"Pare se kao zečevi" - e, pa kod nas ne zele nikako...

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

Re: "Pare se kao zečevi" - e, pa kod nas ne zele nikako...

PostPostao/la Zeko_Jurica » sri ožu 02, 2011 0:39 am

Dan ima 24 sata, a obzirom da sex traje svega nekoliko sekundi, onda je njegov utjecaj na kvalitetu života ipak zanemariv :wink:
13679 kvadrata zeko livade
Zeko_Jurica
Moderator
Moderator

PostPostao/la Anby » sri ožu 02, 2011 11:22 am

E, neznam dal to ima ikakve veze sa ovom temom (i trebam li to ovdje pisati) ali jutros me docekalo nekoliko narandzasto-crvenih kapi na bijelom tepihu, takodjer vidim da toga ima i na smedjem tepihu, i Tobijevi obrazi su tom "bojom" zamrljani, i po ledjima ima crvenkaste tragove... nisu rane vec samo dlaka zamrljana...

Po mojoj procjeni Andja piski bijelo, malo jace jer imam takodjer i bijelih fleka, s obzirom da ona kad izadje iz wc-a nogama trese ko luda, pa to rastrca na sve strane... :rolleyes:

Ali ove narandzasto-crvene mrlje (znam da mogu biti od oksidacije mokrace) nekako su mi vise crvene nego narandzaste... Sad me strah da to nije malo krvi pomijesano sa mokracom :zeko4:

I neznam kako se Tobi zamrljao od toga... vjerojatno su se nocas naskakivali... Pregledala sam Tobija, on je odozdo uredan, nije zamrljana guza, sapice uredu, sve ok... vjerojatno je to sve od Andje...(mada ona nije umrljana-vec sumnjam samo na njenu mokracu)

Jedino sto sam im jucer promijenila u prehrani (jedu rebalanse, povrce i sijeno) jeste sto sam im dala kupljene rukole, Tobi je nije htio pojest za razliku od Andje koja ju je progutala...

Inace, Andji se još vratio problem s uhama (danas joj idem uzet Stronghold) pa me zanima sad s obzirom na ovu narandzasto-crvenu mokracu smijem li joj dati taj Stronghold? I sta da radim s njom dalje? Da nije ovo neka njena reakcija radi Tobijevog naskakivanja u zadnje vrijeme ili sto vec? Strah me i pomisliti da je to krv u mokraci...
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Zeko_Jurica » sri ožu 02, 2011 11:54 am

mrlje su vjerojatno od rukole. Mislim da se krv u mokraci vidi vise kao neke crvene tockice u zutoj tekucini. Ako je sva mokraca jednakomjerno obojana, onda je to u pravilu zbog hrane koju je jela.

vec smo napisali tamo u zdravstvenim: sredstvo protiv parazita dajes i njemu i njoj istovremeno (jer inace imas veliku vjerojatnost da ce si jedan drugome prebacivati parazite, a ti ces malo lijeciti jednog pa malo drugog)
Zeko_Jurica
Moderator
Moderator

PostPostao/la Anby » sri ožu 02, 2011 13:26 pm

Znam, i mislila sam im oboma aplicirati Stronghold, samo se nadam da ga bude za uzesti ovdje...mislim na taj najmanji...

Nadam se da je to od rukole, inace odmah sam pomislila na nju jutros pa sam je odmah bacila, ali me najvise bilo strah da nije krv...
samo neznam sta su to oni nocas radili kad mi je Tobi tako zmazan, :D
bude danas dobio temeljito ciscenje cim dodjem s posla... thx Zeko Jurica :zekoo12:
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Zeko_Jurica » sri ožu 02, 2011 22:50 pm

mmmmmm je napisao/la:...
...

eto vidiš da se "neke" stvari ipak događaju, a tu nam kukaš da nikako ne žele :wink: ;D
imaš pristojnu omladinu, koja ne voli da ih netko gleda :D
Zeko_Jurica
Moderator
Moderator

PostPostao/la kristinans » sri ožu 02, 2011 23:27 pm

Zeko_Jurica je napisao/la:
...

eto vidiš da se "neke" stvari ipak događaju, a tu nam kukaš da nikako ne žele :wink: ;D

:emo: :emo: kad sam procitala bas sam se nasmejala haha,eto oce svoju privatnost nece da ih gledate :P
Krisss
kristinans
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Anby » čet ožu 03, 2011 12:30 pm

Ma nevjerujem, jer sam jucer vidila tragove zapisavanja sa strane po kaucu i po njihovoj plavoj kucici, vjerojatno je Tobi pokusavao a Andja vjesto izbjegavala ;D Ali svakako je bilo akcije :zeko7:
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Anby » sri ožu 09, 2011 20:46 pm

