Zeki, mozda bi sad porastao, mozda bi bio zdrav i mozda bi bio srecan zeko, mozda bi se radovao sto imas skloniste ......................a ti si sada ispod jednog cveta, koji vene, na vetru i na kisi, a ja sam te zavila da ti ne bude hladno
markiza,ucinila si sve sto ti je bilo u moci.. to je nesto sto se jednostavno dogodilo i dogodilo se jer je valjda moralo bit tako. zeko je bio napusten,ti si ga uzela nebi li ga malo potkrijepila,podigla na noge i-pustila u sumu,valjda,jel.. budi ponosna na sebe,malo bi ljudi to ucinilo
naravno da će ti oprostiti. oni su jedna tankoćudna bića koja nisu zlopamtila i svakom prilaze onako kako se osjećaju sami - otvorenog srca is najboljim namjerama.
Ovih dana praznicno raspolozenje i sve je lepo ........u srcu ipak neka seta.......zal za tobom zeki koji si mogao sad vec biti veliki, i u sumi slobodan da trcis. Nisam mogla ni zamisliti da ces mi u zivot uci ali opet nisam mogla ni zamisliti da cu te izgubiti Poslednji dan je ove godine i proslo je vremena a ja kao da se opet rastajem sa tobom iznova i iznova Zeki moj tebi zelim da si negde srecan i da slobodno trcis gustim sumama i sirokim proplancima a meni nek ostane sve ono sto si ti osetio onog dana kad smo se rastali, nemoj da patis i nemoj da te nista boli, samo budi zdrav i srecan i da znas da te moje misli uvek prate i zelim ti sve najlepse. Zeki moj sve ti najlepse zelim i znaj da puno te volim