ars je napisao/la:Fiffy je napisao/la:ja ne znam Vice zasto ti moras sve shvatati osobno, kao napad na tebe, pravdati svaki svoj post i odgovarati bas svakom...ako si jednom rekla da ces nastaviti sa istom prehranom, nema potrebe to pisati u 10 postova...na ovaj nacin se samo bune potencijalni buduci vlasnici kunica koji dodju na forum potraziti informacije o zdravoj prehrani...
osim toga, cinjenicu da djetelina napuhava nije izmislio neki lajik tek zato sto mu je to odgovaralo, vec iskusni uzgajivaci kunica koji se time bave po 20 i 30 godina...
Fiffy, ovdje nekad kao da samo mi stari pričamo jedni drugima. ne kužim zašto je teško povjerovati da salata napuhuje, meni su to još kao klinki rekli baka i djed u Slavoniji koji su imali krave. a ti bubi vjeruj, ne vjeruj, tvoja stvar. samo ono što mi nije jasno je, zašto dolaziš na forum po savjete da bi napisala "mislite vi šta hoćete, ja ću davati kako ja mislim".
ima TOLIKO hrane koju smiju jesti, i više nego raznovrsne..
Očito je da nisi shvatila ono što ja mislim. Došao sam na forum da se malo bolje upoznam sa kunićima i njihovim prehrambenim navikama. Rekao sam ne želim ja nikome zlo ali kako si izvukla iz toga da kako je mene volja šta ću ja davati kuniću. E, pa neću nego ono što oni mogu jest i što im je potrebno. Ali gledaj ovo, djetelinu(koja napuhuje) valja davati u malim količinama ponekad isto kao što malo vina čovjek može popiti u par gutljaja nekoliko puta u godini što je zdravo a ne u velikim količinma. Ista stvar je sa djeteliniom i hranom. Sve je dobro pomalo ali da je raznovrsno(hrana) dok se ne prekorači ograničenje! Ljudi ne mislim ništa ja ni vama ni vašim kunićima loše ali razmislite da li malo pretjerujete. "Ovaj znavstvenik je rekao to tako i tako mora biti" i samo njemu vjerujete možda ima više dokaza ali kad se prekorači količina onda se događa što vi kažete. Naravno vidim da mi nema ovdje nikakve koristi se raspravljati je li štetna. Dobro, djetelina je štetna,ali u većim količinama?