zekan konsantno sve zapisava!!!!!!!!!!!

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

zekan konsantno sve zapisava!!!!!!!!!!!

PostPostao/la Ines225 » pet srp 09, 2010 17:22 pm

Ljudi imam veliki problem!!!! nikako da odgojim zekana (star 8mj) da prestane zapisavat u skoku!! to vec traje 3 mjeseca i ne prestaje. cim ga izvadim iz gajbe trci na trosjed i cim skoci zapisa i mene i sve oko sebe!!!! ne znam vise sta mi je ciniti, ali cim to napravi odmah ga u gajbu stavim. mislim zapisao me vec tolko puta da mi je vec dosta. Nisam ga kastrirala, i ne mislim jer je sam nema zenke i zao mi unstit mu psihu radi toga i radi toga sto nema potrebe. kao da ga nemogu odgojiti da prestane to radit, ne mogu i ne mogu! vec sam pomalo ljuta jer mi trosjed smrdi na urin uzasno. meni uredno svu obleku zapisa.. mislim neznam ljudi pomagajteeee :mellow:
Ines225
Zečić
Zečić

Re: zekan konsantno sve zapisava!!!!!!!!!!!

PostPostao/la Kiara » pet srp 09, 2010 17:38 pm

Hormoni su mu počeli raditi i jedino to možeš riješiti kastracijom..Ona ne mijenja njegovo ponašanje,odnosno psihu kako si ti to rekla :wink:
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la sanjita » pet srp 09, 2010 19:08 pm

Unistit psihu? To je nagon koji nema gdje realizirat i moze za zivotinju bit prilicno frustrirajuce. Puno kunica je kastrirano na ovom forumu i psiha im je jos uvijek sasvim u redu. Kao sto su vec rekli,sumnajm da ces to zapisavanje rijesit samo tako.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la BC_ » sub srp 10, 2010 15:23 pm

Moj zeko je poceo zapisavati, ali samo ako je moj pas u blizini, i mislili smo isto da ce prestati ali nikako nece i dali ga mi na kastraciju(psiha mu je normalna zj. ponaša se isto kao i prije kastracije) i on dalje zapisava, rekla je vetrinarka da bi trebalo prestati s vremenom ali to ne znaci da ce sigurno prestati, i evo vec godinu dana od kastracije i dalje zapisava ali samo u blizini psa, ako nema psa sve 5 inace je sve zapisano...tako da ni kastracijom to nemozes uvjek rijesiti!
=]
Viktor

slika
BC_
Kunić
Kunić

PostPostao/la Charlie » ned srp 11, 2010 0:43 am

bori se sa psom za teritorij :D :D
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la Mr. Spock » uto pro 14, 2010 9:10 am

BC_ je napisao/la:Moj zeko je poceo zapisavati, ali samo ako je moj pas u blizini, i mislili smo isto da ce prestati ali nikako nece i dali ga mi na kastraciju(psiha mu je normalna zj. ponaša se isto kao i prije kastracije) i on dalje zapisava, rekla je vetrinarka da bi trebalo prestati s vremenom ali to ne znaci da ce sigurno prestati, i evo vec godinu dana od kastracije i dalje zapisava ali samo u blizini psa, ako nema psa sve 5 inace je sve zapisano...tako da ni kastracijom to nemozes uvjek rijesiti!

Isti problem imam i ja.... ne znam što da radim.
Mr. Spock je skoro stalno izvan kaveza, ne napada kablove i namještaj, tu i tamo zakugličari, redovito "zecoplesira" i stalno guguta.
Imam psa u dvorištu, ali je obolila od piroplazmoze i sada je u kući na oporavku (ozdravila je). Njih dva se ne svađaju, druže se i igraju. Kira zeca obliže od glave do pete, a on leži kraj nje i guguće. Kada ih razdvojim (stavim u odvojene sobe) oni silom hoće doći jedan do drugoga.
Ali, Mr. Spock je počeo kugličariti i zapišavati sve redom, cijeli stan mi smrdi!! Maločas sam vidjela da je zašpricao kompletan zid! Poludila sam!
Mr. Spock nije kastriran (ima 2 godine) i jutros sam mislila nazvati veta za kastraciju misleći da će to riješti problem i onda vidim ovaj post.
I što sad da radim!?
Mr. Spock
Kunić
Kunić

PostPostao/la Lady Stardust » uto pro 14, 2010 10:29 am

Meni je Ziggy zapisavao ko lud, ali to se potpuno smirilo nakon kastracije :)
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la molly » pon sij 24, 2011 7:53 am

nama se jutros desilo da je Pika popiškila kauč,
inače nikad ali NIKAD ne piši van svog wc-a

moje je pitanje, da ne otvaram drugu temu,
kako oprati kauč a da ne ostane fleka???!!!!
kauč je jednobojan i od tkanine na žlost...
molly
Kunić
Kunić

PostPostao/la Mary » pon sij 24, 2011 12:22 pm

Ja sve skinem sundjerom vodom i sapunom , ne ostane ni miris ni fleka ... A pisao je po kaucu 1000000000 puta
Mary
Super Zek
Super Zek

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan