Kao što znate,već je jako vruće u ovim ljetnim danima i pokušavam svom zeki osigurati što veću hladovinu u stanu.Gledala sam neke postove o onim smrznutim bocama i hlađenja s hladnom vodom preko ušiju.E sad,problem je taj što on kao da ne voli da mu bude malo hladnjuckavo

Prvi puta sam mu prije neki dan malo nakvasila hladnom vodom uši,ono samo malo sam vodice stavile na moje prste pa ga malo tako mazila preko usiju,a on je odmah pobjegao.Onda sam mu smrznutu bocu omotala rucnikom i stavila kraj njega,a on ju je gurao njuskicom kao da ju ne zeli,ostavila sam ju kraj njega,a on je samo malo prislonio guzu na nju i sjeo.Ja gledam kako drugi zecici obozavaju lezati kraj te boce,gustaju samo tako...a moj jedva da i guzu prsloni na nju.Neznam sta da radim,da ga pustim da radi kako mu pase ili nesto drugo...bojim se da ne dobije toplotni udar.
I jos je problem sto je jako izbirljiv i tvrdoglav.Za ove ljetne dane potrebna je i zdrava prehrana (jedenje vece kolicine sijena),a on samo hoce da jede kupovnu hranu.Ja ga silim na sijeno,ali on samo jede one osusene cvijetove i lisce,jako jako je izbirljiv.A tih cvjetova nema puno tako da neznam sta da radim!Muku mucim s njim,tvrdoglavcem,a zelim da mu osiguram zdrav i dobar zivot.