sijeno i piljevina u DM-u

Pravilna ishrana vašeg zekića.

Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela

Re: sijeno i piljevina u DM-u

PostPostao/la pudding » čet vel 18, 2010 11:49 am

poslala sam ti na pm
24god.
pudding
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Raul » čet vel 18, 2010 15:03 pm

retromeni je napisao/la:Ma mene je ustvari svega strah, i pranoicna sam, ovo mi je prvi zeko i jos je k tome mali cijeli, prvo sto su mi rekli i sto je upalilo, toga se drzim ko pijan plota, cekam da malo naraste pa cu provest eksperiment, ako mi ti budes voljna dat podatke dilera sijena s ovog podrucja lijepe naše.
Jeli mogu tu kupit onu hranu cuni? Kad radi uopce onaj povise srdeve robne kuce?
I da, ocu li ga odvest veterinaru iako mu nije nista, da ga prijavim i ono pregled i to (znam da smo to s psom radili)?
unaprijed hvala

Mislim da ne moras kod veta ako nije nis. Bezveze se samo moze iscimat. Ne treba cijepljenje ni nikakav upis ili neznam sta :D
:ni:
Raul
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Charlie » čet vel 18, 2010 15:06 pm

Bolje da ne ide veterinaru ako nema potrebe (što se papirologije i cijepljenja tiče nema)
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la ivana jožić » pet ožu 05, 2010 8:28 am

Mojim milim zecekima uzimamo domaće sušeno sijeno kupujemo ga u balama cijena 15 kn po bali a bala mala je oko 10 kg ako se ne varam. i koliko vidim sviđa im se imaju je po cijeloj kućici i vole je grickat i kopat po njoj. nisu kihali i vole spavat na njoj. jer jednom smo dobili nešto užasno toliko je odvratno bilo da zekani nisu htjeli spavat na njoj draže im je bilo pod bez slame nego ovaj užas i od samog mirisa poćeli bi kihat. to smo bacili i kupili im drugo. tako da nemamo više problema sa ovim balama pazimo šta im uzimamo a vidim da im ovo sijeno odgovara.
ivana jožić
Zečić
Zečić

Prethodna

Natrag na Prehrana kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan