Kako zastiti kablove??

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

Kako zastiti kablove??

PostPostao/la dario » sri pro 19, 2007 18:08 pm

Ne mogu da otvorim link "kako zastiti kablove",kao pristup zabranjen,a bas me interesuje!!!

Zamalo da progrize kabl od grejalice,gricnuo je i kao da sam ziletom zasekao kabl,a nedaj boze mogao je i poginuti da nisam bio tu,naravno pusten je samo kada sam ja prisutan,ali lako se izgubi iz vidika,iako sam mu blokirao sve prolaze za zavlacenje od kada je ostrugao sporet :blink:,lakirano drvo ne dira kao sto je i receno na forumu,zid ne dira,tepihe nemam,namestaj jos nisam video da grize,mada moram dobro da pregledam ivice,papuce obozava tj djonove i ako ima neka aplikacija on je ostruze,mojoj dragoj je vec dva para papuca upropastio ;D,moje samo lize.........ali sta da kaze na to kada je Mića njen poklon meni. ;D
dario
Kunić
Kunić

PostPostao/la zekili » sri pro 19, 2007 18:41 pm

pardoncek, to je stari link sa starog foruma i nije da je ne dozvoljen pristup temi nego ona ne postoji ;D

uglavnom u toj temi se pricalo o zastiti kablova na nacin da se kablovi umetnu u crijeva, kanalice koje zekaci ne mogu pregristi..to imas za kupiti u vecim ducanima i nije skupo..privremeno mozes podici kablove izvan zekacevog dosega :)

vole oni grickati, da, neki da privuku paznju, neki iz dosade, a neki zato kaj im je taj materijal bas super za grickanje :) isto tako postoje zekaci kojima kablovi uopce nisu zanimljivi :)
Godine: 68.
zekili
Moderator
Moderator

PostPostao/la x-tina » sri sij 09, 2008 19:52 pm

Pa cuj stari, ja svoje kablove zasticujem tako da ih stavljam jako visoko ;D
x-tina
Zečić
Zečić

Re: Kako zastiti kablove??

PostPostao/la tina_sb21 » sri sij 09, 2008 21:18 pm

ja sam svoje stavila u vodilicama..vrlo jednostavno za staviti,ne moraš kupovati one što moraš bušiti rupe nego samo-ljepljive vrlo praktično,izmjeriš koliko ti treba prerežeš i to ti je......ja sam to sama napravila bez ikakve pomoći hm....... ;D ;D :D :D
tina_sb21
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Zeko_Jurica » čet sij 10, 2008 1:14 am

vodilice / kanalice... imaš za kupiti u dućanima tipa bauhaus, baumax, pevec...
Zeko_Jurica
Moderator
Moderator

PostPostao/la iko » sub sij 26, 2008 20:33 pm

imas neke sprejeve koje spricnes i vise nece...to im je ljuto il sta vec....ak netko zna nek stavi sliku
iko
Zečić
Zečić

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan