im to poremeti nesto u glavi pa da rade nered.
I tu i tamo se zna popiskit po kaucu (prije je to jako cesto radio, sad rijetko). Sinoc je popiskio kauc i oca koji je lezao na kaucu i to u skoku ga onako poprskao.

Sto mu je? I da, mokraca mu dosta smrdi (prije nije tako smrdila). Kako da rjesimo problem?

Hvala