pozdrav

Razmišljate o kupnji kunića ili ste ga tek dobili? Ovo je pravo mjesto na kojem ćete dobiti sve odgovore na vaša pitanja:)

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

Re: pozdrav

PostPostao/la dHarma » pon ožu 15, 2010 18:01 pm

Posto vecini igracke nisu neka zanimacija preporucila bih ti da uzmes neku kutiju (pod uslovom da ne jede karton) iseces ulaze, izlaze i napunis senom..
Moji se najvise u njoj borave :)

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la nikita » sri ožu 17, 2010 11:28 am

hvala vam svima. izgleda da se moja zeka tjera oče se parit. zato ču je vodit na sterilizaciju.
e da moja zeka je bila kod renate na pedikuri. hehe i zamislite renata kaže da ona ima rep! :nowink:

znači samo onaj vršak je bio otkinut. tako jedan savjet ljudima neosuđujte prebrzo jel neznate što se zapravo dogodilo?
nikita
Zečić
Zečić

PostPostao/la Lady Stardust » sri ožu 17, 2010 11:35 am

Bas mi je drago da je zeko ok :)

znam da ljudi ovdje ponekad nepotrebno skoce i ponekad fakat pretjeraju, u najboljoj namjeri ali pretjeraju - probamo ih ''obuzdati'' ali nekad nema nikoga od ''odgovornih'' u trenutku kad treba gasiti vatru.

Uvijek se nezgoda moze dogoditi (ja skoro ubila Cooky kad je Medvescak dao gol u Salzburgu - ja skocila a u doskoku ona naletila - uh :wub: :wub: ali uspjela sam ju izbjeci u zadnjoj sekudni , a jednom sam sjela na Morisa ali srecom ne onak jako - pa kad je sad brzi i zivahni zeko i ima ga svugdje :zeko8: )

Stvarno se moze dogoditi zato kak se veli - prvo razmisli a onda sudi :)

Supac ja je zeko ok :)
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la nikita » sri ožu 17, 2010 11:53 am

Da dobro si to rekla? ;D treba razmislit pa onda sudit. da pravo kažeš jako su nestašni i motaju se pod noge nit ih nečuješ za sekundu se stvori kod tebe. a moja zeka najviše voli po noći da luduje i sve bi grizla nestaška prava.
nikita
Zečić
Zečić

PostPostao/la tinka » sri ožu 17, 2010 12:21 pm

joj koliko ja već masnica po nogama imam radi svoje dvije male loptice... kad tonka počne šprint za mnom kad im nosim peršin i mrkvicu u subicu, redovito se zabije prvo u moju jednu, pa u drugu nogu, a uput poljubi i vrata od sobe i pokoji čošak zida... a ja onda radim slalom po hodniku da ne stanem na nju i naravno da se sva izubijam... ja mislim da su one žilave životinjice jer ja ih gledam dok zecoplešu po boravku, pa se drmnu u noge od stola, u nogice od stolica, u komodu od tv-a itd... iskreno, na početku sam svaki put skakala i gledala da jel sve ok, a sad se samo nasmijem i to je to... žilavi su oni i ne trebamo toliko strepiti nad njima... ;D
tinka
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la nikita » pet ožu 19, 2010 21:47 pm

moram reči da do sad nikad nisam imala kuniča? meni je ova životinjica najbolja od svih životinja. draga umiljata mazasta za razliku od mačaka. samo što ne progovori. j pričam sa njom a ona me pozorno prati. gdje ja tu i ona. i ono što je najvažnije što mi se sviđa kod nje dođe ti sama nemoraš je mamit sa hranom. u početku sam je morala mamit a sada joj.. to vam nemogu opisat lječi me eto to je moje iskustvo sa kuničem mojjim ;D morala sam ovo podjelit sa vama.
nikita
Zečić
Zečić

PostPostao/la zeko Simba » pon ožu 22, 2010 11:01 am

Uvijek tvrdim da su oni neka nova dimenzija u ljubavi prema životinjama, posebni su :srce:
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la dollypony » pon ožu 22, 2010 12:29 pm

jako lepo receno :zekoo3:
slazem se da se podvuku pod kozu svim svojim postupcima :blush:
slika Mila slika
dollypony
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la nikita » pet tra 16, 2010 9:46 am

jedno pitanje? dali može zeko jest tikvice?
nikita
Zečić
Zečić

PostPostao/la Kiara » pet tra 16, 2010 10:29 am

Za tikvice ne znam,ali one bi bile kao neka podvrsta patliđana..A za patliđan u popisu dozvoljene hrane piše da treba izbjegavati...
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la nikita » pet tra 16, 2010 10:50 am

Kiara je napisao/la:Za tikvice ne znam,ali one bi bile kao neka podvrsta patliđana..A za patliđan u popisu dozvoljene hrane piše da treba izbjegavati...

ok? nisam joj nikad ni davala. nego samo pitam? :wink:
nikita
Zečić
Zečić

PostPostao/la Nuni » pet tra 16, 2010 11:50 am

može jesti, tikvice se navode pod dopušteno povrće... sam kaj mi se čini da zekani baš i nisu ludi za njom :happy: ja sam svojima probala jednom dati pa je nakon par grizova nisu više ni pogledali
slikaslikaslika 23
Nuni
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la nikita » uto lip 01, 2010 14:22 pm

imam jedno pitanje? čitam svako tolko da neki zeko iznenada ugine. pa ljudi što se događa?
gdje grješite upitajte se. evo odlučila sam vam to reč jel me pomalo strah šta ako moj zeko iznenada ugine. a ja neznam da li sam to mogla sprječit. jza me hvata od same pomisli na to. što su tako osjetljivi ili mi ljudi neznamo postupat sa njima? kako sprječiti da se to nedogada često.
moje mišljenje je da ljudi kupe životinjicu a da neznaju se brinut o njoj. i zato one pate.
treba nešto poduzeti i da se to što manje dogada. dobro kad je iznenada ali na forumu čitam stalno da je iznenada. više mi dozlogrdilo i moram pitat. stalno se neko izvinjava oprašta. pa potrudite se da im život bude kvalitetan i nemoj te im davat svakakve gluposti da jedu.
možda če se i meni dogodit tako nešto ali trudit ču se da joj produžim život što najviše mogu. naravno ako če iči. ovo sam napisala jer se pomalo i ja bojim čitajuči sve ovo.
nikita
Zečić
Zečić

PostPostao/la sanjita » uto lip 01, 2010 14:27 pm

Nikita ima ovdje jako puno ljudi koji osim tebe brinu za svoje zivotinje.Vjerujem da nikom ne pada na pamet ovdje da zivotinji namjerno ucini nazao.Nesrece se dogadjaju,isto kao i da ih pokosi bolest u jednom danu a pogotovo sa nasim vecinom nestrucnim veterinarima,covjek na kraju ostane sa upitnicima nad glavom.Varas se ako mislis da uvijek sve mozes drzati pod savrsenom kontrolom.Mozes jedino dati najbolje od sebe i truditi se da pazis.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la dHarma » uto lip 01, 2010 14:38 pm

Slazem se sa sanjitom, nikad ne znas sta sve moze da se desi..
Opet ne mozes sebe da krivis za sve.. koliko zeka se jos u pocetku jako razboli zbog loseg odgoja uzgajivaca..
Neki se pak razbole sa 3, 4 godine zivota i ako su ziveli u idealnim uslovima..
Prosto neke stvari ne mozes ni da predpostavis, jednostavno se dese..

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PrethodnaSljedeća

Natrag na Zecovi za početnike

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan