Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust
mmmmmm je napisao/la:Kako ovo citam, glavom mi proleti misao da bi se ovakvo nesto moglo dogoditi i zecekama u Sarajevu u ducanu "Svijet ljubimaca". Bila zadnja dva dana tamo i zadnji dan odem kupiti hranu za moje i ugledam 3 kunica u jednoj gajbici, nisu maleni srecom-poveci su, kaze prodavačica da imaju oko 5 mjeseci, i kaze da su dva muska i jedna zenka. Rekla sam joj da bi ih pod hitno trebala razdvojiti ak je tako, a ona meni da zna i da hoce... dok se oni nakane razdvojiti ih zenkica moze ostati trudna... i to sam joj rekla, a ona meni: ma budemo uskoro...
sad kad nesto vrtim film unatrag, i kavezic im je bas majusan naspram njih troje
Fiffy je napisao/la:mmmmmm je napisao/la:Kako ovo citam, glavom mi proleti misao da bi se ovakvo nesto moglo dogoditi i zecekama u Sarajevu u ducanu "Svijet ljubimaca". Bila zadnja dva dana tamo i zadnji dan odem kupiti hranu za moje i ugledam 3 kunica u jednoj gajbici, nisu maleni srecom-poveci su, kaze prodavačica da imaju oko 5 mjeseci, i kaze da su dva muska i jedna zenka. Rekla sam joj da bi ih pod hitno trebala razdvojiti ak je tako, a ona meni da zna i da hoce... dok se oni nakane razdvojiti ih zenkica moze ostati trudna... i to sam joj rekla, a ona meni: ma budemo uskoro...
sad kad nesto vrtim film unatrag, i kavezic im je bas majusan naspram njih troje
jedan bijeli sa crvenim ocima, jedan crni i jedan bež angora?? ubijedjena sam da mislimo na iste...poprilicno su neobazrivi u tom pet shopu, ja svaki put kad odem nesto zanovijetam, te nemaju hranu, te nemaju vodu, nemaju sijeno..a prodavacica uvijek odgovori "sad cu" i na tom ostane...uglavnom kad god dodjes hranu nemaju, vode nesto malo i kad im kazes, odgovor je "evo bas sam krenula".. stvarno im je kavez premalen za njih troje, a i uzasno im je prljavo unutra..jedino sto mene tijesi je da se ne zadrze dugo u tom pet shopu, kupuju ljudi cesto..a opet..ko ih kupuje? ne znaci da ce im biti bolje..
a to da imaju 5 mj, mmmmmm mislim da si skontala da je nemoguce, oni imaju 2.5-3 mj...mozda i manje (znam to jer je moj Fiffy kupljen kao beba i znam kako je izgledao sa 3,4,5mj... jasno je onda svima koliko znaju o kunicima u tom pet-shopu..
Lilo je napisao/la:kunica koja doji tretira se kao žena koja doji....he,he1Valjda meni može vjerovat,podigla sam previše kunića da nebih znala!
zeko Simba je napisao/la:Lilo je napisao/la:kunica koja doji tretira se kao žena koja doji....he,he1Valjda meni može vjerovat,podigla sam previše kunića da nebih znala!
A i pokoje dijete![]()
Mare je napisao/la:Super da se cura javila tu, muški zeko mi je presladak, ajde valjda će i neka od beba bit na njega i još žensko pa da Marko dobije curu
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.