Moja mala Bubi

Razmišljate o kupnji kunića ili ste ga tek dobili? Ovo je pravo mjesto na kojem ćete dobiti sve odgovore na vaša pitanja:)

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

Re: Moja mala Bubi

PostPostao/la zeko-bubi » sub svi 26, 2012 10:14 am

ars je napisao/la:
Fiffy je napisao/la:ja ne znam Vice zasto ti moras sve shvatati osobno, kao napad na tebe, pravdati svaki svoj post i odgovarati bas svakom...ako si jednom rekla da ces nastaviti sa istom prehranom, nema potrebe to pisati u 10 postova...na ovaj nacin se samo bune potencijalni buduci vlasnici kunica koji dodju na forum potraziti informacije o zdravoj prehrani...
osim toga, cinjenicu da djetelina napuhava nije izmislio neki lajik tek zato sto mu je to odgovaralo, vec iskusni uzgajivaci kunica koji se time bave po 20 i 30 godina...

:rolleyes: Fiffy, ovdje nekad kao da samo mi stari pričamo jedni drugima. ne kužim zašto je teško povjerovati da salata napuhuje, meni su to još kao klinki rekli baka i djed u Slavoniji koji su imali krave. a ti bubi vjeruj, ne vjeruj, tvoja stvar. samo ono što mi nije jasno je, zašto dolaziš na forum po savjete da bi napisala "mislite vi šta hoćete, ja ću davati kako ja mislim".
ima TOLIKO hrane koju smiju jesti, i više nego raznovrsne..

Očito je da nisi shvatila ono što ja mislim. Došao sam na forum da se malo bolje upoznam sa kunićima i njihovim prehrambenim navikama. Rekao sam ne želim ja nikome zlo ali kako si izvukla iz toga da kako je mene volja šta ću ja davati kuniću. E, pa neću nego ono što oni mogu jest i što im je potrebno. Ali gledaj ovo, djetelinu(koja napuhuje) valja davati u malim količinama ponekad isto kao što malo vina čovjek može popiti u par gutljaja nekoliko puta u godini što je zdravo a ne u velikim količinma. Ista stvar je sa djeteliniom i hranom. Sve je dobro pomalo ali da je raznovrsno(hrana) dok se ne prekorači ograničenje! Ljudi ne mislim ništa ja ni vama ni vašim kunićima loše ali razmislite da li malo pretjerujete. "Ovaj znavstvenik je rekao to tako i tako mora biti" i samo njemu vjerujete možda ima više dokaza ali kad se prekorači količina onda se događa što vi kažete. Naravno vidim da mi nema ovdje nikakve koristi se raspravljati je li štetna. Dobro, djetelina je štetna,ali u većim količinama? :D . Ja se više ovdje nemam šta raspravljati a vi ako ćete se raspravljati ovdje raspravljajte se do mile volje no ja nemam više živaca za ovakve rasprave. Pozdrav od zdrave i sretne Bubi!
zeko-bubi
Kunić
Kunić

PostPostao/la sanjita » sub svi 26, 2012 10:38 am

Pozdrav i tebi i zdravoj i sretnoj Bubi :)
Postoji razlog zasto stara garda na forumu zbilja vise ne odgovara na svaki post...trebalo bi se ugledati na njiih.Osim toga sve vec pise sto puta ovdje,i o prehrani i svemu samo kaj su ljudi lijeni citat.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Zec Vice » sub svi 26, 2012 12:42 pm

stara garda na forumu nekad malo pretjeruje. bas tako sto puno vas previse pazi na svoje kunice sve cesce se javlja neka bolest. mog kunica dosad nista tako nije bolilo i nadam se da nece,a hranim ga potpuno drugacijom prehranom.
bubi, na vlasniku je uvijek da odluci.tako da,svak je iznio ovdje svoje misljenje i savjet i na tebi je da odlucis. znam da sam pretjerala i ispricavam se staroj gardi sa foruma ali mi samo raspravljamo,jel.
pocasti nas jos nekim slikama
Zec Vice
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la zeko-bubi » sub svi 26, 2012 12:44 pm

Zec Vice je napisao/la:stara garda na forumu nekad malo pretjeruje. bas tako sto puno vas previse pazi na svoje kunice sve cesce se javlja neka bolest. mog kunica dosad nista tako nije bolilo i nadam se da nece,a hranim ga potpuno drugacijom prehranom.
bubi, na vlasniku je uvijek da odluci.tako da,svak je iznio ovdje svoje misljenje i savjet i na tebi je da odlucis. znam da sam pretjerala i ispricavam se staroj gardi sa foruma ali mi samo raspravljamo,jel.
pocasti nas jos nekim slikama

Slažem se s tobom. Možeš li se strpit do sutra slike dolaze tamo na forumu slike,filmići jer danas imam puno posla.
zeko-bubi
Kunić
Kunić

PostPostao/la Zec Vice » sub svi 26, 2012 12:46 pm

:)
Zec Vice
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la miro » sub svi 26, 2012 12:56 pm

ja sam vidio da puno ljudi daje svojim kunicima djetelinu i onako,kad je daje bas u velikim kolicinama je daju.ne mislim bas da je to dobro davat,al,u redu,ako jedu to cijeli zivot,zast ne opet.. ako je kvalitetna,mislim,ali opet valja poslusat starije clanove sta vele,iako je na vama da odlucite. sami ste odgovorni za njih
miro
Zečić
Zečić

PostPostao/la zeko-bubi » sub svi 26, 2012 13:30 pm

Evo Vam slike što ste tražili - viewtopic.php?f=11&t=6560&p=180641#p180641
zeko-bubi
Kunić
Kunić

Prethodna

Natrag na Zecovi za početnike

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.