Kostala je 150dinara u pet shopu . Again , ne mo
u da verujem da NS ima tako lose opremljene pet shopove ... Za mene je NS centar sveta
Zivim u zabludi da tamo svega ima xDModeratori/ce: zeko Simba, Lady Stardust
Kostala je 150dinara u pet shopu . Again , ne mo
u da verujem da NS ima tako lose opremljene pet shopove ... Za mene je NS centar sveta
Zivim u zabludi da tamo svega ima xD

i takodje sam kupovala cetke koje uopste ne skidaju dlaku jel mozes uslikati tu cetkicu? 

, imala sam obicnu cetku gustu za zekice.. i sada vise nije pepeljast, nego je crn
.. sva pepeljasta duga dlakica je otisla, skupila sam je svu u jednu vrecicu.. je to normalno? mislim, on je dobro, skakuce, papa, pisa, kaka kuglice, samo mi izgleda ko da je promjenio frizuru i ofarbao se, dlaka mu je mao kraca, koji centimetar.. jos je uvijek mekani i gusta dlaka gusta, ne vid i se koza od nje.. shvacam da je to mini angora i da se linja, samo to je jaaako puno dlake.. jako jako puno dlake i tako odjednom.. je to normalno ili da se brinem?

ars je napisao/la:više ljudi je pisalo da imaju zecove koji se konstantno linjaju, tako da vjerujem da nije čudno. evo Lola moja se linja periodično, a Duško je uvijek pun dlaka. mislim da je i altan pisala da se Moca stalno linja...
..ne zaboravite da je vrijeme vani poprilicno divlje pa se oni jadni stalno linjaju..kad sam imala svog prvog zeku, Altana, on se linjao 2 puta godisnje pa mi je Moca bila poprilican sok..
Jer ovako mucim i sebe i njega koliko se on ,,najeo,,dlaka toliko sam ih ja udahnula sigurno.

Natrag na Higijena, smještaj i njega
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gostiju.