Jest to je matičnjak i po opisu i po slici.
Znam da su male vrećice,svugdje gdje naletim na sjeme začinskih i aromatičnih biljaka petljam po njima,proučavam i rado kupim...pa ako možeš poslati par vrećica,iako nema većeg gušta nego naći te biljke u prirodi na njihovom staništu,no i na balkonu bi ih rado imala
Ovak,posipaj na rijetko,jer listovi matičnjaka su najkvalitetniji dolje i moraju imati prostora za razvijanje tj nesmiješ napraviti šumu od biljaka

,i nećeš smjeti čekati da previše naraste jer biljka ostari,a opet,nije ju dobro (tj isplativo) brati kada je premlada. Mislim da je najidealnije negdje kad počne cvijetati (ako se ne varam ružičasti ili ljubičasti sitni cvijetići su u pitanju).
Još pogledam (sori zaboravila sam) u knjizi doma točan sastav lišća.
Kada sjeme na relativno rijetko posipaš po zemlji,zalij ali mislim da ne bi zemlja trebala biti stalno prevlažna da se sjeme ne uništi. Neznam,nisam nikad sadila matičnjak ali ako znam da se bere iza ljeta,znači prije jačih kiša,onda se nekako po tom orijentiram ;)
Teglicu ćeš morati držati na sobnoj temperaturi jer da bi bila vani (iako je bolje da se vani sadi) sad već puno prehladno dakle drži ju u sobi.