Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

mmmmmm je napisao/la:Kako ovo citam, glavom mi proleti misao da bi se ovakvo nesto moglo dogoditi i zecekama u Sarajevu u ducanu "Svijet ljubimaca". Bila zadnja dva dana tamo i zadnji dan odem kupiti hranu za moje i ugledam 3 kunica u jednoj gajbici, nisu maleni srecom-poveci su, kaze prodavačica da imaju oko 5 mjeseci, i kaze da su dva muska i jedna zenka. Rekla sam joj da bi ih pod hitno trebala razdvojiti ak je tako, a ona meni da zna i da hoce... dok se oni nakane razdvojiti ih zenkica moze ostati trudna... i to sam joj rekla, a ona meni: ma budemo uskoro...
sad kad nesto vrtim film unatrag, i kavezic im je bas majusan naspram njih troje

sve prema planu
Mama jede ko luda, pije jako puno vode. sve kako treba biti. pretvorit ce se oni u divne zeceke.(sta vise razmisljam o njima, dode mi da ih sve zadrzim *_* ali nazalost ne mogu :(

Fiffy je napisao/la:mmmmmm je napisao/la:Kako ovo citam, glavom mi proleti misao da bi se ovakvo nesto moglo dogoditi i zecekama u Sarajevu u ducanu "Svijet ljubimaca". Bila zadnja dva dana tamo i zadnji dan odem kupiti hranu za moje i ugledam 3 kunica u jednoj gajbici, nisu maleni srecom-poveci su, kaze prodavačica da imaju oko 5 mjeseci, i kaze da su dva muska i jedna zenka. Rekla sam joj da bi ih pod hitno trebala razdvojiti ak je tako, a ona meni da zna i da hoce... dok se oni nakane razdvojiti ih zenkica moze ostati trudna... i to sam joj rekla, a ona meni: ma budemo uskoro...
sad kad nesto vrtim film unatrag, i kavezic im je bas majusan naspram njih troje
jedan bijeli sa crvenim ocima, jedan crni i jedan bež angora?? ubijedjena sam da mislimo na iste...poprilicno su neobazrivi u tom pet shopu, ja svaki put kad odem nesto zanovijetam, te nemaju hranu, te nemaju vodu, nemaju sijeno..a prodavacica uvijek odgovori "sad cu" i na tom ostane...uglavnom kad god dodjes hranu nemaju, vode nesto malo i kad im kazes, odgovor je "evo bas sam krenula".. stvarno im je kavez premalen za njih troje, a i uzasno im je prljavo unutra..jedino sto mene tijesi je da se ne zadrze dugo u tom pet shopu, kupuju ljudi cesto..a opet..ko ih kupuje? ne znaci da ce im biti bolje..
a to da imaju 5 mj, mmmmmm mislim da si skontala da je nemoguce, oni imaju 2.5-3 mj...mozda i manje (znam to jer je moj Fiffy kupljen kao beba i znam kako je izgledao sa 3,4,5mj... jasno je onda svima koliko znaju o kunicima u tom pet-shopu..

!Na vetrinare se ne obaziri....puni su gluposti do besvjesti! kunica ti može krvariti još koji dan,možeš pronaći posteljicu ako je nije pojela,izgleda ko prožvakana žvaka crvene boje...nađeš li je baci je da se na usmrdi...et tak....neznam vodiš li bitku sa još kakvim pitanjima no njbitnije je da kuniće ne diraš rukom još neko vrijeme i da ništa oko njih ne radiš pred njom!u zaštiti svog potomstva mogla bi te ćak i ugristi ili naletiti na njih u namjeri zaštite!nadam se da ih provjeravaš jednom na dan kako sam ti jućer napisala?Vitamini u pojilicu može!Lilo je napisao/la:kunica koja doji tretira se kao žena koja doji....he,he1Valjda meni može vjerovat,podigla sam previše kunića da nebih znala!

zeko Simba je napisao/la:Lilo je napisao/la:kunica koja doji tretira se kao žena koja doji....he,he1Valjda meni može vjerovat,podigla sam previše kunića da nebih znala!
A i pokoje dijete![]()

Mare je napisao/la:Super da se cura javila tu, muški zeko mi je presladak, ajde valjda će i neka od beba bit na njega i još žensko pa da Marko dobije curu

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.