Postao/la bibanum » uto tra 01, 2008 20:29 pm
Da bar je...Došla mi prijateljica sa sinom i ja lijepo objasnila da se zečevi ne smiju dirati(naime zatvorila sam ih u kavez zbog djeteta jer je malo pa mu nemožeš neke stvari objasniti).Otišla na 2 min do wc-a ,vratim se i vidim Sokrata van kaveza,krvave njuškice.Podigla sam ga ali mu je glava svako malo klonula i teško je disao.Odma sam ga odvela veterinaru.Tamo su mu ustanovili lom lijeve prednje lopatice i čeljusti.Dali mu injekciju Dexametasona jer je bio u šoku.Rekli mi da ga utoplim.ne uznemiravam i da osiguram pristup vodi,te da dođem sutra u toku dana na kontrolu.Rekli su mi da će biti sve u redu.Dok smo se vraćali kući dobio je nekakav napad-jako je trzao unazad glavom.U dvorištu naše obiteljske kuću se umirio i prestao disati.Srce više nije kucalo.Nazvala sam veterinara ali već je bilo kasno.(Inače po najvećoj gužvi od vet. do moje kuće ima max.10 min. vožnje)Položila sam malo zlato na slamu, u kutiju od cipelica i pokopali ga ispod najljepše masline u našem vrtu.Moj desetogodišnji sin nije prestao plakati.Kćer mi još ne razumije ... Voljela bih ja da je ovo prvotravanjska šala..