Lady@ potpisujem sve što si rekla - od A-Ž.
Ne pokaže li se potencijalni udomitelj dobrim za Grgu, moja ponuda stoji (iako sam jučer u nekoliko navrata pukla po šavovima, što javno, što Buki na PM), no kako sam na prethodnoj strani rekla: treba dozvoliti da onaj tko ga želi dođe na vrata, da porazgovaraju i onda odluče ide li njemu ili će k meni, probno, pa tek onda možda za stalno.
U svakom slučaju: GRGA TREBA DOBAR DOM I TO POD HITNO. Pod hitnim smatram i privremeni dom kakav ja nudim, jer Grga je u očajnom stanju!
Charlie@ ja nemam muškoga psa već godinama i rekla sam da nikada neću imati, jer onda ne mogu kontrolirati parenja svojih cura koje se tjeraju svakih 7 mjeseci, tako da Grga mora prihvatiti samo ženke, najljepše četiri pseće manekenke na kugli zemaljskoj.
Svi vi koji mislite da bi mu bilo loše na velikom terenu, mislim da griješite. Grga jee star, i ako ne može hodati, ako se brzo umara, on neće hodati, trčati i ne znam kaj, kretat će se
onoliko koliko mu odgovara i dozvoljava njegovo stanje, a ne prostor oko njega. Ako potencijalni udomitelj posjeduje 3 hipodroma, ne vidim problem u tome kaj Grga ne može puno hodati, nije glup da hoda ako ne može.
Zadnja dva dana se pitam kaj mi je sve ovo trebalo?
08.03.2011 poslala sam PM da bih uzela Grgu,
9.3. dogovorila s Bukom da Grga prođe cijepljenje, čišćenje od parazita i veterinarski pregled kako bi se eliminirale eventualne zarazne bolesti koje bi mogao prenijeti mojim curama...Buka je ponudila i šišanje i kupanje.
19.03 je ošišan (to je punih 10 dana kasnije) no veterinar još nije obavljen, nema na čemu spavati, u groznom je stanju... LJUDI, MOLIM VAS SVE, POMOZITE DA GRGA ODE SUTRA VETERINARU, ako Ljolje potvrdi da ne boluje od zaraznih bolesti, odmah može k meni.
A sada: vi koji mislite da treba
pričekati s udomljavanjem, jer ja baš nisam najsretnija opcija s obzirom na broj životinja koje imam, budite toliko fer...pa ga uzmite sebi, ili začepite gubicu!
renata je napisao/la: Ja ne želim novoga psa, ne želim newfoundlanda ni da je svjetski šampion...uzimam Grgu, jer je Grga. Uvukao mi se pod kožu, a ovo kaj mu se dogodilo kod gđe Sonje me ubilo...
Koji je moj poriv da uzmem ovoga psa? Želim se obogatiti na njemu? O da, namjeravam ga prijaviti na izložbe i pobrati pehare! I ne samo to. Parit ću ga sa svojim pekinezericama i uzgojiti novu rasu, čistokrvnog Šančanskog Peknjufa!
Pa vidite li vi u kakvom je stanju ovaj pas!?
Zapravo se pitam - tko pametan bi ga uopće primio k sebi?
Ajmo, izazivam sve dugojezičarke da ga udome i spase! Grga treba lijekove za zglobove, kvalitetnu hranu, topli dom (doslovno, jer nema dlaku koja bi ga grijala, a hladno je), ampulu Frontlinea koja košta 100-tinjak kuna i još samo par "sitnica"...Kod mene ga čeka 12 kg Happy dog janjetine i 3 kg Hills Healthy Mobility-a, te dvije kutije VetStar osteoplus tableta (60 kom), sve to dajem onoj koja uzme Grgu. Čekam da se javi barem jedna "biserka", no s obzirom na rječitost koja kola okolo naokolo biti će ih najmanje 4...vjerojatno će nastati otimačina koja će ugrabiti Grgu i spasiti ga od mene...

moš mislit! Svi su ludi za udomljavanjem starog, zapostavljenog psa u ovakvom stanju:
Buka je napisao/la:
FuĆk off (čitaj odjavljujem se do daljnjeg)