Znate sta, meni se cini da ovo moje dvoje uhatih prijatelja ponovno uspostavljaju dominaciju... vjerojatno je to i bilo cijelo ovo vrijeme, samo sam ja mislila da mu andja neda "tidže" :D

naskakuju jedno drugo, vrte se jedno drugo oko guza, kuglica imam po tepihu, ujutro vidim mrlje po tepihu od mokrace ili cega vec ;D tako mi je bilo isto u kuci kad sam ih upoznavala...

andja sad cesce jase na Tobiju, kad viknem pusti ga... a opet mu stalno gura glavu pod bradu i cisti ga... trenutno leze jedno do drugog priljubljeni obraz uz obraz...

nisu mi jasni nikako, tko je ovdje gazda???? i koliko ce ovo jos trajat..??
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la frances » čet ožu 10, 2011 10:51 am

kod nas to nije proslo ni nakon pola godine..
super su i najcesce su nerazvojni. feeling kao da imas jednog zeca s dvije glave :D

svako toliko (2-3 puta mjesecno) on krene sa osvajanjem. naskakuje ju kako stigne (glava, dupe, bok..), a ona bjezi i rezi. nekad se i malo pocupaju (sve u granicama).

ona njega nece, probala je nekoliko puta ali ju on osamari (doslovno) i onda ona prestane.
po tome bi se dalo zakljuciti da je on dominantan, ali u svakodnevnom zivotu to ne izgleda tako, ona stalno sefuje i on svuda ide za njom.
"..and i'm floating in a most peculiar way
and the stars look very different today.."
frances
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Klio » čet ožu 10, 2011 10:58 am

Zeko_Jurica je napisao/la:
...

:lolek: :zeko7: :zeko7:

Sto se tice dokazivanja ko je gazda kod mene je to pocelo nakon sterilizacije (pre toga je bila mnogo fina, nisu se naskakivali zbog dominaicje vec se ona umiljavala KRcku samo tako, naravno da cura osvoji gajbu i privede momka pred oltar) a tek posle je krenulo pokusavanje da od muza napravi papucara i traje jos uvek... Vidi Bjanka da nema sansi ali je uhvati par dana da pokusava da spopadne Krcka koji se naravno pa neda, najuri je, zareyi i ona se malo smiri dok je opet nesto ne spopadne u njenoj ludoj zenskoj glavi :P
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Anby » čet ožu 10, 2011 12:32 pm

frances je napisao/la:ona njega nece, probala je nekoliko puta ali ju on osamari (doslovno) i onda ona prestane.

;D ;D ;D :zeko7: :zeko7: :zeko7:

joj da mi je to viditi...

ma sve mi se cini da andja zeli biti glavna ali joj neide sirotici :D

nakon sto ga jase sa svih strana, a on joj dopusta nekoliko sekundi pa pobjegne, ona odmah "doleti" do njega i gurne mu glavu pod bradu, kao da se izvinjava... slatkica moja... a on onda bas nju ne ferma...
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la frances » čet ožu 10, 2011 13:29 pm

to je bas onaj pravi samar!
ja nisam mogla vjerovati kad sam prvi put vidjela.
ona ga gnjavi, on digne sapu i opizdi ju po nosu!

nekako mislim da kod nekih parova ti povremeni pokusaji povrata trona ne prestaju.
"..and i'm floating in a most peculiar way
and the stars look very different today.."
frances
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Anby » čet ožu 10, 2011 13:58 pm

frances je napisao/la:ona ga gnjavi, on digne sapu i opizdi ju po nosu!

nemogu vjerovati ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Klio » čet ožu 10, 2011 14:02 pm

frances je napisao/la:to je bas onaj pravi samar!
ja nisam mogla vjerovati kad sam prvi put vidjela.
ona ga gnjavi, on digne sapu i opizdi ju po nosu!

nekako mislim da kod nekih parova ti povremeni pokusaji povrata trona ne prestaju.

Ziva istina... Krcko kada ga Bjanka proba naskocit tako se okrene i rezi kao da hoce da vice na nju ali na svom jeziku :D I onda je juri kao ono u fazonu "Luda zeno, samo jos jednom pokusaju odvalit cu te od batina", naravno samo to tako tada uradi, inace se obozavaju.

A Bjanka samara mene po rukama kada je nesto diram a ona to ne zeli. Mislim da su zecice te tako pametno agresivne :D
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Anby » čet ožu 10, 2011 15:27 pm

Ma i mene Andja onako zna kopati po nogama kad joj nesto nedopustam ili me lagano gricne za ledja par puta kad veceram (jer mi uvijek skoci iza ledja na stolicu) kao ono: "Hej ovdje sam, za slucaj da si zaboravila" :D

ali nije nikad nikoga tako samarala... joj to mi je bas smijesno, bas bi to volila vidit :)

nadam se da ce ovo moje zecje carstvo ubrzo zavrsiti ovo dominacijsko natjerivanje, jer nemogu u mjesec dana pet puta prati tepihe ;D
Anby
Super Zek
Super Zek

Prethodna

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan