Tražim udomitelje za svog prekrasnog Shamba

Zekići traže novi dom..

Moderator/ica: Lady Stardust

Tražim udomitelje za svog prekrasnog Shamba

PostPostao/la Lada » ned lis 28, 2012 0:51 am

Pozdrav svima!

Radi preseljenja u mali stan i nemogućnost imanja ljubimca u njemu, primorana sam tražiti udomitelje za svog Shamba .
Našla sam ga u Požegi na brdu, u petom mjesecu 2011. godine, dok je pokraj ceste skakutao kao potpuno mali zečić i jednostavno, kako nisam našla mu vlasnika, tako smo ga prigrlili i uzeli pod svoje. Dan danas ne znam je li mužjak ili ženka.

Jako mi je teško tražiti udomitelja no obzirom da je on sada ostao kod moje majke u Požegi a mi se preselili, moram nešto poduzeti jer ondje je po čitave dane sam, majka ga pusti na kratko van, po kući, no jednostavno više nikoga nema oko sebe da ga mazi i posvećuje mu pažnju.

Nije nikada bio kod veterinara jer, nije bilo potrebe za time. U jednom periodu mu je na par dana zasuzilo jedno oko no inače baš nikakvih zdravstvenih poteškoća nije imao.

Shambo je trenutno u Požegi no za Svi Svete idem po njega i dovozim ga u Zagreb.

Do sada je živio u svojoj gajbi uz svakodnevno puštanje po nekoliko sati. Spavao je uglavnom u zatvorenoj gajbi ili po ljeti van gajbe, na podu- pločicama kako mu ne bi bilo preveć vruće.

On je naprosto prekrasan kunić...povelik je ( ne znam točnih dimenzija no prilažem i link sa slikama ), izvagati ću ga kada pođem po njega..Izuzetno je pametan, drag i samostalan. Ako mu se mazi, doći će i leći vam pod noge ili jednostavno ,dopustiti da ga milujete . Kada je pušten, prvo će naravno sve dobro istražiti, iznjuškati a onda si potražiti neko mirno mjesto gdje će leći i spavati, odmarati.

Veoma je uredan i čist, naviknut na wc koji mu je uvijek stajao u gajbi i veoma voli fino,domaće sijeno i sjemenke jesti..Na taj način smo se i zbližili jer sam mu često znala davati iz ruke sjemenke, te ga tako navesti i da mi u krilo dođe.

Oni upućeniji će znati reći o kakvoj se vrsti kunića radi..vjerujem da je pobjegao nekomu sa brda, tko se bavi uzgojem kunića radi zna se već čega.

Dosta je hitno.

Idući tjedan ću s njime posjetiti veterinara ovdje u Zagrebu kako bi ga malo pregledali, uopće,saznali spol ..
( vezano za to, molim vas, javite mi koje su veterinarske abulante upućene u kuniće te, na kojoj su adresi. hvala unaprijed na informacijama! )

Shambo ima svojih stvari, svoju gajbu i hrane te štogod je potrebno ( te se pokaže potrebnim ) ću mu pribaviti i ako je potrebno ,i daljnje nabavljati , samo da mu je dobro i da dođe brižnim,smirenim i dragim ljudima koji će ga puštati slobodno i jednostavno, biti mu dobri.

Prilažem link za slike te molim, ako ste zainteresirani, javite se na mail, mobitel, ...kako vam odgovara!

Hvala udruzi Zecovi što imam prilike ovim putem potražiti dom svom Shambu ( iliti Šambo :) !

Lijepi pozdrav!
Zadnja izmjena: Lada; pon tra 29, 2013 23:23 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
Lada
Kunić
Kunić

Re: Tražim udomitelje za svog prekrasnog Shamba

PostPostao/la Lilo » ned lis 28, 2012 1:35 am

pozdrav! kunić ti je prekrasan.naravno zao mi je sto ga moras udomiti ali što je tu je! tvoj zeko je pasmine velika činćila,dakle najvjerovatnije čistokrvan!ako do sada niste imali priliku vidjeti neke izrasline između stražnjih nogu,popipas rukom ispod repa ,ako tamo ništa nema onda je vjerovatno cura!Pogotovo ako vas ne siluje....he,he! glavica mi djeluje dosta ženskasto! vetrinaru ga zbog spola nemoj vuć,nema potrebe! jako je zgodan taj veiki žec! :D
Voditeljica :"zeco-kuće"!Dežurna svađalica!!!Kućevlasnica! ovnoliki-rex
Lilo
Voditeljica zeco-kuće

PostPostao/la zeko Simba » pon lis 29, 2012 8:34 am

Shambolina je prekrasna :srce: vjerujem da će brzo naći dom
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la markiza » pon lis 29, 2012 8:44 am

Divni veliki zeko :zeko3: :zeko3: :zeko3: zelim mu da sto pre nadje dom :zeko3: :zeko3: :zeko3:
markiza
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Lada » ned stu 04, 2012 22:37 pm

hvala vam svima na javljanju i podršci...
podvojenih osjećaja, i sama se pridružujem nadanju .
lijepi pozdrav :)!

( Lilo, hvala na stručnim informacijama:) )
Lada
Kunić
Kunić

PostPostao/la zekobuby » ned stu 11, 2012 13:58 pm

Predivan :zeko3:
slika
zekobuby
Zečić
Zečić

Natrag na Udomljavanje i akcije spašavanja

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.