BC_ je napisao/la:Moj zeko je poceo zapisavati, ali samo ako je moj pas u blizini, i mislili smo isto da ce prestati ali nikako nece i dali ga mi na kastraciju(psiha mu je normalna zj. ponaša se isto kao i prije kastracije) i on dalje zapisava, rekla je vetrinarka da bi trebalo prestati s vremenom ali to ne znaci da ce sigurno prestati, i evo vec godinu dana od kastracije i dalje zapisava ali samo u blizini psa, ako nema psa sve 5 inace je sve zapisano...tako da ni kastracijom to nemozes uvjek rijesiti!
Isti problem imam i ja.... ne znam što da radim.
Mr. Spock je skoro stalno izvan kaveza, ne napada kablove i namještaj, tu i tamo zakugličari, redovito "zecoplesira" i stalno guguta.
Imam psa u dvorištu, ali je obolila od piroplazmoze i sada je u kući na oporavku (ozdravila je). Njih dva se ne svađaju, druže se i igraju. Kira zeca obliže od glave do pete, a on leži kraj nje i guguće. Kada ih razdvojim (stavim u odvojene sobe) oni silom hoće doći jedan do drugoga.
Ali, Mr. Spock je počeo kugličariti i zapišavati sve redom, cijeli stan mi smrdi!! Maločas sam vidjela da je zašpricao kompletan zid! Poludila sam!
Mr. Spock nije kastriran (ima 2 godine) i jutros sam mislila nazvati veta za kastraciju misleći da će to riješti problem i onda vidim ovaj post.
I što sad da radim!?