Moderator/ica: Lady Stardust
Archie_sb je napisao/la:sve ovo što je Ars navela i dalje čvrsto stoji.
osim toga, jedina osoba koja bi se na ovoj temi trebala javit je Iva, ali kao i na temi s Nellom-kad zagusti,onda se ne javlja.
stoga, prestanite branit, baljezgat, davat izgovore i sl. Ako stvarno želi zeca, onda neka za promjenu ona sama nešto nama dokaže, neka pokaže da smo svi mi u krivu, neka pokaže da je odgovorna(bez obzira na svoju dob) i da će ta životinja koja dospije u njene ruke stvarno bit dobro zbrinuta...
dosad je od toga napravila NIŠTA, stoga Zec Vice ne očekuj da će tvoje priče promijenit ičije mišljenje
Zec Vice je napisao/la: mozda sam uvrijedila neke ljude koji se trude i cine sve da pomognu napustenim zivotinjama,ja im se jos jednom ispricavam!ali kada sam ono rekla nisam mislila na njih nego na druge ljude koji pametuju a nisu nista ucinili za zivotinje..
zeko Simba je napisao/la:Iva, na žalost na faksu ne uče ništa o kunićima, eventualno spomenu nešto o farmama na kojima ih uzgajaju radi mesa. Svi veterinari uče o njima kroz praksu. Vidi s mamom, kunići su zdrava stvorenja, ali kad ih nešto zadesi mogu otići odmah, zato treba znati prepoznati kada im nije dobro.
Iva je napisao/la:Koje lijekove moraš imati kada imaš kunića za ljubimca?
Natrag na Udomljavanje i akcije spašavanja
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.