Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela
zeko Simba je napisao/la:Djeluje dosta veliko, ali nema ničega uz nju da se može stvariti prava slika
salatica je napisao/la:mogla si nas i obavijestiti da si skratila na 4 mjeseca![]()
i kaj sad? banana više nije poslastica?
jabuka, mrkva?
osim ovaj forum, čitala sam preporuke o hranjenju i na mnogim američkim siteovima, te na nekoliko njemačkih
svi se slažu da je voće poput banane i jabuke slatko, te da treba davati malo i rijetko
kad se počne uvoditi svježa prehrana, to bi onda sad trebalo značiti da se od 4. do 5-6 mjeseca smjenjuju banana, jabuka i mrkva ili da se sve to daje povremneno i pomalo (što se onda ne zove uvođenej) ili kako?![]()
i sad mi nije jasno to za importane centrar tj. pet shop tamo.... meni su pred cca 2,5 godine zaboravili prodati wc![]()
i onda sam ljuta vikala na njih da kakvi su to trgovici koji mi ne pokušaju prodati sve što mogu![]()
kak nisu naučili?
Izabrala sam ono sa čim će ljudi najmanje pogriješiti te u maloj kolićini kao što je kolutić ili komadič neće izazvati nadam ili dijareju!Možeš to nazvati kako hoćeš ,uvođenje ili poslastica al svakako ne mislim da će to kuniću biti jedina hrana!I naravno svu zelenjavu sam ostavila za 6.mj!A što se tiće prodaje Wc-a neki iz tzv "stare garde" nikad ne nauće!salatica je napisao/la:mogla si nas i obavijestiti da si skratila na 4 mjeseca![]()
i kaj sad? banana više nije poslastica?
jabuka, mrkva?
osim ovaj forum, čitala sam preporuke o hranjenju i na mnogim američkim siteovima, te na nekoliko njemačkih
svi se slažu da je voće poput banane i jabuke slatko, te da treba davati malo i rijetko
kad se počne uvoditi svježa prehrana, to bi onda sad trebalo značiti da se od 4. do 5-6 mjeseca smjenjuju banana, jabuka i mrkva ili da se sve to daje povremneno i pomalo (što se onda ne zove uvođenej) ili kako?![]()
i sad mi nije jasno to za importane centrar tj. pet shop tamo.... meni su pred cca 2,5 godine zaboravili prodati wc![]()
i onda sam ljuta vikala na njih da kakvi su to trgovici koji mi ne pokušaju prodati sve što mogu![]()
kak nisu naučili?
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.