Sad kad me nije slog strefio nikad nece, zvala na 500 brojeva dok su me na kraju spojili sa jednom zenom i ona mi kao kaze da ne smem da ga drzim kao ljubimca jer je to protivzakonito i mogu da dignu tuzbu protiv mene i onda sam joj objasnila da drzim ga napolju i zato sto zelim da ga vratim u sumu a i jer imam vec zeku kao kucnog ljubimca sto bi bilo opasno za njega ako bi i ovog kuci uzela. I jos mi kaze mozes doneti ga i kod nas ali posto ovde ima puno zivotinja i raznih mirisa i zvukova oni su najcesce pod stresom pa ih mi onda najcesce uspavamo

i tako im zavrsimo zivot.

Kad se srusila nisam, ja kazem njoj, ja onda nema sanse da ga tu dovedem, pre cu ga i tako malog pustiti u sumu na milost i nemilost nego da vam ga dovedem tu na sigurnu smrt. Onda je ona prestala da bude zvanicna i kaze kao uzmi ga ali ga drzi napolju i daj mu hrane sto vise iz prirode, grane jabuke sa listovima, trave , listove borovnice i borovnice i sve sto ima u sumi i hrani ga ali nemoj da te komsije vide da imas zeca prijavice te policiji a i nemoj reci da sam te ja ovo savetovala jer ja onda mogu da idem u zatvor zbog toga. I ja joj kazem znate sta glup vam je zakon do bola, ajde razumem ja da ocete da sprecite da ljudi iz prirode uzimaju zivotinje za ljubimce i to mogu da razumem ali znaci sad sto ja hocu da tog zeku pripremim za sumu da udje jaci u nju i da mu dam sansu da se izbori bolje za svoj zivot nego sto moze sada kao mali to vi kaznjavate, i ona kao pa jeste glup ali kao bice promenjen bas iz tog razloga da oni koji brinu o zivotinji da bi je osposobili za dalji zivot i ukazuju joj pomoc, da nece biti kaznjavani a da ti koji ih uzimaju kuci da ce biti. I ja joj kazem onda dobro vraticu ga odma nazad u sumu jos danas, reko da vidim kako ce da reaguje, i onda ona kao pa znas eto nadam se da sam ti pomogla i dala neki savet, sta ti mislis. Ja kazem da ja zelim toj zivotinji najbolje i da je sigurno na uspavljivanje necu doneti a da cu je pre pustiti u sumu da umre onako mali i bespomocan, i onda ona kad je videla kao da sam ja resena

da ga vratim, valjda joj je malo covecnosti proradilo, onda ona kao pa eto pokusaj da ga odgajis i napravi mu sto prirodnije staniste i hrani ga cime sam ti rekla, pa ako vidis da raste i da je uredu onda ga posle mozes vratiti u prirodu, ali da znas da te ja ovo nisam savetovala.
Eto sad znam uglavnom da ih njima ni u ludilu necu nositi a i nema sanse tako malog da ga u sumu saljem, hranicu ga i videcu sta mi Bog da i meni i njemu, nadam se da ce biti dobro i zdravo i da ce porasti da mogu da ga vratim u sumu, sad sam toliko besna i oni kao stite zivotinje ma da poludi covek sa njihovim zakonima.